Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių šukuosenos

sveikos mielosios.. visi suprantame kad per vestuves svarbu jaunoji,bet kur dingti pamergems ? pasidalinkite savo nuotraukytemis.. manau tai daug kam pravers rolleyes.gif
Atsakyti

! 
Forumo temų skelbimo taisyklės reikalauja temos pavadinimą  rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).
Atsakyti
Keli variantai pamergems... bigsmile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
pavyzdeliai 4u.gif daug kas priklauso nuo plauku ax.gif nuo aprangos, aksesuaru ir tt.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Seip mano pacios plaukuciai yra ilgesni nei iki peciu,na mazdaug iki menciu ir labai plonyciai,o kaip bebutu gaila garbanos nesilaiko... galvoju gal ka su papynimu.
Atsakyti
QUOTE(`Feja` @ 2007 03 28, 14:38)
Seip mano pacios plaukuciai yra ilgesni nei iki peciu,na mazdaug iki menciu ir labai plonyciai,o kaip bebutu gaila garbanos nesilaiko... galvoju gal ka su papynimu.

Mano irgi panasus plaukai... mirksiukas.gif Va, radau kelis variantus daugmaz su papynimais... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 06 gegužės 2007 - 02:12
Kadangi mano pamergės buvo ilgaplaukės visos pasidarė tokias šukuosenas

user posted image
Atsakyti
man tai pamergem kazkaip graziau atrodo palaidi plaukai smile.gif
kai ejau i pamerges tai susigarbanojau plaukus stambioj garbanom, ant sono grifka i virsu uzsireiciau (kaip Pas mis lietuva buvo ) smile.gif ir susisegiau viena sona, labai graziai atrode, nors mano plaukai iki krutines kai susigarbanojau patapo tik vos iki peciu bet kazkaip visvien labai grazu ( nes man asmeniskai negrazu potrumpiai plaukai)smile.gif
Atsakyti
Mano pamergių šukuosena ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
as tai kelis krtus buvau vestuvese pamerge, tai ejau palaidais plaukais smile.gif kadangi galiukai linke riestis,tai issilyginau plaukus su tuo vadinamu lygintuvu biggrin.gif na as jauciausi paprastai, patogiai, neuzgozianti jaunosios ax.gif o ir siaip visokie tortai man ne prie sirdies blush2.gif
Atsakyti
Pasižiūri aš čia į tas supintas šukuosenas ir kyla man klausimas, kiek minučių toks grožis laikytūsi. Kažkaip netvirtai čia viskas atrodo. Esu tikra, kad man išsileistų dar iki bažnyčios nenuvažiavus. Tortas tuom ir yra geras, kad supurkštas laku turi laikytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 28 balandžio 2008 - 09:13
na gaila bet jau aš savo pamergėm neįrodysiu kaip plaukus tvarkytis nes išvis su manim nebekalbės... juk koks skirtumas, vienodai ar skirtingai susišukavę svarbiausia kad tiktų ir patiktų... biggrin.gif
Atsakyti