Įkraunama...
Įkraunama...

Lunatizmas

QUOTE(Love @ 2007 04 25, 23:41)
Mano vyras kartą naktį atsikėlė ir nuėjo  smile.gif  , maniau į tualetą ir užmigau. Pabudau nuo skambučio į duris  blink.gif  Atidaru, o ten vyras stovi basas tik su trumpikėm  lotuliukas.gif  Be to ir su mano tapkėm buvo išėjas, nes radau laiptinėj tvarkingai pastatytas prie sienos  lotuliukas.gif  tik kitam aukšte. Pats vyras sakė, kad atsipaipaliojo prie durų - skambindamas  lotuliukas.gif 

Tiesa, tada buvom po baliaus ir labai pavargę, gal tai ir iššaukia vaikščiojimą per miegus, ir dar jei žmogus jautrus... g.gif

Sitas geras biggrin.gif:D:D
Atsakyti
as kai buvau dar vaikas tai vasaros atostogas leisdavau pas diedukus.Tai as miegodavau viename kambaryje su mociute,o diedukas kitame.Bet abu sakydavo,kad labai garsiai per miegus kalbu,o kartais jei ka negero sapnuodavau,tai labai rekdavau.tai jie kartais mane namo isvezdavo jau po savaites,nes sakydavo,kad negali pailseti.As po tokiu ju nuolatiniu repliku,net nenoredavau pas juos buti,nes bijodavau sulaukti nakties.Bet man atrodo kad su laiku isaugau is to naktinio kalbejimo,nes niekas nesiskundzia ,kad buciau ka burbuliavus thumbup.gif
Atsakyti
vaikystei ir as lunatikuodavau, dabar tik kalbu, bet va mano brangusis, tai ne tik kalba, be ir atsinesa i lova tapke ir pasideda po galva, arba adijala susukes bando man ibrukt lyg as jo buciau prasiusi. as nuo jo tokiu isdaigu pabundu, o jis neatsimena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš esu porą kart lunatikavus,kai pavargau darbe. Vaikas man dažnai vidury nakties atsisėdęs lovoj kažką šneka. O vyras vaikystėj stipriai lunatikuodavo,karta net iš namo išėjo ir atsigulė miegot prie griovio,dar kiek ir būt nuriedėjęs. smile.gif
Atsakyti
man mama pasakojo kad kai buvau gal 15metu, nakvojau pas ja. staiga nakti suskambo jos telefonas, pakele rageli, o ten as skambinu ir sakau: atiduok veidmaini! ir padejau rageli.. blush2.gif
o siaip daznai per miegus sneku, bet nevaikstau... va MB sake jau kelias naktis is eiles ji pazadinu ir klausiu kur Kotryna? (musu 7men dukryte) ir nesulaukus atsakymo vel uzmiegu.. tai sake dbr pradejo issidirbinet is manes, sako isejo i parduotuve, arba duse.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 09 16, 22:38)
man mama pasakojo kad kai buvau gal 15metu, nakvojau pas ja. staiga nakti suskambo jos telefonas, pakele rageli, o ten as skambinu ir sakau: atiduok veidmaini! ir padejau rageli..  blush2.gif 
o siaip daznai per miegus sneku, bet nevaikstau... va MB sake jau kelias naktis is eiles ji pazadinu ir klausiu kur Kotryna? (musu 7men dukryte) ir nesulaukus atsakymo vel uzmiegu.. tai sake dbr pradejo issidirbinet is manes, sako isejo i parduotuve, arba duse..  rolleyes.gif

nefain taip būtų kam nors paskambint ir be kontrolės ką nors pašnekėt lotuliukas.gif

šiaip suaugusiems lunatizmas gali dėl kokių psichologinių problemų ar kokių stresinių gyvenimo pokyčių kilti.

vaikystėj man taip kelis kartus buvo. paskui bijojau, kad nenulunatikuočiau kur pro langą biggrin.gif
Atsakyti
Manasis irgi kartais naktimis sneka garsiai arba mane zadina ir siulo kazkur eiti, kazko klausia smile.gif kartais kazkur lyg ir eiti ruosiasi bet kadangi as jautriai miegu ir girdziu kad jis kelesi tai ji pazadinu ir jis vel ramiai miega toliau smile.gif
Atsakyti
MB vieną kart sulunatikavęs buvo.Sėdėjo lovoj išpūstom akim ir nemirksėjo blink.gif .Vaizdas kraupus.Bandžiau ir kalbint ir purtyt-nieko.Atsipaipaliojo po kelių minučių.
Per miegus kalba tai dažnai.Ir ne tik lietuvių kalba hihihi.gif mastau.gif .
O MB brolis tai lunatikas konkretus.Ir pasivaikščiot išeina ir muštis puola doh.gif .Su tokiu baisu kur pasilikt per naktį.
Atsakyti
Aš tik kartą pamenu, kad lunatikavau. Tada miegojau neužsitraukiusi užuolaidų. Atsibududau naktį, kai bandžiau ant stalo vietoj lovos užlipti, o ryte pastebėjau, kad visi žaislai išmėtyti..
o mano broliukas, tai dažnai atsisėda naktį ir kažką kalba arba net muštis pradeda.
girdėjau, kad reikia piršta suspausti ir uždavinėt klausimus, kai kas miegodamas kalba.. bet su broliu nieko neišeina, nieko man nepasakoja sad.gif smile.gif
Atsakyti
Lunatikavau tik karta, o siaip megstu pasneketi per miegus, tai kai papasakoja, kokiu nesamoniu prisneku, juokinga buna labai smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Noriu papasakoti šios nakties nutikimą,tik nežinau ar šioje temoje...Na tiek to...Iš vakaro su draugu buvom pavarge- kažkokia nuotaika nekokia buvo- lyg slegtų kas...Atsigulėm miegot,tik naktį jaučiu kažkas čiumpa mane ir sušuko,atsimerkiu žiūriu sėdi draugas nusisukes,naktis-tamsu tik menulio šviesa kambarį nušvietus,užuolaidos nutampytos,nesuprantu kas vyksta...Klausiu - ...,kas yra,niekas neatsako...Staiga išbėgo į kitą kambarį užsidega šviesą...Šakės ,kaip išsigandau... Kaip tik tokia nuojauta buvo prieš naktį ,kad kažkas netaip...Pasirodo jis čia lunatikavo-ar kaip čia išsireikšt...Po to abu perbalę,drebantis ilgai užmigt negalėjom...Bandysiu dabar informacijos susirast internete ,kodėl taip būna...Nu dar man gyvenime tokios žmogaus nebuvo tekę matyt...
Atsakyti
Zinokit ir as lunatikuoju. staiga atsibundu kazka is kazkur prisimenu... pvz staiga sugalvoju, kad kokia paroda (i kuria is tikruju einu) prasideda ne ta valanda ir reikia perspet drauge, o po to staiga prisimenu kad viskas gerai... anksciau neprisimindavau ka nakti veikdavau. o dabar toks vidury viso veiksmo prabudimas...
anksciau ir vaiksciodavau miegodama...
Atsakyti