Įkraunama...
Įkraunama...

Lunatizmas

Aš vaikystėje naktį pakildavau iš lovos ir vaikštinėdavau atmerktomis akimis, perstumdavau daiktus, dažnai su naktiniais išeidavau į laiptinę, o paklausta ką veikiu - prasmingai atsakydavau, o ryte viską prisimindavau kaip sapną. Dabar jau nebelunatikuoju cool.gif . O ar jums yra taip ar panašiai būvę? O gal jūsų pažįstami ar šeimos nariai lunatikuoja?
Atsakyti
Na su lunatikavimu neesu susidurusi, ir maniskis nelunatikuoja. tik kad va nakti lb daznai sneka ir gan aiskiai sneka doh.gif tai mane nakti kartais truputi isgasdina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 22, 12:58)
Na su lunatikavimu neesu susidurusi, ir maniskis nelunatikuoja. tik kad va nakti lb daznai sneka ir gan aiskiai sneka  doh.gif    tai mane nakti kartais truputi isgasdina  doh.gif    biggrin.gif

Jo, maniškis irgi kartais pašneka biggrin.gif išpasakoja visus savo dienus planus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir vėl atidarėt jau esančią temą, kas čia dabar yra su forumo nariais? doh.gif Tikri lunatikai turėtų žinoti, kad lunatikavimas dar kitaip vadinamas SOMNABULIZMU rolleyes.gif ir pasiieškoti per paiešką ir tokios temos, jei apie lunatikavimą nerado ax.gif
va jum nuoroda http://www.supermama...howtopic=107794
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 22 rugpjūčio 2006 - 16:43
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 12:45)
Aš vaikystėje naktį pakildavau iš lovos ir vaikštinėdavau atmerktomis akimis, perstumdavau daiktus, dažnai su naktiniais išeidavau į laiptinę, o paklausta ką veikiu - prasmingai atsakydavau, o ryte viską prisimindavau kaip sapną. Dabar jau nebelunatikuoju  cool.gif . O ar jums yra taip ar panašiai būvę? O gal jūsų pažįstami ar šeimos nariai lunatikuoja?

Aš pati per miegus kalbu, bet vyrui nieko doro nepavyksta ištraukti biggrin.gif
Studijuojant gyvenau dar su 2 kabariokėmis, tai sakė, kad mes visos trys pasišnekėdavom tongue.gif , o ryte nei viena nieko neatsimindavom ax.gif
Kalba ir mano sesė ir brolis, o pastarasis dar ir vaikšto. tad būdavo neramu, kai jis iš antro aukšto nulipdavo į pirmą, o laiptai be tureklų buvo doh.gif
Atsakyti
Aš pati vaikystėj vaikščiodavau, mano vyras kartais kalba per miegus, o vyresniajam sūnui vaikystėje buvo nustatę somnabulizmą. Aš pati nieko neprisimenu, bet neduok dieve patirti daugiau sūnaus somnabulizmo. schmoll.gif
Atsakyti
Ir aš vaikystėje tokia buvau , dabar tik kartais per miegus tik kalbu . tongue.gif ir mano panelės kalba . ot smagu būna jų kalbų pasiklausyti thumbup.gif
Atsakyti
ooi kaip aš naktim kalbu doh.gif viską išsipasakoju jei tik sunki diena buvo, o studijų laikais turėjau kambariokę ir vieną rytą ji nustojo su manim kalbėt, supyko, o kai po kokių metų (jau nebum kambariokės) išsiaiškinom santykius pasirodo naktį miegodama apie ją tiek dalykų prikalbėjau kad oijojoj
Atsakyti
Dabar nelunatikuoju ir nekalbu...matyt isaugau, bet anksciau tai daznai...ir nakti i mokykla eidavau ir siaip sumastydavau pasivaikscioti, o geriausiai buvo...visa diena mama liepe issiplaut kojines, o as veliau ir veliau...ryte mama pasakoja...sako girdziu nakti kazkuri (as ar sese) nuejo i vonia ir ilgai neiseina...bet sako nei vanduo bega nei ka...einu paziuret, gal nualpo...sako atidarau duris, o tu uzlipus ant vonios krasto ir ant dziovyklos kazko ieskai...klausiu: ka cia darai? tu sako sakai: issiploviau kojines.... ax.gif

nieko neatsiminiau... rolleyes.gif
Atsakyti
megstu pasneketi per miegus... lotuliukas.gif dar kartais atsisedu nakti lovoje (vyras pasakojo) ir kad snekuosi su juo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai buvau kokių 9 metukų, didžiausia problema buvo lunatikavimas... tevai labai bijojo, kad neiššokčiau pro kokį langą bemiegodama.. lotuliukas.gif O geriausia tai būdavo, kai namuose būdavo svečių ir jie miegodavo... aš nueidavau pas juos atsiguldavau į lovą ir pradedavau kalbeti biggrin.gif o kai ryte papasakodavo ką dariau.. nepatikedavau schmoll.gif
Atsakyti
As esu pries kokius 6 metus truputi lunatikavus - nakti atsikeliau ir emiau rasomojo stalo stalciuose knistis... Bet ryte tai nieko neprisiminiau. Baisoka biski unsure.gif
Atsakyti