Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(Supergirl @ 2006 08 03, 16:25)
Mmjo... trūksta žodžių tiesiog  rolleyes.gif

nu gali buti mastau.gif
Atsakyti
O man idomu, ar tas isgirtasis aliejukas skalsus? Kaip daznai naudojat ir kuriam laikui uzteko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 03 rugpjūčio 2006 - 21:12
na jo, jis skalsus, man asmeniškai jis taip patiko, kad aš jį labai dažnai tepdavau biggrin.gif tai man jo ir užteko gal tik mėnesiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsike @ 2006 08 04, 11:21)
na jo, jis skalsus,  man asmeniškai jis taip patiko, kad aš jį labai dažnai tepdavau  biggrin.gif  tai man jo ir užteko gal tik mėnesiui  ax.gif

nors turiu ilgus plaukus, nu bet niekaip nesugebeciau per menesi jo sunesiot blink.gif
Atsakyti
Aha, tikrai keista, kaip galima per mėnesį visą buteliuką sunaudot blink.gif Turiu jį du mėnesius, tepu plaukus kasdien, nes plaunu juos kiekvieną dieną, patepu aliejuku šlapius, išdžiovintus, nes geriau išsilygina ir dar kartais brūkšteliu jau sušukuotus plaukus, kad blizgėtų labiau ax.gif Tai sunaudojau gal tik 1/4 buteliuko ax.gif
Atsakyti
na pas mane labai daug plaukų, todėl visada reik visko daug tept ant jų smile.gif be to plaukai labai sausi, tai gal todėl ir susinaudojo greit ...
Atsakyti
aš naudojau nėštumo metu KERASTASE morkava liniją/šampūną ir balzamą-kaukę/- tai plaukai tikrai visai nieko ir blizgėjo ir sveikai atrodė mirksiukas.gif ...kaina nemaža,bet jų labai nedaug reikia,nors mano plaukai ilgi..tik nervino,kad tą balzamą reikia ilgai pakankamai laikyt apie 10-15min.o kai maudaisi po dušu tai tikrai doh.gif . dabar jų nebenaudoju,nes pabodo kvapas-o ir plaukus po gimdymo nusidažiau-tai reikia kitokios jau jų priežiūros blush2.gif
vyras naudojo KERASTASE šampūną nuo pleiskanų- tai padėjo, beeeeettttt kaip ir visi kiti šampūnai neilgam/nu jam taip jau yra doh.gif /
Atsakyti
O gal gali man kas nors atsakyti dundukei visiskai fool.gif kaip tas aliejukas atrodo ir kokia jo paskirtis? Ar jis garbiniuoja plaukus ar kaip tik islygina nepaklusnius plaukus? unsure.gif Bo mano plaukai jau taip puciasi blink.gif
Atsakyti
Lelija24, aliejukas lygina išsipūtusius plaukus, suteikia blisgesio .... netokie sausi plaukai būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsike: 06 rugpjūčio 2006 - 17:51
Va taip atrodo tas aliejukas user posted image
Jis plaukų negarbanoja, o lygina, suteikia blizgesio... Jei nori savo plaukus šiek tiek patiesint, tada tiks smile.gif
Atsakyti
Aciu jumi mergaiciukes uz info aciuks.gif Turbut reiks pirkt, nes geri atsiliepimai apie ji 4u.gif
Atsakyti
as irgi esu naudojus tas priemones, visai nieko, plaukai tikrai lb grazus buna, bet man nelabai patinka kad ju sudetis-vien chemija, net perkant salonuose patare jei nelabai pazeisti plaukai ju nevartoti, rinktis naturalesnes, ne tokias stiprias...nezinau...nezinau...dar skaiciau straipsni kad plaukams negerai silikonas kurio yra tam aliejuke... jis tik kosmetinis 'grazintojas' g.gif
Atsakyti