QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 09:46) |
Gali sustabdyti nebent tai, kad as turiu vyra ![]() selll, a is kur taip gerai viska zinai? |

Nu bet taip ir pagalojau prieš 10min. ,būtinai kas nors paklaus tokį klausimą

QUOTE (aureja @ 2004 10 25, 08:46) |
man atrodo turkų "aš noriu turėti tavo vaiką" lygiai taip pat dažnas kaip ir "jor aiz iz nais" ![]() |
As to nebuvau girdejusi niekada gyvenime is nei vieno ir jokios tautybes vyro. Jei toks pasakymas butu jau toks iprastas, man jau turejo buti isuztos ausys. O as ji isgirdau per ramadano menesi. Ramadanas, kaip isivaizduojate, musulmonams yra labai svarbus
QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 07:34) |
As to nebuvau girdejusi niekada gyvenime is nei vieno ir jokios tautybes vyro. Jei toks pasakymas butu jau toks iprastas, man jau turejo buti isuztos ausys. |
aš tai ne kartą esu skaičius žurnaluose įv. straipsnių, kur lietuvaitės pasakoja apie savo nuotykius su kitataučiais , ypač su egzotiškų kraštų vyrais, kad jie taip iškart ir pasiūlo būti jo vaikų motina

keista, o as kakraz skaiciau zurnaluose, kad lietuves, istekejusios uz kitatauciu butent tokio pasipirsimo ir sulauke, kad tipo "as noriu, kad tu butum mano vaiku motina". O iki tol tokiu pasiulymu negaudavo.
Po to mano turkiukas pasake, kad pamirsciau tai, ka jis man rase, bo tai tik jo jausmai, kuriems tapti realybe nelemta, bo as jau turiu seima
Po to mano turkiukas pasake, kad pamirsciau tai, ka jis man rase, bo tai tik jo jausmai, kuriems tapti realybe nelemta, bo as jau turiu seima
QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 10:48) |
Po to mano turkiukas pasake, kad pamirsciau tai, ka jis man rase, bo tai tik jo jausmai, kuriems tapti realybe nelemta, bo as jau turiu seima |
Ai Smurkyte, nesvaig tu cia nuo tu pasakymu, džiaukis savo turkeliu, gražiais jo laiškeliais, ir gera nuotaika. Jau ir man pakilo noras i Praha važiuoti

del visu piktumu, kai tu ji mesi: kai mano viena pazistama turkui parase, kad tarp ju viskas baigta (beje, rase daug daug kartu, nes istekejo cia, ir vaika pasigimde) jis puole jai grasinti. Tipo, tu man sugadinai gyvenima, tai tau atsilieps.... Skambindavo naktimis, siusdavo kruvas sms.... Veiksmu nesieme jokiu, bet uzteko ir taip nervu prigadino. Beje, apie vaikus jis irgi kalbejo.... O cia paeme ji ir pasigimde nuo litovco
Man rodos, Smurka, ziurek i tai biski paprasciau... Jie turbut zino, kaip tai veikia moteris, ir tuo naudojasi. Galu gale netgi jei jis tai pasiule rimtai, taip galvodamas, negi tai ka keicia? Juk protinga tu moteris, Smurka, negi dabar uzkibsi ant turko kabliuko?

Man rodos, Smurka, ziurek i tai biski paprasciau... Jie turbut zino, kaip tai veikia moteris, ir tuo naudojasi. Galu gale netgi jei jis tai pasiule rimtai, taip galvodamas, negi tai ka keicia? Juk protinga tu moteris, Smurka, negi dabar uzkibsi ant turko kabliuko?

QUOTE (Moteris @ 2004 10 25, 10:17) |
Galu gale netgi jei jis tai pasiule rimtai, taip galvodamas, negi tai ka keicia? Juk protinga tu moteris, Smurka, negi dabar uzkibsi ant turko kabliuko? ![]() |
matai, man patinka viskas tol, kol yra nerimtai. As bijau, kad tas reikalas i rimta neperaugtu. Vos tik tai uzuosiu, tuoj pabaigsiu visus virtualius romanus.
QUOTE (Smurka @ 2004 10 25, 11:17) |
O laiskeliai yra geras dalykas ![]() ![]() |
O tai tavo avinų avinas dar su kailiu, aš jau galvojau, kad iš jo išsinėrė, kad mesendžery trumpiau sėdėtum

Nu va, kadangi dar nepagimdziau, tai dabar gavau proga ilgai ir nuobodziai papostringauti apie kulturu skirtumus ir blablabla...
Smurka, kaip ir lietuviu, rusu ir visokiu kitokiu tautybiu, taip ir turku yra visokiu. yra unreal pasinesusiu i religija, yra ant jos kaip cia graziau issireiskus. Daug kas priklauso nuo seimos, jos poziuro, nuo miesto kuriame gyvena ir t.t. is Ankaros zmones siek tiek konservatyvus (bet ir cia kaip ir visur yra isimciu
) O siaip isimyleje turkai tikrai gatavi padaryt viska viska. Bet del vaiku - beveik 100 proc. esu tikra. kad tuo metu, kai jis tai sake (ar rase) tikrai tikrai ta ir galvojo, bet visikai nereiskia kad jis to nores ir apie tai galvos ryt ar poryt. Jie nezmoniskai myli vaikus ir begalo gerbia savo tevus ir kitus vyresnius seimos narius - sitas yra beveik 100 procentine taisykle, taigi, jei jo seimos paziuros grieztos - vargu ar jis kalbejo rimtai.
beje, paprasyk, kad jis tau atsakytu i klausima - ar jis "alevi", jei atsakys taip - gali tiketis kad gal net ir rimtai. Jei ne - dek dideles kabutes viskam ka jis sako
tik nesakyk kodel to klausei!!! sutrink ka nors kad pazysti lietuve susituokusia su turku ir pastoviai girdi ta zodi ar pan.
o del to, kad bilieta pirksi pati - gerbiu
jei kada nors isaiskes, kad cia jam buvo pramoga, bent negales pasigirt, kad nusipirko

Smurka, kaip ir lietuviu, rusu ir visokiu kitokiu tautybiu, taip ir turku yra visokiu. yra unreal pasinesusiu i religija, yra ant jos kaip cia graziau issireiskus. Daug kas priklauso nuo seimos, jos poziuro, nuo miesto kuriame gyvena ir t.t. is Ankaros zmones siek tiek konservatyvus (bet ir cia kaip ir visur yra isimciu

beje, paprasyk, kad jis tau atsakytu i klausima - ar jis "alevi", jei atsakys taip - gali tiketis kad gal net ir rimtai. Jei ne - dek dideles kabutes viskam ka jis sako

o del to, kad bilieta pirksi pati - gerbiu

QUOTE (Yurgita @ 2004 10 25, 11:50) |
beje, paprasyk, kad jis tau atsakytu i klausima - ar jis "alevi", jei atsakys taip - gali tiketis kad gal net ir rimtai. Jei ne - dek dideles kabutes viskam ka jis sako ![]() |
O su kuo jis valgomas, tas "alevi"

QUOTE (Yurgita @ 2004 10 25, 10:50) |
beje, paprasyk, kad jis tau atsakytu i klausima - ar jis "alevi", jei atsakys taip - gali tiketis kad gal net ir rimtai. Jei ne - dek dideles kabutes viskam ka jis sako ![]() |
Tai tu man paaiskink, ka reiskia tas "alevi". Nes noriu zinoti, ko klausiu.
o jis religingas. Viena nakti, kai sedejom mesendzeri, jis eilini syki prisipazino meileje. Prasiau jo nekalbeti apie jausmus, bo vyras kambary ir gali pamatyti. O vakar, dar saulei nenusileidus vel bendravom. Tada pasakiau, kad esu viena ir jis gali rasyti viska, ka nori. Tai jis parase, kad apie jausmus nekalbes, bo jam pasninkas. Bet kad nori "childbearing" su manimi, tai parase

O kad turiu drauge, kuri susituokusi su turku ir greit tures vaikeli, as jam vakar parasiau. Labai susidomejo

Kad nieko tarp musu nebus, cia ir arkliui aisku, as nieko rimto nenoriu ir apie tai net negalvoju. Bet tas pareiskimas, kad jis nori su manimi susilaukti vaiku, skirtingai nei visi kiti jo buve netgi sokiruojantys navarotai, mane rimtai sutrikde. Nei as apie mus rimtai galvoju, nei noriu, kad jis apie mane rimtai galvotu. O zaisti niekas nedraudzia, juolab kad sis zaidimas patinka mums abiems