[quote=Pupuke,2007 02 20, 06:23]
Karta lankiausi pas gydytoja Danguole. Prasau jos tel nr: 07729620990. Ji priimineja vienoje babaju vaistineje Edgware Road'e tel:02077238711. Ji nesiuncia tyrimams, bet pakonsultuoja ir israso receptu vaistams, kuriuos galima nusipirkt toj pacioj vaistinej. Uz vizita ima £25. Buvau pries puse metu, gal kainos ir pasikeite.
[b]
Tai vadinasi tas vienas kabinetas ir tera. As buvau gal pries metus, tai jinai su gydytoju vyru dirbu. Dabar vyrui ausi skauda, tai pasikonsultuoti irgi bandysim, nes su anglais tai kaip ten sako "padek dieve

".
Keleta kartu girdejau apie juos.
1.Man taip pat buvo guzelis, viskas vyko puse bedos.I sita reikala jie reaguoja. Kazkaip echoskopija padare. Buvau visa tai dariusi Lietuvoj tai zinojau ant kokio kelio uzvesti

. Paskui grizus i Lietuva persidariau viska ir isitikinau, kad viskas ok.
2.Kaimyne is lovos nepasiekele, kai suriete kazkoks virusas visa nama su 40 temperatura. Issikviete greitaja, dave parecetamolio ir pasake, kad niekur neves, nes cia persisaldymas, o buvo plauciu uzdegimas. Ta pati vakara vaziavao pas anksciau cia mineta lietuvi, kuris nustate dizgnoze, dave normaliu vaistu. Tik velgi....sirgo dar viena seima is to pacio namo, tai vieni is vaistu buvo perkami skirtingomis kainomis!!!
Papildyta:
[quote=Smailiukas,2007 02 20, 12:38]
[quote=Pupuke,2007 02 20, 06:23]
Karta lankiausi pas gydytoja Danguole. Prasau jos tel nr: 07729620990. Ji priimineja vienoje babaju vaistineje Edgware Road'e tel:02077238711. Ji nesiuncia tyrimams, bet pakonsultuoja ir israso receptu vaistams, kuriuos galima nusipirkt toj pacioj vaistinej. Uz vizita ima £25. Buvau pries puse metu, gal kainos ir pasikeite.
[b]
Tai vadinasi tas vienas kabinetas ir tera. As buvau gal pries metus, tai jinai su gydytoju vyru dirbu. Dabar vyrui ausi skauda, tai pasikonsultuoti irgi bandysim, nes su anglais tai kaip ten sako "padek dieve

".
Keleta kartu girdejau apie juos.
1.Man taip pat buvo guzelis, viskas vyko puse bedos.I sita reikala jie reaguoja. Kazkaip echoskopija padare. Buvau visa tai dariusi Lietuvoj tai zinojau ant kokio kelio uzvesti

. Paskui grizus i Lietuva persidariau viska ir isitikinau, kad viskas ok.
2.Kaimyne is lovos nepasiekele, kai suriete kazkoks virusas visa nama su 40 temperatura. Issikviete greitaja, dave parecetamolio ir pasake, kad niekur neves, nes cia persisaldymas, o buvo plauciu uzdegimas. Ta pati vakara vaziavao pas anksciau cia mineta lietuvi, kuris nustate dizgnoze, dave normaliu vaistu. Tik velgi....sirgo dar viena seima is to pacio namo, tai vieni is vaistu buvo perkami skirtingomis kainomis!!!
3. Neseniai suriete drauge pilvo skausmai, isveze su greitaja. Ligoninej pralauke apie 4 valandas. Daug kas buvo prieje, paklause kas kaip, nei vienas neprisiliete ir visiem viskas buvo "lovely"

paskui suleido plecianciu, ta is dar didesnio skausmo klykti pradejo, tada gavo morfijaus doze ir nurimo - simple as that

kadangi Kaune klinikose dirbusi slauge, tai gaudesi kas kaip. Na ir ka, mato kad gydymo jokio, skausmas aisku nurimo ir namo pati issirase.....
4. Su sekretore issikalbejau apie guzelius. Tai jei sumaise tyrimus su kita moterim ir jai pasake, kad jai piktybinis..... vargse...na isivaizduojat kaip reikia jaustis. Kai ejo daugiau tyrimu darytis, pasake kas ir kaip. Kai jinai laukesi leliaus, pasake, kad nesveikas gims. Nervavosi visus 5 menesius, kol galiausiai susilauke sveikut sveikutelio mazylio, kuris auga ir jokiu 'nesveikumu'. O nuo nervavimasis tikrai vaikuciui pakenkti galejo.....
Mano tokia patirtis. Nenoriu ir pagalvoti tfu tfu tfu kad reiktu pas ka nors eiti. Stengiuosi grizusi pereiti kur reikia, bet juk negali buti tikra, kad neieko neatsitiks.
Linkiu tik geriausiu ispudziu!