Tęsiame pokalbius.
O dėl kilimėlių tai mano draugės kaimynė iš jų visad kilimėlius vokdavo. Sužinojo kad ji, kai ji išeidinėjo ir tuo pat metu kaimynė pravėrė durisir pasimatė, kad pas ją bute viduj jų kilimėlis. TAi kad nebevogtų kiek žinau jie jį kažkaip prikalė ar prisuko...
Bet vogt tokius dalykus...
Bet vogt tokius dalykus...
pas mus laiptineje lankosi visokie narkomanai tai uztai ir galvoju, kad geras kilimelis ilgai nelaikys
galvoju, gal koki uzrasa ispjaustineti ar israizyti, bet jei blogojoje puseje tai vagiant neziures ar kas nors yra kitoje puseje, o is virsaus tai reikia gero uzraso, kad negaletu ir parduoti ir patiem tas uzrasas galbut koks smagus butu
padekit sugalvot ka parasyti

padekit sugalvot ka parasyti

pas mus laiptinej beveik visi nuomininkai, tai laiptai nevalyti gal kokius pastaruosius 10 metu. tiek kramtoskes dar vienos vietoj nes maciusi
. ir dar ruko laiptinej, bikus meto. mes gyvenam 4tam aukste, tai visuose 4 laiptines aukstuose ir sukam lemputes, nes visiem kitiem gerai ir patamsy
. vieno tokio veikejo mandagiai paklasiau, ar tikrai cia vieta po langais suni sikdinti. tai atsake, kad vieta. nu ka as galiu dar pasakyt...

mano tevai, kad nevogtu kilimeliu, tai buvo isinese i vidu ir prie duru padeje prieskambaryje. taigi koks skirtumas uz duru ar viduje. ir patogu, kai tik valai kambarius tai ir kilimeli visada isvalai, o ir niekas i ji nesikesina. aisku tas kilimelis kiek pamenu, tai ne guminis koks nors buvo, o kazkaip derejo su kilimu, tai turbut kartu pirktas
ar kaip
. bet sprendimas, manau, geras jei neina su kaimynais susitart

QUOTE(Pūkis @ 2007 02 23, 15:24)
mano tevai, kad nevogtu kilimeliu, tai buvo isinese i vidu ir prie duru padeje prieskambaryje. taigi koks skirtumas uz duru ar viduje. ir patogu, kai tik valai kambarius tai ir kilimeli visada isvalai, o ir niekas i ji nesikesina. aisku tas kilimelis kiek pamenu, tai ne guminis koks nors buvo, o kazkaip derejo su kilimu, tai turbut kartu pirktas
ar kaip
. bet sprendimas, manau, geras jei neina su kaimynais susitart 

tai pas mane dabar taip bet labai jis mane nervina viduj

o prilipint prie grindu neina? kazkada pas mane kilimo krastai taip buvo namie prilipinti su dvipuse lipnia juosta, tik idomu ar ji liptu prie laukinu grindu
mums tai atrodo pasiseke su kaimynais, vyro teta
paskolino mums stala, kedziu, padejo klijot tapetus, kai darem remonta, na zodziu kol kad patenkinti

mane tai nervina mūsų kaimynai rūkoriai
maža to, kad smirda, jei langai atidaryti, bet jie dar ir nuorūkas meta iš balkono
prišiukšlina kiemą ir į balkoną primeta. baisu ką nors balkone palikt, kaimynų vos nepadegė, kai vaikas balkone miegojo

Kodėl rūkantiems atrodo, kad jei numes nuorūką per balkoną, tai nuorūkos neliks ???