Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

Sveikos visos mamytes is londono,tikriausiai auginant savo mazuosiuo teko susidurti su daktarais,kaip jums ju gydymas?mano mazoji daznai serga,karta teko kviestis net greitaja,nes pradejo,,lojanciai"koseti,kai nuvykom i priimamaji,tai pasijauciau kaip visiska kvaile,nes pasake kad jai viskas gerai,vaistu nereikia.tad nuo siol vaistu vezuosi is lietuvos...nesuprantu kaip tokios didelej valstybej daktarai taip atmestinai ziuri i darba?o kaip jums?
Atsakyti
Sveikute,patikek,lygiai taip pat blink.gif ... Be paracetamolio,kalpolio o sunkiausiai gydancias ligas neurofeno nieko nesam gave,nors tikrai esam gana stipriai sirge.Mano mazei 16menesiu,o i Lietuvele skrido 5 kartus,ir visa tai del ligu...Kagi,reiktu apsisarvuoti kantrybe,bo i juos po teisybe paziuret negaliu bash.gif bash.gif bash.gif

Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti

! 
Miesto, šalies pavadinimai rašomi iš didžiosios raidės

Atsakyti
O as labai patenkinta!

Man patinka, kad is kiekvieno snargliuko nedaro mirtinos ligos. Mano abu vaikuciai kartais pasirguliuoja, bet be paracetamolio nieo daugiau nenaudojame. Viena karta dukra antibiotiku buvo gavusi. Ir tiek. biggrin.gif Teko is su greitaja verti mazule i ligonine su praskelta kakta, teko ne karta del kraujo is nosies eiti - visada visi daktarai labai profesionaliai elgesi.
O gal mums tik pasiske? g.gif

Keleta kartu buvome pas gydytoja Lietuvoje. (Mano mama norejo, kad vaikai ' pasitikrintu') Susidare ispudis, kad kuo daugiau saldainiu atnesi, tuo daugiau vaikui vaistu priraso! Net kazkokius ortopedinius batus mergaitei norejo iskisti! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2007 02 04, 17:30)
Miesto, šalies pavadinimai rašomi iš didžiosios raidės

aciu, bet daug maloniau bendrauti be mokytojos pagalbos :-)
Atsakyti
QUOTE(egidija22 @ 2007 02 14, 16:00)
O as labai patenkinta!

Man patinka, kad is kiekvieno snargliuko nedaro mirtinos ligos. Mano abu vaikuciai kartais pasirguliuoja, bet be paracetamolio nieo daugiau nenaudojame. Viena karta dukra antibiotiku buvo gavusi. Ir tiek.  biggrin.gif Teko is su greitaja verti mazule i ligonine su praskelta kakta, teko ne karta del kraujo is nosies eiti - visada visi daktarai labai profesionaliai elgesi.
O gal mums tik pasiske?  g.gif

Keleta kartu buvome pas gydytoja Lietuvoje. (Mano mama norejo, kad vaikai ' pasitikrintu') Susidare ispudis, kad kuo daugiau saldainiu atnesi, tuo daugiau vaikui vaistu priraso! Net kazkokius ortopedinius batus mergaitei norejo iskisti!  drinks_cheers.gif
Papildyta:
aciu, bet daug maloniau bendrauti be mokytojos pagalbos :-)

Visai nesutinku su tavimi schmoll.gif
Mano vyrui Lietuvoje buvo darytos kelios plauciu operacijos,reikalingas specialus gydymas pastoviai,cia nuejus pas daktarus(jei taip juos butu galima pavadinti)jie atsakydavo,kad jis visiskai sveikas(gerai kad nors randas per visa krutine yra,o taip dar pagalvotu,kad koks nesveikas atejo ligu ieskoti doh.gif ).Tad visada ,jei kas sunkiau,tai lekiam gydytis i Lietuva,ten nors ir duodi pinigu,bet ir pagalbos gali sulaukti tinkamos...
Atsakyti
Zinoma, visada geriau gydyma testi ten, kur jis yra pradetas.

O dabar kitokia istorija:
Musu 'padejejos' vyrui vezys. Lietuvoje delse delse delse.... Gal ne tam sumokejo, gal ne tiek sumokejo... (O is kur zinoti kam ir kiek moketi!) Kai nutare pas daktarus cia pasitikrinti, tuoj buvo paguldytas i The Royal Marsden Hospital, kuri yra puikiausia salyje ligonine vezinems ligoms gydyti. Zinoma, liga nepagydoma, taciau gyvenima jam tikrai pratese.

O ir mano pacios aptirtis su daktarais Lietuvoje ne kokia... As esu is tu kurios nemoka 'duoti'. Man daug paprasciau bendrauti su gydytojais kurie dirba savo darba ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(egidija22 @ 2007 02 15, 10:57)
... Kai nutare pas daktarus cia pasitikrinti, tuoj buvo paguldytas i The Royal Marsden Hospital, kuri yra puikiausia salyje ligonine vezinems ligoms gydyti. Zinoma, liga nepagydoma, taciau gyvenima jam tikrai pratese.

skaičiau temą ir užkliuvo šita ligoninė.. Ar čia Londone ar kitam mieste?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 15, 14:41)
skaičiau temą ir užkliuvo šita ligoninė.. Ar čia Londone ar kitam mieste?

Ta kurioje jis gulejo yra Londone, kazkur centre. Taciau, man atrodo, kad sios ligonines yra keletas filialu. Esu kazkur skaiciusi apie ju centra Surrey.
Atsakyti
nezinau ,cia gal kaip kam pasiseka,bet sakykit ka norit as Londono gydytojais nepatenkinta.Nepateisinu ir Lietuvoje daktarams duodamu ,,kysiu",bet manau kad Lietuvoj daktarai atidziau ziuri i ligas g.gif
Atsakyti

Siandien su dukra nuejom pas gydytoja,nes pas ja chronine angina ir nosis uzsikimsus,naktimis kvepuoja sunkiai.Tai gydytoja israse lasiuku i nosi ir liepe menesi naudoti sake jeigu nepraeis vel ateiti.Bet kiek as zinau vienu vaistu negalima vartoti be pertraukos menesi ar as klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2007 02 15, 22:58)
Siandien su dukra nuejom pas gydytoja,nes pas ja chronine angina ir nosis uzsikimsus,naktimis kvepuoja sunkiai.Tai gydytoja israse lasiuku i nosi ir liepe menesi naudoti sake jeigu nepraeis vel ateiti.Bet kiek as zinau vienu vaistu negalima vartoti be pertraukos menesi ar as klystu g.gif

na tai teisybe,lasiukai i nosi ilgiausiai lasinami pora savaiciu,o jei nepraeina,tai reikia keisti ...
Atsakyti
Sveikos, pritariu ir as, kad su gydytojais Londone tikrai ne kas. Nuvedus serganti vaika nieko daugiau kaip calpol ir arbatu nepasiulo. Bet as jau pripratau, butiniausiu vaistu visada atsivezam is LT, persalus ar siaip nesunkiai sunegalavus gydau pati. Kartais labai pravercia tureti LT vaiku gydytojos telefona, musiske mielai paskambinus isklauso ir duoda geru patarimu.
Pora kartu dukrytei sunkiai susirgus vezeme iskart i ligonine emergensy, tikrai negaliu jais skustis, po 5 dienu net paskambino is ligonines ir paklause kaip jauciasi ar viskas gerai. thumbup.gif
Atsakyti