QUOTE(Kirocka @ 2007 10 28, 12:20)
Sveikos, mamytes
Teisingai yra pasakyta,kad kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
Istiesu, gal pati aplinka ir nera is maloniuju, bet daktarai, ir dauguma seseliu tikrai

Bent jau as is savo palatos per 3d. buvau isejus tik paskutyne diena, apziurai, o sesele man pasitaike tik viena, nemaloni

o kitos labai

ir vakarais ateidavau, budincios daktares,
Dar kad jie padarytu remonta superini
Erixona, sveikinu neseniai pagimdzius vaikeli
Aciu Kirocka uz sveikinima, o ypac malonu kai pasveikina net nepazistamas zmogus
kas del mokejimu uz palatas, tai yra VGN 1 VIP palata, tai uz ja moki 200lt ir gali vyras likti nakvoti, taip pat yra atrodo 6 palatos kur pagerintos buitines salygos t.y tualetas pacioje palatoje, saldytuvas, mikrobange, el.virdulys tai jos kaina 50lt ir joje buni viena su savo vaikeliu, daugiau nieko i sia palata neguldo. Taigi sios kainos yra oficialios ir nurodytos VGN kainorastyje, taigi mamytes jusu pasirinkimas, nenori moketi eini i bendra palata, o susimoki pries gimdyma ir pasakai kad noresi pagerintos palatos, tai jei bus laisva tikrai gausi.
Ka galiu is savo patirties pasakyti, tai tikrai verta imti ta palata uz 50lt, nes didziausias jos privalumas, kad WC yra vietoj ir nereikia per visa koridoriu i ji eiti, nes patikekit po cezario (kaip buvo mano atveju) tai pirma diena vaikstai tik i sienas isikabinus, nes visgi pjuvis darytas ir negali daryti ilgu distanciju, o cia viskas vietoj