Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

As taip ir galvojau, kad moliniai geriau. Teks persodinti jeigu dar nepervelu g.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2006 10 05, 12:39)
Sveikos merginos!
Turiu ir as sita augaleli, bet jis nerodo jokiu gyvybes zenklu  verysad.gif . Man idomu kokiuose pas jus vazoneliuose jis auga: moliniuose ar plastmasiniuose?

As savaji, kai parsinesiau pavasari, tai persodinau i molini vazoneli, tai per vasara jis taaaaip paaugo, kad dabar kone dvigubai ar trigubai didesnis. Dar parduotuvej patare palaistyti su kaktusinem gelem skirtom trasom, kad per daug neisbegtu stiebai, tai as taip ir padariau. Dabar dziaugiuosi juo ir tikiu, kad taip ir mano pinigeliu dauges, kaip auga pinigu medis.
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2006 10 05, 11:39)
Sveikos merginos!
Turiu ir as sita augaleli, bet jis nerodo jokiu gyvybes zenklu  verysad.gif . Man idomu kokiuose pas jus vazoneliuose jis auga: moliniuose ar plastmasiniuose?

ax.gif Na, mums parduotuveje pardaveja rekomendavo sodinti i plastmasini,kadangi is virsaus nesimato,kad bulves,t.y. saknys, jau dideles,kai plastmasinis vazonas,tai jis deformuojasi, ir matosi,kad jau laikas persodinti i ddesni,o molinis gali sprogti blink.gif
g.gif Tai ir zinok,kur cia teisybe.... g.gif
Atsakyti
girdejau toki burtuka kad persodinant reikia piniguciu ant dugno paberti ir atzalu niekam nedalinti atseit isnesi pinigus is namu. O ziema visai mazai lieti nes nemegsta kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2006 10 05, 22:22)
girdejau toki burtuka kad persodinant reikia piniguciu ant dugno paberti ir atzalu niekam nedalinti atseit isnesi pinigus is namu. O ziema visai mazai lieti nes nemegsta kaip manot? g.gif

na del pinigu paberimo negirdejau bet kad dalint vaikuciu negalima tai ta zinau smile.gif as savosiso gelytes daznai nelaistau ir pasodinus plasmasiniam vazone tai per vsara ji man 4 stiebus isleido ir dar 5 matau kalas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 10 05, 19:37)
ax.gif Na, mums parduotuveje pardaveja rekomendavo sodinti i plastmasini,kadangi is virsaus nesimato,kad bulves,t.y. saknys, jau dideles,kai plastmasinis vazonas,tai jis deformuojasi, ir matosi,kad jau laikas persodinti i ddesni,o molinis gali sprogti  blink.gif
g.gif Tai ir zinok,kur cia teisybe.... g.gif

Jezus marija doh.gif Jau tos pardavėjos, kaip viena forumietė minėjo, atrodo šneka bele ką, kad tik šnekėtų doh.gif Molinis susprogti. Nu nežinau g.gif

QUOTE(jolita123 @ 2006 10 05, 21:22)

Prietarai prietarai. O aš tiesiog į lėkštelę zamiokulko centų pabėriau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit, lapo augimas - kiek užtrunka ? g.gif kvailai gal klausiu, bet kai birželio mėn gavau piniguotį dovanų, gal po savaitės pradėjo lapą naują leist... ax.gif bet praktiškai tokioj pat stadijoj ir dabar - gal per kokį cm tas naujokas ir paaugo g.gif
Atsakyti
O aš savąjį persodinau prieš savaitėlę, ir kelios šakelės visiškai pagelto. Nieko nesuprantu  Ar po persodinimo kam taip buvo? 

Ir man taip buvo - is viso grazaus medzio liko tik 2 sakos, kurios reanimuojasi jau geras pusmetis. Turiu ir nauja piniguoti, bet bijau persidinti, kad ir vel tas pats neistiktu schmoll.gif
Atsakyti
Laba,vakar tik nusipirkau sia gelyte,o siandien suzinojau,kad jis pinigu medis vadinasi,nieko sau...gaila,kad niekas man jo nepadovanojo,na ka,as megstu zalias geles,tai ka man dabar daryt,laukti kol kas padovanos???Sakykit,o kada geriausia ji persodint,nes jis toks vargsas atrodo dabar tame mazame vazonelyje...Gal pavasari kada???Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(saulegrazha @ 2006 10 06, 10:23)
o sakykit, lapo augimas - kiek užtrunka ?  g.gif kvailai gal klausiu, bet kai birželio mėn gavau piniguotį dovanų, gal po savaitės pradėjo lapą naują leist...  ax.gif bet praktiškai tokioj pat stadijoj ir dabar - gal per kokį cm tas naujokas ir paaugo  g.gif

na as gal ne i tema bet matau kad jau pagimdei bigsmile.gif didziausi sveikinimai!
Atsakyti
maniskis jau beveik trys savaites kaip persodintas ir nieko, neleidzia nei lapelio schmoll.gif - jau geras pusmetis jei nedaugiau joookio augimo, bet ir nemirsta - tas gerai thumbup.gif
Atsakyti
prisiskaičiusi apie šios gėlės super galią -nešti į namus pingus, mokslų baigimo proga, birželio mėn padovanojau šią gėlę savo MB ax.gif
kol kas jokių pokyčių nei gėlės, nei finansų augime cool.gif
pereitą mėn, nukrapščius viršutines žemes, uždėjau naujų,- skirtų žaliuojantiems augalams...bet gal ir apsišoviau, pasirinkdama žemes -juk ši gėlė, kaip ir prie žydinčių, ania?
Atsakyti