Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(acura_maniake @ 2009 08 21, 15:51)
pas mustai nestato klizmu,o ir nemanau,kad ju ir reikia biggrin.gif viena kasrt turejau LT pries operacija,tai nelabai malonu.

na manau, kad klizmute daug maloniau nei apsikakot ant gimdymo stalo... doh.gif
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2009 08 25, 13:46)
na kadangi jau esu pati naudojusi macrolax, tai ir pries vaziuojant i GN pasidarysiu del sventos ramybes, nieko ten baisaus nera ta Microlax klizmute vos keli ml smile.gif o ligoninej tai jau visa litra suvarvina  biggrin.gif geriau jau paciai  thumbup.gif

o man jau ta tarybine daug malonesne uz microlax.. kazkiap nuo ju uzpakali grauzt pradeda doh.gif
Atsakyti
As buvau apsirupinusi Microlax klizmutemis (galvojau pries ar po gimdymo prireiks). Taciau vos nubegus vandenims is strioko paleido vidurius blush2.gif taigi pora apsilankymu tualete ir jokiu klizmu neprireike thumbup.gif O po gimdymo irgi kazkaip bedu nebuvo.
Tiesa, i nestumo pabaiga valgiau labai daug vaisiu (ypac kriausiu), darzoviu ir jogurtu. Kad viduriai jokiu budu nekietetu. Gal ir tai pagelbejo g.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif as va ir nusipirkau pora mikrolax kizmuciu..taciau noreciau paklaust tu kurios jas jau isbande(kaip jas naudot? per kiek laiko jos suveikia? ir kiek mazdaug laiko veikia?) blush2.gif g.gif tikiuosi padesit man tokiai kaip sakant "baltai varnai" biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniskai microlax labai padejo po gimdymo. Kadangi buvau nemazai susiuta, tai kai reikelo didelio reikalo, su ta klizmute padarydavau doh.gif. Tai naudojau koki pusantros savaites. Siaip tai tos klizmutes nepravaro viso zarnyno, o tik padeda lengviau atlikti kai prispiria. Suveikia greit, minute nu dvi ir procesas eina doh.gif
o gimdant man niekas nestate.kai namie prasidejo saremiai, tai ir pradejau kad lakstyt i tulika, gyvenime tiek nebuvau per trumpa laika kakulia lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu dar viena mazyti klausimeli smile.gif o nubegus vandenim ja galima pasidaryt ar jau tada is kart reik skubet y gm? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2009 08 25, 12:46)
na kadangi jau esu pati naudojusi macrolax, tai ir pries vaziuojant i GN pasidarysiu del sventos ramybes, nieko ten baisaus nera ta Microlax klizmute vos keli ml smile.gif o ligoninej tai jau visa litra suvarvina  biggrin.gif geriau jau paciai  thumbup.gif

tikrai taip

man organizmas pats issivale- paleido vidurius, matomai ruosesi gimdymui mirksiukas.gif
Atsakyti
as wiena kart sita klizmute sawo waikui ileidau kai jam uzkietejo widuriai, ir ka jus manot... suleidau wisa o jis pakakojo tik kita ryta g.gif tai jai 2 men waikui net widuriu nepaleido, tai kazkaip as jom nepasitikiu biggrin.gif man asmeniskai ligoninei state pries gimdyma.. kai kamsis isejo. Ir galiu pasakyt labai geras jausmas po jos biggrin.gif bet man wandenine klizma state, na man patiko kad buwo butent taip, kita kart jai gimdysiu irgi prasysiu butinai smile.gif
Atsakyti
Man ir pries abu gimdymus leido vandenines klizmas,seip man ji sukelia diskomforta,bet is kitos puses manau,kad ji reikalinga... 4u.gif
Atsakyti
Turejau nusipirkusi dvi, ir tikrai galvojau pasidaryti, nes buvau visokiu istoriju prisiklausiusi doh.gif nors daktare ir nepatare, aiskino, kad tai naturalu ir prasidejus saremem, neverta dar saves kankinti. Db su tuo sutinku, buvo kancia nueiti i tualeta, o pie klizmute tiktrai net mintis nesove schmoll.gif
Atsakyti
2ligoninej man klizmavo su abiem vaikais, o dabar nutariau gimdyti kauno klinikose, ir kai ten buvau apziuret gimdyklu tai pasake kad pas juos neklizmuoja ir patare to nedaryt namuos nes paskui visokiu bedu atsitinka gimdant, kaip ten yra istikruju pamatysiu jau po keliu dienu
Atsakyti
su pirmu vaiku pastatė man klizmą, nu vienas nemalonesnių gimdymo momentų buvo....
su antru nespėjo biggrin.gif , ir nieko
kaip bus dabar, nežinau
Birela-malonu sutikti mamą besiruošiančią gimdyt trečią vaiką ir dar panašiu metu drinks_cheers.gif . Aš panašu kad ryt gimdysiu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as gimdziau VGN , niekas man net nesiule pries gimdyma darytis klizmos, tai as ir neprasiau, nezinau kaip ten butu buve, nes man cezari dare, tai tik po cezario liepe pasidaryt, nes po operacijos sunku issitustint, bet as atsisakiau thumbup.gif
Atsakyti