Įkraunama...
Įkraunama...

Kas supaisys tuos turkus?

alevi (dar kitaip kirmizibasli (raudonieji))- politikoje jie palaiko kairesnes paziuras. ir siaip pasisako uz zodzio laisve ir t.t. (dabar tai nebe taip rysku, bet kazkada zmones uz toki poziuri i kalejimus kisdavo ir daznai nukankindavo mirtinai) dabar is to likes tik pavadinimas, bet tai bet kokiu atveju ateina is seimos (labai retai sunus pasirenka kitoki kelia nei ju tevai), jei seima alevi tai jie bus daug tolerantiski kitatauciu, kitatikiu ir kitokiu kita..... atzvilgiu.

nepersokus per griovi nesakyk "op"... g.gif as irgi i savo vyra neziurejau kaip i zmogu su kuriuo galeciau susituokti, tureti vaiku ir t.t. Ir visai nesusuko jis man galvos kazkuo tokiu ypatingu - papirko nuosirdumas, saziningumas ir daug kitu dalyku wub.gif , o kazkada tai ir man atrode, kad ir arkliui aisku laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
tai kaip man angliskai ta klausima formuluoti? Do you are alevi?
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 11:12)

Kad nieko tarp musu nebus, cia ir arkliui aisku, as nieko rimto nenoriu ir apie tai net negalvoju. Bet tas pareiskimas, kad jis nori su manimi susilaukti vaiku, skirtingai nei visi kiti jo buve netgi sokiruojantys navarotai, mane rimtai sutrikde. Nei as apie mus rimtai galvoju, nei noriu, kad jis apie mane rimtai galvotu. O zaisti niekas nedraudzia, juolab kad sis zaidimas patinka mums abiems

Tai ko tu, Smurka, nori, po velniais ? rolleyes.gif g.gif Ar įsitikinti, kad tave gali rimtai įsimylėti ? Ar suprasti ribą, kai jis galbūt jau rimtai, kad neįsijaustų ? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 11:29)
Do you are alevi?

Nu, Smurka..... doh.gif
"are you alevi?" wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Mamiakė @ 2004 10 25, 11:31)

Tai ko tu, Smurka, nori, po velniais ? rolleyes.gif g.gif Ar įsitikinti, kad tave gali rimtai įsimylėti ? Ar suprasti ribą, kai jis galbūt jau rimtai, kad neįsijaustų ? g.gif

Butent wink.gif suprasti riba. O gal pas juos ju nera tiesiog?

Yurgita, nesistebek, as anglu kalbos nesimokiau niekur gyvenime
Atsakyti
Tu jo paklausk, ir po to parasyk, bo bus baisiai idomu, ar jis "alevi" laugh.gif
Atsakyti
Smurka, daug tavo nuotykių perskaičiau. doh.gif Daug ko nedaryčiau, bet tai tavo reikalas. Bet dabar jau visai nustebau - ko tu nori iš to turko? Vaikų? Mačiau aš ir turkų ir neturkų, bet jau faktas tas, kad jis musulmonas, jis visai kitaip žiūri į europietes. O komplimentai tai tik ilgo liežuvio pasekmė. Tu net nedūsauk ir nesitikėk NIEKO. Jei nori nuotykių - tai va ir turi, bet tik tiek.
Su turkais, arabais išviso neprasidėk, nes arba apsijuoksi arba išvažiuosi gyvent į haremą, o jis kitai suoks. laugh.gif
Juk tu turi vyrą, kokie čia dar bajeriai g.gif Labai drąsiai tu čia visom skelbi savo nuotykius arba tau tas tavo vyras visai nerūpi. huh.gif
Atsakyti
Nu ka Smurka galvoja tai neisivaizduoja, bet as tai suprantu kaip nora pasijusti geidziamai, graziai ir pan. Nu ir kas cia blogo, o ir kiek skaiciau tai paprasciausiai nori issiaiskinti, ar jau reikia pristabdyti. O tai kada dar jausti susijaudinima po komplimentu, negi kai bus kokia 60m.
Atsakyti
QUOTE (kregždutė @ 2004 10 25, 12:11)
Smurka, daug tavo nuotykių perskaičiau. doh.gif Daug ko nedaryčiau, bet tai tavo reikalas. Bet dabar jau visai nustebau - ko tu nori iš to turko? Vaikų? Mačiau aš ir turkų ir neturkų, bet jau faktas tas, kad jis musulmonas, jis visai kitaip žiūri į europietes. O komplimentai tai tik ilgo liežuvio pasekmė. Tu net nedūsauk ir nesitikėk NIEKO. Jei nori nuotykių - tai va ir turi, bet tik tiek.
Su turkais, arabais išviso neprasidėk, nes arba apsijuoksi arba išvažiuosi gyvent į haremą, o jis kitai suoks. laugh.gif
Juk tu turi vyrą, kokie čia dar bajeriai g.gif Labai drąsiai tu čia visom skelbi savo nuotykius arba tau tas tavo vyras visai nerūpi. huh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nu ir as kaip milabra galiu tik pasidziaugti tokiais protingais pamastymais thumbup.gif Vo cia tai nuomone, vo cia tai supratimas. Ziauriai protingas thumbup.gif

Daugiau tokiu clap.gif Ir as tapsiu kompleksuota uzsiciaupusi pelyte. Niekam nieko nebepasakosiu, forume nieko neberasysiu arba tapsiu visu morales sergetoja.

Jezus ohmy.gif Net nusipurciau nuo tokios nuobodybes.

Bet jei jau rimtai nori suzinoti, ko as noriu is to turko, darsy viska perskaityk. Is esmes viska, ko noriu, ta ir gaunu. O gal net ir per daug.

O vyras yra savo vietoj ir bus tol, kol mes abu to noresim wink.gif Ir as pasiimsiu is jo viska, ka jis man gali ir nori duoti. o ko negali ir nenori, turkas duos laugh.gif
Atsakyti
Smurka! Staigiai surimtek! Cia tau ne tinklapis www.bletsvos.lt o rimtas saitas, kuriame rimtos moterys dalinasi rimtais isgyvenimais apie rimtus vyrus ir teisingus santykius! Su tokiomis temomis, kaip turkai, meiluziai, vede vyrai ir t.t. mazu maziausia, reiktu sleptis po lapais....

Ir eiciau as tada po lapais ieskoti idomiu temu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Moterie, ne del to, kad mane moralizuoja man siutas peme. Zmogus turi kitoki poziuri ir mes galim gicytis, velniai jau to nemate. Mane isiutino tai, kad zmogus teigia viska perskaites, o is esmes skaite skaite ir spyga mate mad.gif Vaiku as mat is turko noriu laugh.gif Kad as taip nesakiau ir arkliui aisku. Bet jus man parodykite bent viena mano sakini, kuri bent interpretuoti sitaip butu galima
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 10:39)
Juk tu turi vyrą, kokie čia dar bajeriai g.gif Labai drąsiai tu čia visom skelbi savo nuotykius arba tau tas tavo vyras visai nerūpi. huh.gif [/QUOTE]
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Vo cia tai nuomone, vo cia tai supratimas. Ziauriai protingas thumbup.gif

Daugiau tokiu clap.gif Ir as tapsiu kompleksuota uzsiciaupusi pelyte. Niekam nieko nebepasakosiu, forume nieko neberasysiu arba tapsiu visu morales sergetoja.

laugh.gif laugh.gif ir kodėl beveik visos "smurkiškos" temos baigiasi va taip va g.gif laugh.gif tiksliau ne baigiasi, o užverda ir po to dar ilgai kunkuliuoja wink.gif
Atsakyti