Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

Nu va, baigiasi jau trecias menuo, o mano jaunasis turkiukas dar neatskreto. tiek to, tegul buna ir tegul suokia man grazius zodelius, nemaiso.

Nu kokia moteris gali supykti, kai jai kasdien sakomi komplimentai? Nu tipo, kokia tu grazi sexy lady, kaip as taves noriu ir kaip as tave myliu ir t.t. ir pan. As tai priimu kaip zaidima ir labai smagiai ji zaidziu, bo netikiu nei vienu jo zodeliu.

Jis musulmonas. O ten moterys, nors jau pamazu ir pradeda kur nors didmiesciuose atitrukineti nuo pavadzio, bet is esmes dar nekaltybe saugo, todel vyrams nieko kito nebelieka, kaip tik dziaustyti makaronus ant europieciu ausu ir tiketis kur nors kokiomis nors aplinkybemis issisauti.

tai va, kaip minejau, netikiu, kad visi tie komplimentai labai jau rimti. Bet del vieno dalyko buvau sventai isitikinusi, kad jau zodziais "as su tavimi noreciau tureti vaiku" jie bet kam nesisvaido. Kazkaip maniau, kad cia tikrai ne kiekvienai yra sakomi, o kai jau sakomi, tai ziauriai atsakingai. O as juos isgirdau ramadano menesi per pati pasninko ikarsti ohmy.gif Labai sutrikau.

O gal as neteisingai maniau? gal ir tokiom frazem apie vaikus jie gali svaidytis ramiai, atsipalaidave? Kas tuos turkus supaisys?
Atsakyti
Užvedei neblogą temą Smuka.Kiek skaičiau ir prisimenu, tai tu čia šiemet buvai turkijoj, mamulia ištraukė tave iš rutinos. Gaila, kad aš nebuvau tuo metu forume, būčiau prisijungus. Nors turkijoj atostogavau taip pat šiemet liepos pabaigoj.O šiaip pacioj turkijoj esu buvus n.....kartų, ir pažįstu tuos kurmius turkelius kaip nuluptus. Gerus liežuvėlius jie turi, karšti kaip velniai, o jei dar pamato gražia fainą moterytę....Tai matau , kad smegenėles tau šiek tiek susuko, bet nieko, tai tik į gera, nes mūsų lietuviai avinai, taip gražiai moteriai pataikauti ir komplimentus žarstyt nemoka.Tikiuosi pasijautei tikra moterim. O kad raso raštelius ir gražiai čiulba, tai tegul čiulba, juk malonu ir neskauda.
Jis musulmonas. O ten moterys, nors jau pamazu ir pradeda kur nors didmiesciuose atitrukineti nuo pavadzio, bet is esmes dar nekaltybe saugo,

Nu ir kas ,kad jie musulmonai laugh.gif laugh.gif , jau senai daugelis is ju nebesilaiko jokiu pasniku, ir bairamas bei ramadanas, tai tik paprasta svente jiems, kaip pas mus velykos ir kaledos.Švencia kaip visi, bet tuo paciu daro tai ka nori. Kai kurie netgi kiaulieną ėda tongue.gif tongue.gif Tik labai super tikintys laikosi visu pasniku, bet ju nėra daug. Ir ju bobikės, ne žmonos aišku, o šiaip jaunimas ir pagyvenęs jaunimas tongue.gif , jau senai nuo pavadžio nutrūkę, ir džiazuoja olialia kaip, neblogiau už mus, ir nekaltybės po to ieško chirurginiu būdu tongue.gif
tai va, kaip minejau, netikiu, kad visi tie komplimentai labai jau rimti. Bet del vieno dalyko buvau sventai isitikinusi, kad jau zodziais "as su tavimi noreciau tureti vaiku" jie bet kam nesisvaido. Kazkaip maniau, kad cia tikrai ne kiekvienai yra sakomi, o kai jau sakomi, tai ziauriai atsakingai. O as juos isgirdau ramadano menesi per pati pasninko ikarsti  Labai sutrikau.

Beeeeeeeeee, nu jis irgi avinas, kad iškart tokiais žodžiais svaidosi mad.gif mad.gif mad.gif Klausyk Smurka, tai ar neblogas tas tavo turkelis, įtariu kad jaunas rolleyes.gif wink.gif ir gražus laugh.gif
Nu papasakok dar ką nors, nes aš negaliu čia iškart viską apie juos parašyti, nes puslapių neužteks doh.gif
Atsakyti
QUOTE (selll @ 2004 10 24, 18:50)
Beeeeeeeeee, nu jis irgi avinas, kad iškart tokiais žodžiais svaidosi mad.gif mad.gif mad.gif Klausyk Smurka, tai ar neblogas tas tavo turkelis, įtariu kad jaunas rolleyes.gif wink.gif ir gražus laugh.gif
Nu papasakok dar ką nors, nes aš negaliu čia iškart viską apie juos parašyti, nes puslapių neužteks doh.gif

Nieks man taip jau galvos nesusuko, kad jau visai blaivu prota prarasciau. Gi sakiau, kad viska priimu kaip zaidima ir jo 'meiles" man rimtu reikalu nelaikau. Bet su tais vaikais...
ir ne is karto gi taip pasake, o po triju menesiu kasdienio bendravimo.
o turkeli mano galima paziuret mano nuotrauku temoj. jaunas jis, tik lapkricio 14 bus 26 meteliai
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 10 24, 19:57)

Nieks man taip jau galvos nesusuko, kad jau visai blaivu prota prarasciau. Gi sakiau, kad viska priimu kaip zaidima ir jo 'meiles" man rimtu reikalu nelaikau. Bet su tais vaikais...
ir ne is karto gi taip pasake, o po triju menesiu kasdienio bendravimo.
o turkeli mano galima paziuret mano nuotrauku temoj. jaunas jis, tik lapkricio 14 bus 26 meteliai

Nu normaliai jaunas laugh.gif laugh.gif
O, kad priimi kaip žaidimą kol kas , tai gerai.Bet jie gudručiai labai gerai moka įtikinėti wink.gif
Radau tavo tema " tai bent situacija", skaitau dabar, kai paskaitysiu, parašysiu.O atvažiuoti i Lietuvą probemos nėr.Tegu netriedžia, vėliau pasakysiu kaip. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai problemos nuvaziuot niekur ner. tik babkiu reik tureti. As gi rasiau, kad reikia rezervuoti viesbuti ir pateikti bilietus, kad gautum viza. Knisliavos per daug.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 10 24, 20:28)
Tai problemos nuvaziuot niekur ner. tik babkiu reik tureti. As gi rasiau, kad reikia rezervuoti viesbuti ir pateikti bilietus, kad gautum viza. Knisliavos per daug.

Tai blyn nesuprantu g.gif , ar tu nori ,kad turkelis i lietuva atskristu, ar ne? Kokia cia knisliava, " yok problem" kaip sako turkai. Lai siuncia babkytes viezbucio rezervavimui, ir benzui, kad kojyciu nevarginti viezbucio uzsakymui. Nu aisku Praha butu patogiau, maziau akiu, bet tau tur but tas pats, o ir kompanjones juk dar neradai. O as patarciau tau vis delto skristi i turkija. Yra ka veikti ten. Aisku varyti ne uz savo pinigus , bet tai nereiskia ,kad tu turi buti skolinga jam . Ir kokios mes isdidzios g.gif ,bilieta nusipirksiu pati....O ko tau paciai pirkti, kai gali kazkas nupirkti. Is kokio jis miesto? Skrydziai lektuvu nera pigus siuo metu mad.gif
Atsakyti
Situo klausimu nediskutuosim wink.gif As ant svetimo sprando nesedesiu ir uz svetimas babkes niekur nevaziuosiu. Alaus galiu isgert vyruko saskaita, pavakarieniaut dar galiu, bet ne daugiau. Turejau viena karta nemalonia pamoka, tiesa su lietuviu, bet daugiau nieko panasaus patirti nebenoriu. Jei kam tai yra priimtina, prasau, lai uzsiima, as tokia praktika ignoruoju. Tai net ne isdidumas, tai tiesiog laisve.

O susitikti man aisku butu geriau Prahoj, nei Lietuvoj. Cia as uz ekskursavoda tureciau pabuti kaip ne kaip, o seima vakarais vis tiek manes laukia. Ka as jiems pasakyciau?

O jis pats is Ankaros. Dar reiktu pridurti, kad uzdirba vidutiniskai. O as sazines irgi dar neprageriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 24 spalio 2004 - 20:06
O susitikti man aisku butu geriau Prahoj, nei Lietuvoj.

Iki sausio men tikrai atsiras kompanjone rolleyes.gif smile.gif, o gal jos jau nereikes ?
Gal jis bus be draugelio g.gif tongue.gif Ir turesit kelias dienas anglu kalbos pamoku ir gestu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selll: 24 spalio 2004 - 20:18
Yurgita istekejusi uz turko. Jei dar nepagimde, galetu pakomentuoti rolleyes.gif Siaip jau ji tai labiausiai turku mentaliteta is visu musu turetu buti perkandus
Atsakyti
Šiaip jau vieną dalyką galiu pasakyti tiksliai, jei turkiukasssss tikrai rimtai įsimyli, jis gali padaryti dėl taves viską, bet jei kada sugalvosi nuo jo pasprukti, o jis nenores tavęs paleisti, tai gali kersyti ir niekas jo nesustabdys , nei lietuvos vizos neturtejimas, nei joks velnias rolleyes.gif
Atsakyti
Gali sustabdyti nebent tai, kad as turiu vyra tongue.gif Negi soks jam i akis?

selll, a is kur taip gerai viska zinai?
Atsakyti
man atrodo turkų "aš noriu turėti tavo vaiką" lygiai taip pat dažnas kaip ir "jor aiz iz nais" laugh.gif ir kt. pribumbasai... O sako taip drąsiai ir dažnai todėl, kad visos turistės išgirdę tokias šnekas tuoj pat puola juoktis ir purtytis "ne ne ne" ar kažkaip pan. Tai jie labai nerizikuoja žarstydami panašius pasiūlymus, o jau šitą pasilieka matyt tokiam momentui, kai moteriškę nori galutinai palenkti savo pusėn wink.gif ir įrodyti kaip rimtai jie į ją žiūri wink.gif Niugi kabinimo menas - nekitaip laugh.gif
Atsakyti