Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių šukuosenos

Sia vasara nusimato dvejos vestuves, kuriose busiu pamerge, tai temele man tikrai labai aktuali smile.gif Dekui tai, kas ja sukure thumbup.gif
Mano plauku ciai ilgesni nei iki peciu, bet ploni, todel vis suku galva ka cia su jais padarius... Kirpeja siulo virsu pakelti, prisegti ilgus tresus ir sugarbanoti. Tik as vis neapsisprendziu ar gerai jausiuosi su prisegtais plaukais... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jogurtele @ 2008 04 28, 11:49)
Sia vasara nusimato dvejos vestuves, kuriose busiu pamerge, tai temele man tikrai labai aktuali smile.gif Dekui tai, kas ja sukure  thumbup.gif
Mano plauku ciai ilgesni nei iki peciu, bet ploni, todel vis suku galva ka cia su jais padarius... Kirpeja siulo virsu pakelti, prisegti ilgus tresus ir sugarbanoti. Tik as vis neapsisprendziu ar gerai jausiuosi su prisegtais plaukais...  doh.gif

Tiesa, gal kuri nors buvote prisisegusi tresus ir dariusi sukuosena. Butu smagu, jei pasidalintumet nuomonemis smile.gif
Atsakyti
gal galite padeti? niekada neesu buvusi vestuvese, bet juk visada buna pirmas kartas smile.gif
busiu vyriausia pamerge,o net neisivaizduoju kokia darytis sukuosena g.gif gal galite atsiusti kokiu nors nuotrauku ar seip patarti?
Atsakyti
as irgi galvoju kaip atrodyt tureciau, nes taip pat si savaitgali busiu vyresniaja. kazkaip reikia issiskirti, visos pamerges bus zydrom suknelem, mano suknele bus kitokia, puosni gan (ne tortas, bet dekoruota), ne visa zydra.
pries tai vestuvese buvau, tai sukele visus plaukus i kuoduka - sau atrodziau graziai, bet pasendinta. mano plaukai ilgi garbanoti, planuoju prasyti kad graziai garbanas suformuotu, sutvirtintu ir gal is sonu truputi pakeltu. suknele bus puosni, tai sukuosena manau paprastesne turi buti.
Papildyta:
cia mano garbanos visiskai sutramdytos spilgutemis. man per nelyg neiprasta, labiau megstu kai draikosi plaukai...tai patarimas sau butu daryti sau kuo "patogesne" sukuosena, kad jaustumeisi gerai. kai labai susukta, suvelta, supurksta - abejoju, ar bus grazu....man patinka, kai ltvarkingai issitiesina plaukus (jei garbanoti plaukai - istiesinimas puikiausia sukuosena), papurskia blizgiu laku...
Atsakyti
Būsiu pamergė. Mano plaukučiai iki pečių. Sakykit, ar neatrodysiu per daug prastai ar paprastai, jei mano šukuosena bus - eglute supinti plaukai ir didelis kaspinas priderintas prie suknelės?
Atsakyti
Buvau vyr. pamergė - štai ir mano paprastutė, bet labai graži šukuosena 4u.gif Nepranokau jaunosios, o ir graži sau buvau 4u.gif Plaukai, kaip matot, siekia pečius smile.gif
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif wub.gif

Buvusios pamergytės, gal dar kas kokį šukuosenos pavyzdyką 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergytes! Ir as noreciau prisijungti prie sios temeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2009 04 28, 16:48)
Buvau vyr. pamergė - štai ir mano paprastutė, bet labai graži šukuosena 4u.gif  Nepranokau jaunosios, o ir graži sau buvau 4u.gif  Plaukai, kaip matot, siekia pečius smile.gif

oi, man asmeniskai, tokie "menai" ant galvos labai nepatinka. Graziausia paprastos, "naturalios" sukuosenos.
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2009 05 05, 13:13)
oi, man asmeniskai, tokie "menai" ant galvos labai nepatinka. Graziausia paprastos, "naturalios" sukuosenos.

tokie " menai " ir skirti progoms, o paprastos tegu lieka kasdienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2009 05 05, 15:13)
tokie " menai "  ir skirti progoms, o paprastos tegu lieka kasdienai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
[quote=meskytia,2009 05 05, 13:13]
[/quote
O ka Jus turite omeni "menas" ?
Mano manimu paprasta sukuosena, tai jokio grozio! Tai tada kam tokia dariti!
O jus pabandikite sukurti kazko tokio kad zmones akiu negaletu atitraukti, nes paprastai mes vaikstom kiekviena diena! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos as irgi ruosiuos i vestuve pabaigoj vasaros...manau kad tiesiog istiesins arba susuks stambias garbanas...kazko lb nenoriu..
Atsakyti
Sveikos.Na as irgi ruosiuosi liepos pabaigoje buti pamerge, bet net neisivaizduoju kokios sukuosenos noriu unsure.gif kazko sukelto tai nenoriu schmoll.gif .Plaukai mano mazdaug iki menciu, sviesus, linke garbanotis.Ka patarsite? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 09 liepos 2009 - 21:56