QUOTE(Bajm @ 2006 10 19, 15:30)
aš gyvenu su mama
tai pas mus tokių daiktų pilna
t.y. nauji tarybiniai dideliai, maži rankšuoščiai (manau gal 50 vnt., nes užima 1/4 nemažos spintos), tarybinė patalynė, kelios naujos pagalvės (šalia kokių 5 naudojamų), kelios naujos kaldros, daug įvairių pledų, indai (visokie pietų servizai, stiklinės, šakutės, peiliai, stikliukai), turim vienos rūšies pietų servizą 3 vnt. (skirta 8 žmonėms, indai - nuo skirtų šaltiesiems ir karštiesiems iki desertinių lėščių), tarybiniai puodai - tai čia viskas nauja nenaudojama
dar turim tarybinės druskos, neseniai išmečiau vermišelius, visą maišą degtukų
o dar daugiau turim senų rakandų
nes mama sako: o gal karas prasidės?
dar turim parketą - pirktas 1987 m., po to tėvas mirė, taip niekas nesudėjo parketo
daugiau neatsimenu
nauji daiktai ir parketas bus mano kraitis
Pas mus bute po seneliu mirties irgi visko buvu kaip pas tave, didziausias kambaris buvo pilnas uzkrautas, beveik neimanoma buvo praeit... rankslosciu, patalynes, degtuku, lempuciu, druskos, indu, daugiausia tai ukinio muilo

ir viskas kaip ir nauja, mamai gaila buvo ismest. Tai butas del to buvo nuomojamas kaip 2ju kambariu, nes 3ias buvo uzkrautas... Man net baisu buvo pasiryzti eit ta buta kraustyt ir daryt remonta, galvojau mama neleis nieko ismest. Bet susikloste aplinkybes, kad atejo metas. Zinokyt mes visa savaite rusiavom tas senienas tarybines... As pasakiau, kad ne vieno daikto nepalixiu (isskyrus grazu senovini toki serviza ri irankius stalo), arba pasiimat arba as ismetu. Tai mama daug ka isveze i kaima, ismetem kalnus, bomzai turejo ka veikti ir dar sugebejo pas save namie sandeliuka visa uzkrauti indais, pataline. Ne tai kad juodai dienai, o jei netycia kada nors soda nusipirks, tai gi visko prireiks
Dabar po remonto minimalizmas visiskas pas mane

ir tik pamatau kruvele nereikalingu daiktu susirinko, iskart ji padaro "dingau". Gera iseiti radau su rubais, jei matau kad per sezona ne karto neuzsidejau, sesei jaunesnei atiduodu. Ir ji patenkinta ir man gerai