Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

Mes tai užvakar policiją naktį kvietėm, nes 12h nakties ne tik muziką užsileido bet dar ir padainuot girti sumąstė. TAi snd važiuosim pareiškimo rašyti. Sakė 2 pareiškimai, kad ir be policijos iškvietimo ir gauną pirmąją baudą- 300Lt, o po to vis didesnę jei nepasimoko...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš paplepėti apie kaimynus. Plati tema, nes ir tų kaimynų visokiausių yra. Kol kas pas mus kaimynai yra viena iš priežasčių, skatinančių keltis į nuosavą namą ax.gif Tie, kur iš šonų, tai dar normaliai, kažkaip per labiausiai jų nesigirdi, bet viršuj doh.gif lengvas košmaras doh.gif
O ir apskritai, kaip čia ne viena minėjo, rūko laiptinėj, iš karto kvapas prieškambaryje jaučiasi. Ne sykį valant langus teko būti apmėtytai iš nuorūkų, metamų iš aukštesnio aukšto.
Žinoma, nesitikiu, kad visi gyvens pagal mano taisykles, bet vis tiek maloniau, kai žmonės yra geranoriški vienas kito atžvilgiu.

Kol kas pamąstymų tiek tongue.gif kai labai užknis, kreipsiuos patarimų cool.gif

4u.gif
Atsakyti
nežinau,kaip jūsų namai (daugiabučiai) ar turi komendantes.... mūsškė baigia mums nervus išėsti,o visa ko priežastis,kad mes jauniausi pagal amžių ir neseniai atsikraustę. Ko tik negirdėjom,..... o dar kai remontas prasidėjo tai galutinai mus baigia išvesti iš normalios būklės... visokiais skundais grasinasi jau kelintą kartą,tai šiandien ją išsiunčiau rašyti skundo,jau nebeatsiprašinėjau,nes atsibodo,niekas nesiskundžia ,tik ji viena per keturis aukštus nuo mūsų toliau gyvena,o jai vis negerai,jeigu kažkam kažkas nepatinka ateina ramiai pasako ir susitariam,o čia tik skundas ir veržiasi į namus.... šiandien prisiekiu, išgręžė tik vonios lubų karkasiukui pritvirtinti skyles ir viskas,o šiaip niekada nedirba sekmadieniais,o atėjo su baisiausiais raštais ,kad negalima dirbti remonto sekmadienį,o mus terminas spaudžia ,išvykstame ilgam šeštadienį,tiesiog negaliu,jau rėkiau ant jos ,kad nelįstų man į namus ir tegu rašo tuos skundus ,tik nelenda...

Išsiliejau ,nes iki šiol drebėjau,nesu labai konfliktiška,bet ji mane baigia užveikti. Ar realiai ji viena turi galią su savo skundu mums kažką padaryti?
Atsakyti
[quote=Lachesė,2007 06 03, 20:45]
nežinau,kaip jūsų namai (daugiabučiai) ar turi komendantes.... mūsškė baigia mums nervus išėsti,o visa ko priežastis,kad mes jauniausi pagal amžių ir neseniai

siaip tai ji turetu rinkt kaimynu parasus kurie irgi patvirtintu tai kuo ir ji skundzias.. 4u.gif
Atsakyti
aaa,na kol,surinks,jeigu apskritai surinks,tai jau mūsų ir nebus doh.gif tikrai nežinau,ar čia bijoti,ar ne,nesijaučiam labai nusikaltę žmonnių ramybei,bet jau taip baisiai buvo,o be to nenusileidau,ir išvijau iš namų,jos mada įeiti į vidų,MB jos neleidžia,tai ji nustumia jį ir įsiveržia,čia jau ne pirmas kartas.Reikės žiūrėti pro akutę prieš duris atidarant kam nors....
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 03, 21:11)
aaa,na kol,surinks,jeigu apskritai surinks,tai jau mūsų ir nebus doh.gif  tikrai nežinau,ar čia bijoti,ar ne,nesijaučiam labai nusikaltę žmonnių ramybei,bet jau taip baisiai buvo,o be to nenusileidau,ir išvijau iš namų,jos mada įeiti į vidų,MB jos neleidžia,tai ji nustumia jį ir įsiveržia,čia jau ne pirmas kartas.Reikės žiūrėti pro akutę prieš duris atidarant kam nors....

virsune blink.gif jinai neturi teises lyst i jusu privacia teritorija, nusiramink ir nesuk sau galvos, kai kurie zmones jaucia malonuma kabinedamiesi prie kitu. elgeis taktiskai kol galejai jei jinai nesuvokia graziuoju tai cia jau ne tavo bedos............. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 03, 21:45)
nežinau,kaip jūsų namai (daugiabučiai) ar turi komendantes.... mūsškė baigia mums nervus išėsti,o visa ko priežastis,kad mes jauniausi pagal amžių ir neseniai atsikraustę. Ko tik negirdėjom,..... o dar kai remontas prasidėjo tai galutinai mus baigia išvesti iš normalios būklės... visokiais skundais grasinasi jau kelintą kartą,tai šiandien ją išsiunčiau rašyti skundo,jau nebeatsiprašinėjau,nes  atsibodo,niekas nesiskundžia ,tik ji viena per keturis aukštus nuo mūsų toliau gyvena,o jai vis negerai,jeigu kažkam kažkas nepatinka ateina ramiai pasako ir susitariam,o čia tik skundas ir veržiasi į namus.... šiandien prisiekiu, išgręžė tik vonios lubų karkasiukui pritvirtinti skyles ir viskas,o šiaip niekada nedirba sekmadieniais,o atėjo su baisiausiais raštais ,kad negalima dirbti remonto sekmadienį,o mus terminas spaudžia ,išvykstame ilgam šeštadienį,tiesiog negaliu,jau rėkiau ant jos ,kad nelįstų man į namus ir tegu rašo tuos skundus ,tik nelenda...

Išsiliejau ,nes iki šiol drebėjau,nesu labai konfliktiška,bet ji mane baigia užveikti. Ar realiai ji viena turi galią su savo skundu mums kažką padaryti?

Ji turbūt tiesiog laikosi įstatymo, pagal kurį remonto darbus galima vykdyti tik darbo valandomis. Jei jūs remontuojate sekmadienį, - savaime suprantama, kad ji turi priekaištų. Gal aplinkiniai kaimynai ir ne, bet jei ji mato, kad ne pagal įstatymą tai ir priekaištauja.
Šiuo atveju geriausia atsiklausti artimiausių kaimynų, ir kai ji ateina su pretenzijomis, tiesiog jai pareikšti, kad su artimiausiais buvo susitarta.

Beje, turbūt vis dėlto nemažas garsas buvo, jei ji gyvena per keturis aukštus ir vis dėlto išgirdo triukšmą unsure.gif
Atsakyti
niekada sekmadienį nedirbo,tik šį vienintelį ir išgręžti medienoje skyles tikrai nėra kurtinantis garsas.... pagal jos pasakymą visą dieną kiaurą savaitę grežia,o kad remontus darosi dar keli kaimynai,taii jie geri,nes mes tai kaip nauji,tai vis neįtinkam ,apšaukė mane vieną kartą,kad aš vos ne pasileidėlė,nes ji tik mane mato,o čia su vyru dabar einu, MB neišlaikęs sako:"ką su žmona jau negaliu gyventi",-tai ji taip mustebo,kad čia vyras,o ne ..... tada laiptinės valymas jai mūsų netinka,ir apskritai,čia atsikraustėm po savininko mirties ir mes įsikėlėme po poros savaičių,tai amžinai ateina ir prikaišioja,kad lavonas neatšalo ,o mes jau tvarkomės šitame bute,tarsi jos nuosavybė būtų.... ji viską mato,kaip Voldemortas ir žiedų valdovo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 04, 09:07)
niekada sekmadienį nedirbo,tik šį vienintelį ir išgręžti medienoje skyles tikrai nėra kurtinantis garsas....  pagal jos pasakymą visą dieną kiaurą savaitę grežia,o kad remontus darosi dar keli kaimynai,taii jie geri,nes mes tai kaip nauji,tai vis neįtinkam ,apšaukė mane vieną kartą,kad aš vos ne pasileidėlė,nes ji tik mane mato,o čia su vyru dabar einu, MB neišlaikęs sako:"ką su žmona jau negaliu gyventi",-tai ji taip mustebo,kad čia vyras,o ne ..... tada laiptinės valymas jai mūsų netinka,ir apskritai,čia atsikraustėm po savininko mirties ir mes įsikėlėme po poros savaičių,tai amžinai ateina ir prikaišioja,kad lavonas neatšalo ,o mes jau tvarkomės šitame bute,tarsi jos nuosavybė būtų.... ji viską mato,kaip Voldemortas ir žiedų valdovo  blink.gif

Ar jūs nuomininkai ar savininkai? Ar name yra bendrija, kad ji komendantė?
Atsakyti
Mes savininkai ,ji komendantė tik laiptinės,yra ne vieno namo ,o kelių bendrai bendrija ir komendantas vyras,toks draugoviškas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 06 04, 09:13)
Mes savininkai ,ji komendantė tik laiptinės,yra ne vieno namo ,o kelių bendrai bendrija ir komendantas vyras,toks draugoviškas  ax.gif

tada yra variantas, bendrijos pirmininkui parašyti ilgą, išsamų skundą, apie laiptinės komendantę... rolleyes.gif kad jaučiatės persekiojami, užgauliojami ir pan. Gal dar ir jai išsiųsti skundo kopiją registruotu laišku, kad ji jus šmeižia ir už tai straipsnį pritaikysit. Paprastai tokias didvyres pora tokių veiksmų nusodina.
KOmendantė man taip tarybiškai skamba blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 04 birželio 2007 - 08:16
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tokia Melnikaitė prieš akis iškilo lotuliukas.gif kaip prajuokinai ,negaliu,neužsiimsime,šeštadienį išvykstame trims su biškiu mėnesiams,tai galės stugauti,kiek patinka,pagalvos,kad jos išsigandom ir išskraustėm lotuliukas.gif

Geros dienos visoms,dar einu šį tą pirkti remontui ax.gif
Atsakyti