o kokia kaina to aliejuko ir kur kaune man jo gauti?

QUOTE(^^liutuke @ 2006 08 09, 00:09)
125 ml, 55lt yra kirpyklose

QUOTE(^^liutuke @ 2006 08 08, 23:09)
kad tiksliau butu tai pasakysiu kad as pirkau kirpykloje "madam" tik kaip pasakyti kur jinai yra kai nesigaudau gatviu pavadinimuose nezinau

taigi:
gal zinai laisves alejoj ta posuki (tarkim einant link soboro kaireje puseje) kuriuo einant galima iki funikulieriaus nueiti? tas posukis yra uz "zaislu planetos" tai eik ta puse kur yra "bulettei" drabuziu parduotuve ir eidama tiesiai praeik pro maza sankryza ir tada uz spaudos kiosko bus laiptai i ta kirpykla

QUOTE(*Citra* @ 2006 08 03, 22:12)
O man idomu, ar tas isgirtasis aliejukas skalsus? Kaip daznai naudojat ir kuriam laikui uzteko?
Mano plaukai iki pečių. Plaunu juos kasdien. O naudojau kokius 4 mėn

QUOTE(nancy @ 2006 08 09, 08:06)
kad tiksliau butu tai pasakysiu kad as pirkau kirpykloje "madam" tik kaip pasakyti kur jinai yra kai nesigaudau gatviu pavadinimuose nezinau
bet pameginsiu
taigi:
gal zinai laisves alejoj ta posuki (tarkim einant link soboro kaireje puseje) kuriuo einant galima iki funikulieriaus nueiti? tas posukis yra uz "zaislu planetos" tai eik ta puse kur yra "bulettei" drabuziu parduotuve ir eidama tiesiai praeik pro maza sankryza ir tada uz spaudos kiosko bus laiptai i ta kirpykla
(ant lango bus uzrasyta ir pavadinimas ir su kokia produkcija dirba pavadinimai)

taigi:

aciu bandysiu ieskoti

o as visgi manau, kad minetasis aliejukas yra labiau kosmetinio, o ne gydomojo pobudzio..Juo issitepus, plaukai atrodo gerai, bet sveikesni netampa
kaip luzinejo taip ir toliau luzineja

mano manymu, aliejus nelabai ir skirtas gydimui
Na manau gydimui skirtos kaukės ir visokios ampulės, o pridėjus dar ir aliejų- gautųsi puikus rezultatas

QUOTE(miauka @ 2006 08 09, 23:04)
o as visgi manau, kad minetasis aliejukas yra labiau kosmetinio, o ne gydomojo pobudzio..Juo issitepus, plaukai atrodo gerai, bet sveikesni netampa

QUOTE(miauka @ 2006 08 10, 00:04)

o mano galiukai nebesisakoja,kai tik pradejau si aliejuka naudoti,berods nuo kovo menesio (vel tapsiu ilgaplauke

QUOTE(aschenputtel @ 2006 08 13, 20:26)
o mano galiukai nebesisakoja,kai tik pradejau si aliejuka naudoti,berods nuo kovo menesio (vel tapsiu ilgaplauke
).Zinoma plaukai po tam tikro laiko vel pasisiausia,bet sis aliejukas isties tausoja plaukus

O man priešingai

Dar iš Kerastase turiu garbanotų plaukų nenuplaunamą kremą,plaukai tokie švelnūs, minkšti palieka

o kurie aliejai yra be silikono?
(aš net dėmesio į tai neatkreipiau)

Aš ir naudoju tą aliejuką jau metus
niu ką galiu pasakyt, tik tiek, kad jei juo nepatepu plaukų, tuomet su savo plaukučiais negaliu susitvarkyt...
o šiaip tai vienas patarimas iš patirties: negalima to aliejuko perdozuot,nes plaukai gali pasidaryt kaip stagarai, negražiai atrodyt