mes sumokejome uz sia palata 200lt,tai palata Nr.7,buvome nuo treciadienio vakaro iki sekmadienio dienos.Bet ligtai uz ta palata nesvarbu kiek dienu buni,moki vistiek 200lt
Del gavimo nezinau,,gydytojas parode vyrui kokios palatos imanoma paimti,kad mes butume kartu,vyras isrinko sita.
as gimdziau VGN, gavom palata su wc, 2 lovom, vystymo stalu ir lovyte, kriaukle, jos kaina 100 Lt, bet mes i kisene davem tik 50 lt
na mums taip liepe
buvom visi kartu 2 naktis
vystyklu netruko, rubelius vezemes savo iskart

QUOTE(RVJ @ 2007 11 22, 13:33)
O kokia šios palatos kaina parai? Kokia yra tvarka dėl jos gavimo? Kiek tokių palatų yra VGN?
Kiek žinau gimdymo skyriuje 2-me aukšte yra dvi tokios palatos Nr. 8 ir 7, jų kaina 200 lt. už visą gulėjimo laiką, nesvarbu kiek dienų ten būsi. Mums mokamą palatą pasiūlė gydytoja pas kurią gimdžiau, nes kaip tik viena palata buvo laisva. Sumokėjome į kasą ir galėjome džiaugtis komfortu ir ramybe, negaila už tai sumokėtų pinigų

SM rašo apie palatas po 100lt. , bet jos, matyt, 3-me aukšte ir sąlygos jose truputį prastesnės( tikriausiai nėra dušo)

Na as ir noreciau pasidalinti sawo patirtimi
Tai va... gimdziau pries tris metukus bet uuu kokie bjaurus prisiminimai liko
Man tai daktarai tai tikri sundaktariai papuole(as kalbu tik apie tuos kurie man papuole)
Gimdymas buvo normalus, bet man po to buvo komplilaciju kad bet kada galejau prarast samone, o jie po keliu valandu atnesa mano brangenybe ir sako ateisim po kokiu triju valandu kai tuolabiau mate ir as sakiau kad maniskis tuoj isvarys atvesti man kitu butiniausiu daiktu, bet jiems buvo nemotais, nors ir pinigu ikisom nemazai(o gal permazai)
o kas butu jei noreciau pas nykstukus, juk kelias dienas paeiti nagalejau...o jiems nusispjauti
Beje pries gimdyma jie neduoda nuskausminamu ar kaip jie ten vadinami, na tie kad saremiai butu lenvesni
Na vienu zodziu jei Dievulelis atsius antra tai tik ne cia gimdysiu
BET TAI TIK MANO NUOMONE

Man tai daktarai tai tikri sundaktariai papuole(as kalbu tik apie tuos kurie man papuole)
Gimdymas buvo normalus, bet man po to buvo komplilaciju kad bet kada galejau prarast samone, o jie po keliu valandu atnesa mano brangenybe ir sako ateisim po kokiu triju valandu kai tuolabiau mate ir as sakiau kad maniskis tuoj isvarys atvesti man kitu butiniausiu daiktu, bet jiems buvo nemotais, nors ir pinigu ikisom nemazai(o gal permazai)
o kas butu jei noreciau pas nykstukus, juk kelias dienas paeiti nagalejau...o jiems nusispjauti
Beje pries gimdyma jie neduoda nuskausminamu ar kaip jie ten vadinami, na tie kad saremiai butu lenvesni
BET TAI TIK MANO NUOMONE
QUOTE(RDA @ 2007 11 29, 00:02)
Na as ir noreciau pasidalinti sawo patirtimi
BET TAI TIK MANO NUOMONE

BET TAI TIK MANO NUOMONE
Aš tai lygiai tą patį galiu pasakyti apie šią ligoninę. Didesnio košmaro niekur nesu patyrusi. Teko joje ir prieš gimdymą gulėti, baisesnio personalo niekur nesu sutikusi.
ir va niekaip nesuprantu kodėl vis gi taip yra.
vienas nesibaigiantis šaukimas, rėkimas su sadizmo elementais...
Man tai pat po gimdymo buvo komplikacijų, smarkiai nukraujavau. Tai už tai buvau baisiai aprėkta, kodėl anksčiau nepasakiau, kad kraujuoju, lyg aš tai turėčiau suprasti ir žinoti, kaip ten turi būti. ir vietoj to, kad padėtų tik biuletenį pratęstą po kelių minučių atnešė.
O baisiausia tai buvo apžiūra pas Razmą. Jei būtų jėgų pakovoti, tai tikrai reikėtų, kad jis licenzijos savo netektų, bent jau gimdyves apžiūrėti.
Sakau, dėl to, kad tikrai esu ne viena tokia, daug šiame forume tą patį patyrusių ir rašiusių.
kai tik pradėjau gyti ir tynimas praėjo jis atėjęs taip viską išdrąskė, kad po to dvi savaites vėl kankinausi ir skausmas nežmoniškas buvo...
Kaip pasirodė, kad jis tai daro specialiai, ir turbūt visom, nes daug kas skundėsi...
Žodžiu, taip kažkam gal ir pasiseka, bet ne visom.
Aš taip pat prašiau atskiros palatos, bet jos nebuvo, nors galėjau sumokėti, bet nepadėjo.
o ten pat patologiniam viso moterys kurios laukia gimdymo sugrūstos į vieną palatą iš kurios gimdymo palatos matosi. Tai jos sulindę prisižiūri visko, o po to stresuodamos eina gimdyti. Kur dar rasite tokį sadizmą a?
Ir vietoje to, kad kažką darytų visom kišamas valerijonas.
Niekam niekada nerekomenduočiau šios ligoninės ir neduok Dieve dar kartą ten pakliūti...
[quote=JJ.B,2007 10 23, 14:57]
Na mano atsiliepimai apie VGN irgi ne patys geriausi
Be viso sito, kai buvo su dukryte isveztos i palata pasitaike labai nemaloni sesele.Buvo grubi ir siurksti. Atvezus i palata paklause ar maitinot? Sakau ne.Tai kodel? sakau tai kad nezinau kaip?o ji, tai dar reikia mokslo duodi kruti ir viskas.Nei paaiskinti, nei parodyti nieko nesiteike.Norejosi verkti1tai visa laime kad keitesi dienine pamaina ir budejo kita sesele kuri buvo maloni ir viska paaiskino.
Bet su ta sesele dar turejau progos susidurti.Nes mazutei kraujukas rode uzdegima taigi buvo skirtas antibiotiku kursas.Tai teko paguleti visa savaite>Vel buvo tos pacios sseles budejimo diena.Mano mazute neeme mano kruties, nes speneliai buvo idube.Taigi vaikas nevalgo, verkia as irgi verkiu o ji ateina ir pradeda saukti ant manes ko vaiko nemaitinu!Skambinu vyrui, nezinau ka daryti o ji vel atejusi saukia ant manes , ko as kalbu telefonu o ne vaika maitinu.Na truko mano kantrybe tai ir isreziau, kad ji nesauktu ant manes.
O gal galetumet ivardyt ta sesute, kuri yra nepatenkinta savo gyvenimu ir gadina ji kitoms? Kad kitos galetu moraliskai pasiruost; mums ir jau nebedaug liko
Na mano atsiliepimai apie VGN irgi ne patys geriausi
Be viso sito, kai buvo su dukryte isveztos i palata pasitaike labai nemaloni sesele.Buvo grubi ir siurksti. Atvezus i palata paklause ar maitinot? Sakau ne.Tai kodel? sakau tai kad nezinau kaip?o ji, tai dar reikia mokslo duodi kruti ir viskas.Nei paaiskinti, nei parodyti nieko nesiteike.Norejosi verkti1tai visa laime kad keitesi dienine pamaina ir budejo kita sesele kuri buvo maloni ir viska paaiskino.
Bet su ta sesele dar turejau progos susidurti.Nes mazutei kraujukas rode uzdegima taigi buvo skirtas antibiotiku kursas.Tai teko paguleti visa savaite>Vel buvo tos pacios sseles budejimo diena.Mano mazute neeme mano kruties, nes speneliai buvo idube.Taigi vaikas nevalgo, verkia as irgi verkiu o ji ateina ir pradeda saukti ant manes ko vaiko nemaitinu!Skambinu vyrui, nezinau ka daryti o ji vel atejusi saukia ant manes , ko as kalbu telefonu o ne vaika maitinu.Na truko mano kantrybe tai ir isreziau, kad ji nesauktu ant manes.
O gal galetumet ivardyt ta sesute, kuri yra nepatenkinta savo gyvenimu ir gadina ji kitoms? Kad kitos galetu moraliskai pasiruost; mums ir jau nebedaug liko

Sveikutės. Aš irgi gimdžiau VGN prieš mėnesiuką - su niekuo nesitariau, nuvažiavau naktį ir buvau tinkamai prižiūrėta, personalas tiesiog dirbo savo darbą ir tikrai negaliu skūstis. Palatoje gulėjome dviese, bet tai visai netrugdė (nors kaimynės vaikelis vieną naktį beveik visą praverkė, bet dėl to nekėliau jokių problemų, nes puikiai suprantu, jog ir mano kūdikėlis galėjo taip "koncertuoti"). Užsnūdus vaikučiams abi mielai pasišnekučiuodavome apie vaikų auginimą ir t.t... Nemažai informacijos apie žindymą ir savęs prižiūrėjimą gavau tiesiog gulėdama palatoje iš slaugučių. Taip kad viskas taip kaip ir turi būti. Antrą vaikutį irgi gimdysiu VGN
.
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]
[/url]

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]

Nepilnai priš 3 mėnesiukus ir man teko pabūvoti VGN, atsiliepimai tokie per viduriuką, bet antro ten negimdyčiau
šeip gimdymas praėjo sėkmingai ir viskas buvo labai gerai (nesitariau su jokiu gydytoju ir pinigų nemokėjau), nepatiko tas kad akušerė vis liepė keltis nuo lovos ir eiti susišukuoti
na bet po gimdymo kas dėjosi, tai nenoriu net prisiminti...ten presonalas ir mano bei vaikelio priežiura nepavydėtina buvo
trumpai papasakosiu:
po gimdymo davė žvakutę kad mažiau skaudėtų, tai aš ją isikišau, taip gerai jaučiausi, išleidau vyra namo ir kol mažylis miega, nutariau nusnausti, bet staigiai išmušė karštis, pradėjo širdis daužytis neveikai, pasikelti negaliu, palatoj viena, tai guliu ir rėkiu kad man negera, niekas neišgirdo tol, kol nepaskambinau vyrui ir jis atskubėjęs i VGN pakvietė gydytoją
galvojau jau paskutinioji atėjo...pasirodo esu alergiška tom žvakutėm..pamatavo spaudimą, pradėjo lašinti lašelinę, suleido kažkokių vaistų ir atsigavau...atėjus seselė dar sugabėjo mane aprėgti, kad nesakiau jog esu alergiška, bet iš kur man žinoti kai pirmą kartą gimdau
tada vyras jai į kišenę lauknešėlį įkišo ir staigiai pasidarė auksinis žmogus - net savo nr davė, jei naktį nesusitvarkyčiau su mažiuku ar negera pasidarytu...kitą dieną sesutei nieko nedavėm, tai ji į palatą buvo užėjusi tik 2 kartus per visą diena
Man ten dar tas nepatiko, kad jokios ventiliacijos, palatose oras uždusęs, galėtu nors pusvalandžiui pasiimti vaikiukus ir palaikyti langus pravirus
uhh kad išsiplečiau

na bet po gimdymo kas dėjosi, tai nenoriu net prisiminti...ten presonalas ir mano bei vaikelio priežiura nepavydėtina buvo

po gimdymo davė žvakutę kad mažiau skaudėtų, tai aš ją isikišau, taip gerai jaučiausi, išleidau vyra namo ir kol mažylis miega, nutariau nusnausti, bet staigiai išmušė karštis, pradėjo širdis daužytis neveikai, pasikelti negaliu, palatoj viena, tai guliu ir rėkiu kad man negera, niekas neišgirdo tol, kol nepaskambinau vyrui ir jis atskubėjęs i VGN pakvietė gydytoją

Man ten dar tas nepatiko, kad jokios ventiliacijos, palatose oras uždusęs, galėtu nors pusvalandžiui pasiimti vaikiukus ir palaikyti langus pravirus

uhh kad išsiplečiau

Buvau nekartą sunerimusi dėl vaikučio, atpylinėjo vaisiaus vandenimis, spausdavau pagalbos mygtuką ir jį laikydavau įjungtą - iškart akušerė ar sesutė atlėkdavo. Palatoje net du pagalbos mygtukai yra, jei suabejoji jų veikimu.
Langus pati praverdavau ir išsivėdindavau palatą, gali ir atėję artimieji pagelbėti.
Langus pati praverdavau ir išsivėdindavau palatą, gali ir atėję artimieji pagelbėti.
Sveikos
VGN gimdziau pries 2 su puse metu.. palatos siaip sau.. personalas irgi ...sakyciau, truko demesio po gimdymo, kada guli su vaikiuku ir nezinai, kaip maitint, kaip pampersa uzdet ir t.t. tai gerai, kad gulejom dviese su jau "patyrusia " mama, kuri gimde antrakart, tai ji mane ir gelbejo...
o del pacio gimdymo tai
ir akusere, ir gudytoja... bet taip ir turejo buti, nes is anksto tariausi su savo gydytoja ir mokejau pinigelius... dabar jau gal juokinga suma - 500 lt..
nors, drauge gimde pries 4 men. ten.. niekam nieko nedave ir nesitare.. tai gimdymas irgi buvo

VGN gimdziau pries 2 su puse metu.. palatos siaip sau.. personalas irgi ...sakyciau, truko demesio po gimdymo, kada guli su vaikiuku ir nezinai, kaip maitint, kaip pampersa uzdet ir t.t. tai gerai, kad gulejom dviese su jau "patyrusia " mama, kuri gimde antrakart, tai ji mane ir gelbejo...
o del pacio gimdymo tai