Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

Sveikos! Būtų labai įdomu sužinot atsiliepimų apie Kerastase priemones... Man asmeniškai labai patinka mano plaukučių busena kai juos kirpykloj sutvarko su šiom priemonėm smile.gif Labai norečiau nusipirkt šių priemonių, bet kainuoja nemažai g.gif todėl būtų įdomi jūsų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Buvau kažkada pas kirpėją įsigijusi nedidelį indelį šampūno Kerastase. Jau taip man jį išgyrė, tai ir aš sugalvojau pabandyt. Pati, namų sąlygom, nes kai kirpėja išplaudavo galvą ir sutvarkydavo plaukus, tai rezultatas visada būdavo stulbinantis.
Tai nežinau, kaip tai nepatiko jis man. Niekuo nesiskyrė nuo paprastų ne professional linijos Loreal šampūnų.
O kita priemonė iš Kerastase naudota, tai tas aliejukas biggrin.gif Bet apie jį jau tiek prirašyta visur, tai nesikartosiu. Žodžiu, kol kas vienintelė priemonė, kuri man laaaabai tiko ir patinka, tai aliejukas wink.gif
Atsakyti
na mano drauge lb gera naudoja ta alieju ar tai kazkoki seruma garbanotiems plaukams,tai garbanos graziau atrodo
Atsakyti
As naudojau zalia linija plaukams,kuri stiprina ir atsato plonus,pazeistus plaukus.
Ir buvau patenkinta labai,plaukai zvilgejo,svelnus,galiukai netriuso.Patiko ir nuo plauku slinkimo losjonas,bet aisku efektas tol,kol ji naudoji.
Jei pinigu negaila,tai tikrai pabandyk Kerastase.Bet ten yra tiek ivairiu priemoniu,tai pasitark su kirpeja,kuri tau labiausiai tiktu.

Daug kas minejo(seniau),kad Kerastase priemones ilgai naudoti galima,as tai jas greitai kazkaip sunaudoju,man nesitaupo,nors ir skalsios yra
Atsakyti
Turiu aliejuka, patinka wub.gif
Atsakyti
Jo aliejuką aš irgi turėjau, ir man jis liux thumbup.gif Mano plaukai labai sausi, tai galvoju gal padės ta linija sausiems plaukams.
Atsakyti
pasisakysiu ir as bigsmile.gif
turiu tik ta aliejuka bet jis man nieko ypatingo schmoll.gif buna ir daug geresniu dalykeliu uz mazesne kaina schmoll.gif taciau mano katytei jis net labai tiko ir patiko bigsmile.gif (del patikimo 100% negarantuoju tongue.gif ) nes siaip jos ilgi plaukai labai veliasi buvo nebesvelnus ir istisai kuckailiu (kuriuos iskarpydavau) budavo pilna tai pries kokia savaite perbraukiau jos plaukus tarp delnu itrintu Kerastase aliejuku ir dar ir dabar jos plaukuciai visai nesivelia ir labai svelnus yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 03 rugpjūčio 2006 - 09:23
QUOTE(nancy @ 2006 08 03, 11:22)
pasisakysiu ir as bigsmile.gif
turiu tik ta aliejuka bet jis man nieko ypatingo schmoll.gif buna ir daug geresniu dalykeliu uz mazesne kaina schmoll.gif taciau mano katytei jis net labai tiko ir patiko  bigsmile.gif (del patikimo 100% negarantuoju tongue.gif ) nes siaip jos ilgi plaukai labai veliasi buvo nebesvelnus ir istisai kuckailiu (kuriuos iskarpydavau) budavo pilna tai pries kokia savaite perbraukiau jos plaukus tarp delnu itrintu Kerastase aliejuku ir dar ir dabar jos plaukuciai visai nesivelia ir labai svelnus yra wub.gif

Gerai cia sugalvojai kur ji panauduoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 08 03, 10:22)
turiu tik ta aliejuka bet jis man nieko ypatingo schmoll.gif buna ir daug geresniu dalykeliu uz mazesne kaina schmoll.gif taciau mano katytei jis net labai tiko ir patiko  bigsmile.gif
blink.gif O ar nemanai, kad gali pakenkt savo katytei šiuo aliejuku? g.gif Ar nesi girdėjusi apie tokius dalykus, kaip kosmetikos priemonės sukurtos žmonėms kenkia gyvūnams. Beje, katės juk pačios save prausia, išsilaižo savo kailiuką... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 03, 11:38)
blink.gif O ar nemanai, kad gali pakenkt savo katytei šiuo aliejuku?  g.gif  Ar nesi girdėjusi apie tokius dalykus, kaip kosmetikos priemonės sukurtos žmonėms kenkia gyvūnams. Beje, katės juk pačios save prausia, išsilaižo savo kailiuką... g.gif

nu as labai mazai to aliejuko i delnus buvau itrynusi ir tikrai nemanau kad tai jai galetu kazkuo pakenkti blink.gif ji vistiek savo nugaros ar sprando laizyti nepasiekia schmoll.gif o ir jai paciai geriau svelnus kailiukas negu ryti savo pacios kuckailius g.gif

Lalaa> aciu wub.gif 4u.gif seniai galvojau kad gudra esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 08 03, 13:35)
o ir jai paciai geriau svelnus kailiukas negu ryti savo pacios kuckailius g.gif
Mmjo... trūksta žodžių tiesiog rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš tik tą aliejuką naudojau. Man labai fainas jo kvapas wub.gif Ir poveiksi plaukams labai patiko: plaukičiai blotnūs ir švelnūs pasidaro. Kai tik baigsiu L'Oreal profesional pienelį plaukams, vėl pirksiu tą aliejuką.
Atsakyti