QUOTE(Stella0605 @ 2006 09 08, 13:09)
gerai, kad turi supratingų draugių

!!
Kadangi man jau 29 metai, o visi rekomenduoja pirmą vaiką pagimdyt iki 30 metų, tai didžiausia mano baimė yra įvairūs apsigimimai

Jau pradėjau gert folio rūgštį, bet kžkokia paranoja užėjus ir nieko negaliu padaryt su savim

Net gimdymo skausmas neatrodo toks baisus
O kaip tu jautiesi? Nenoriu pilt druskos ant žaizdos, bet, jei nori ir gali, papsakok kas tau pirmą kartą nepasisekė.

rasiau toki ilga pasakojima ir nuluzo internetas...

:
Ok, pakartosiu viska is naujo... mano istorija tokia, kad nestumas ejosi kaip ir gerai, gerai jauciausi, kartai pavemdavau, bet siaip viskas buvo ok

Labai dziaugemes ir t.t. Ginekologas sake, kad viskas gerai. Na, man kazkaip vis norejosi, kad padarytu echo ir paziuretu, bet jis sake, kad viskas tvarkoj ir ziuresim tik kokia 16-17 savaite... Na, jis sako, jis zino... o as ir gerai jauciausi... Bet siaip kazkokia paranoja buvo man... Tai va, jau 14 savaite WC pastebejau kazkokiu rudu isskyru. Nieko bloga negalvojau, bet tiesiog pasiskambijau ginekologui del viso pikto, jis paprase, kad atvaziuociau, irgi del viso pikto.. Ir ka... ziuri echo ir mato... kad leliukas nustojes vystytis kazkur 10 savaite...

Sekancia diena padare abrazija ir vsio...

Man buvo labai slykstu, nes as esu abortu priese ir nesvarbu, kad tai buvo butina, kad jokio skausmo nejauciau... tiesiog jauciausi labai purvina ir slyksti pati sau... net ir dabar slykstu prisiminus...

Aciu Dievui, mano gimda ir visa kita labai greitai atsistate, nes vaikstau pas ginekologe (kita nei per

) beveik kas 1-2 menesius. Esu sveika ir t.t. Na, buvo visokiu ciklo sutrikimu vasara, bet atradom, kad man truksta progesterono, taigi geriu Duphastona ir tikimes, kad jis mums pades...
Koknreciu priezasciu, kodel maziuskas nesvyste nezinau... niekas nieko netyre, o ir nebutu nieko istyre, nes jis 4 savaites buvo mano pilvely negyvas, tai jokie tyrimai nebutu dave tikslaus atsakymo.
Ir baisiausia man ne tai, kad mes praradom savo maziuka, o tai, kad 4 savaites as ji nesiojau negyva ir dziaugiausi savo

... net ir dabar susigraudinu prisiminus butent si fakta...
Tai va, tokia ta mano istorija. bet jau 8 menesiai po TO, ziuriu optimistiskai i viska, tikiuosi geriausio, nors ir pilna baimes, bet dar didesnis yra noras tureti

:
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion