Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

Pirmaji gimdziau pries 7 metus, niekas net neklause ar nori, privaloma tvarka klizma dare visoms. Ir labai teisingai elgesi, nes niekas is anksto nezino ar gimdymo eigoje neprireiks operacijos, o tada tikrai jau geriau svaresnis organizmas. Galop ir psichologiskai kazkaip maloniau, kai zinai, kad jokiu 'papildu' drauge su kudikiu neisstumsi smile.gif) Laukiu antrojo maziaus atejimo, sikart pati namuose naudosiu zvakute, jei nespesiu, paprasysiu ligonineje.
Atsakyti
QUOTE(Dadiene @ 2009 10 20, 12:47)
Pirmaji gimdziau pries 7 metus, niekas net neklause ar nori, privaloma tvarka klizma dare visoms. Ir labai teisingai elgesi, nes niekas is anksto nezino ar gimdymo eigoje neprireiks operacijos, o tada tikrai jau geriau svaresnis organizmas. Galop ir psichologiskai kazkaip maloniau, kai zinai, kad jokiu 'papildu' drauge su kudikiu neisstumsi smile.gif) Laukiu antrojo maziaus atejimo, sikart pati namuose naudosiu zvakute, jei nespesiu, paprasysiu ligonineje.

ka gali zinot.... man nors ir pastate klizma, bet kai jau teko stumti akusere sako: o, dar fikaliju yra... tai dabar sako stumk fikalijas ir tik poto leliuka doh.gif ir kaip man taip galejo nutikti nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dadiene @ 2009 10 20, 12:47)

Aš, kai pirmą kartą gimdžiau, tai manęs nieks neklausė, padarė ir viskas. Dabar labai džiaugiusi. Dabar kai gimdysiu, pasiklausiu gydytojos, jeigu daro ligoninėje, tai prašysiu tenai, jeigu ne, tai darysiu namie.
Kiek teko bendrauti su gydytojais bei skaityti knygose, tai visur patariama padaryti.
Bet manau spręsti turi kiekviena asmeniškai.
Sekmės visom tokiam nelengvam darbe 4u.gif
Atsakyti
Pries 7 metus niekas nestate, o dabar liepe nusipirkti zvakute, ir pries vaziuojant i ligonine susitvarkyti, tad bus matyt... ax.gif
Atsakyti
Pries pat gimdyma suvalgiau "Statoile" submarina ir tiesiai isvaziavau i gn, tad klizmutes nedariau.O kai akuseres paklausiau, gal pasidaryti, tai ji pasiziurejo i mane ir sako
-o kam? Viskas gerai, nepergyvenkite...
Atsakyti
QUOTE(pachuco @ 2009 10 02, 18:44)
Aš tik už ir lyginant su gimdymu šis reikalas manau vienas paprasčiausių g.gif.

Nebuvo man labai paprastas sis reikalas - procedura tikrai labai nemaloni buvo, nes, kai valesi zarnynas , raize pilva kaip viduriuojant, o plius prie viso to dar ir saremio sakusmai doh.gif tai sokdavau nuo klozeto ir isikabinus i stakta islaukdavau, kol praeis skaumas, tada vel sesdavau ant klozeto verysad.gif
Todel dabar niekaip neapsisprendziu - darytis namie, ar ne. Del visa ko nusipirkau pora Mikrolax, bet, kai turejau bedu su uzkietejusiais viduriais, ne velnio jos man nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 10 22, 23:38)
ka gali zinot.... man nors ir pastate klizma, bet kai jau teko stumti akusere sako: o, dar fikaliju yra... tai dabar sako stumk fikalijas ir tik poto leliuka  doh.gif  ir kaip man taip galejo nutikti nesuprantu  biggrin.gif

4u.gif Pasitaiko. Pas mus ligoninej jau nebedaro klizmuciu,o ir paciai neatejo i galva paprasyti rolleyes.gif tai kai prasidejo gimdymas tai ir apsidirbau nu o ka padarysi lotuliukas.gif ,aisku pasiai nemalonu blush2.gif bet normalus dalykas smile.gif
Atsakyti
nei pirma nei antra karta klizmuciu nedare AK, bet ir pridirbti neteko biggrin.gif
Atsakyti
VGN man pasake kad nesidaryt jokiu klizmuciu paciai. Tai nesupratau ar ligoninej darys, ar isvis nereikia tokio dalyko unsure.gif Labiausiai tikiuosi, kad naturaliai pries gimdyma organizmas issivalys ir nereiks klizmuciu.
Atsakyti
abu kartus dariausi pati dar pries vykdama gimdyti . taip nurode mano gydytoja.ir tikrai puikiai jauciausi, nes buvau prisiskaiciusi visokiu istoriju, tai bent del to nereikejo sukti sau galveles. 4u.gif
Atsakyti
Kadangi prieš gimdymą tą pačią dieną tuštinausi, tai klizmos nereikėjo. Tačiau jei kitąkart būtų kitaip, tuomet klizmutės norėčiau, nes manau, kad ant gimdymo stalo pilnumas tikrai nepadėtų ...
Atsakyti
As buvau isigijusi Mikrolax klizmuciu, bet neprireike smile.gif Kai po 12-os nakti pradejo begti vandenys, is to strioko taip organizmas issivale blush2.gif kad per gimdyma jokiu siurprizu nepasitaike biggrin.gif
Atsakyti