Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

smile.gif Nauja tema smile.gif

Senoji tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 25 rugsėjo 2006 - 09:11
4u.gif thumbup.gif Saunuole Vetruze,kad atidarei nauja temele,nes vis pamastydavau, kad jau laikas......bet neprisiruosdavau blush2.gif
O is kur tokia nuotraukyte?Gal cia tavo augintines... blink.gif lotuliukas.gif
O mano maziausias piniguotis pradejo geltonuoti,kazin kaip cia dabar bus...? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 09 25, 09:13)
4u.gif  thumbup.gif Saunuole Vetruze,kad atidarei nauja temele,nes vis pamastydavau, kad jau laikas......bet neprisiruosdavau  blush2.gif
O is kur tokia nuotraukyte?Gal cia tavo augintines...  blink.gif  lotuliukas.gif
O mano maziausias piniguotis pradejo geltonuoti,kazin kaip cia dabar bus...? g.gif  verysad.gif

Neeeee, čia iš interneto..... Aš tik vieną turiu........ Visą vasarą maniškis prastovėjo komoj, dabar ant rudens lapą leisti pradėjo g.gif Keistuolis.......... rolleyes.gif

O dėl temos, tai mes taip kažkurioje kitoje susitarėm, kuri parašo paskutinę žinutę ta ir atidarinėja naująją...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 25 rugsėjo 2006 - 09:21
Dabar man aišku, kodėl maniškis dabar letargo miegu užmigo. Ko gero persodinau jį į per didelį vazoną. Na ką, lauksim kol bulvytė didesnė susiformuos, gal tada pradės į ūgį augti???
Atsakyti
vakar maciau parduotuvej pinigu medi uz 8,5lito, bet neemiau doh.gif . dabar jau baigia sazine uzgrauzti blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

o gal žinote kas yra kai pinigų medį rudom dėmėm išmuša? Vakar apžiūrėjau savąjį ir radau tokių rudų dėmelių ant šakų.... ant lapų nėra g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Mano pinigų medis ką tik nužydėjo. Jau antrą kartą per penkis metus. Ką tai reiškia g.gif . Bandžiau iš senų šakų išauginti naujus ūgliukus - supjausčiau kelias šakas ir užbėriau žemėmis - tai tik pora kaip čia pasakius, gabaliukų, išleido šaknis. N,a nors tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iride: 25 rugsėjo 2006 - 11:03
QUOTE(canim @ 2006 09 25, 09:51)
sveikos piniguočių augintojos smile.gif  Gal galėtumėt paaiškinti tokį keistą mano augintinio "elgesį". Medelis senas, jau sykį žydėjęs, pradėjo lašnoti. Tiesiog kybo lašai po kiekvienu lapeliu. Kas čia galėtų būti?  g.gif  Tikrai neperlaistau, bet laistau į vazoną

Geras, nesu mačiusi bigsmile.gif
Atsakyti
Mano zamiokulkas tai jau metai miega - nei vysta, nei auga... O buvo metas, kai per nakti kelis uglius isleisdavo. Vakar persoinau naujai graziai, ir pamaciau, kad daugiau nei puse saknu buvo virtusios kazkokiais draiskalais - jokios gyvybes, begalo lengvai nusieme. Viska nuemiau, nusvarinau, gal dabar jau atsibus vaikinas? Ir vazona toki grazu nupirkau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 09 25, 23:14)
Mano zamiokulkas tai jau metai miega - nei vysta, nei auga... O buvo metas, kai per nakti kelis uglius isleisdavo. Vakar persoinau naujai graziai, ir pamaciau, kad daugiau nei puse saknu buvo virtusios kazkokiais draiskalais - jokios gyvybes, begalo lengvai nusieme. Viska nuemiau, nusvarinau, gal dabar jau atsibus vaikinas? Ir vazona toki grazu nupirkau. smile.gif

As irgi turiu si augaleli smile.gif bet jis kazko pas mane vysti pradejo, buna taip - visa saka pradeda gelsti ir dziuti, o po to jau aisku mirsra doh.gif gal patartumet ka daryti, gal ji persodinti reikia, bet nezinau kaip ta padaryti, gal pinigu medeliui koks specialus budas persodinimo yra? Patarkit prasau, noriu kuo greiciau ji atgaivinti 4u.gif
Atsakyti
O aš savąjį persodinau prieš savaitėlę, ir kelios šakelės visiškai pagelto. Nieko nesuprantu g.gif Ar po persodinimo kam taip buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 09 26, 19:32)
O aš savąjį persodinau prieš savaitėlę, ir kelios šakelės visiškai pagelto. Nieko nesuprantu  g.gif Ar po persodinimo kam taip buvo?  ax.gif

verysad.gif Man irgi taip buvo,dvi sakeles praradome... schmoll.gif
Atsakyti