Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

PADĖKIT LAIPTINĖJE APSIGYVENO VALKATA, NU NIEKAIP NEIŠKRAPŠTOME, NET POLICIJA KREIVAI I MUS PRADĖJO ŽIŪRĖTI, KVEČIAM VOS NE KASDIEN, O VALKATA VIS DAR GYVENA , NORIM KEISTI PAPRASTAS LAIPTINĖS DURIS Į TAS KODINES , GAL KAS JAU TAI DARĖ IR GALI PATARTI, NUO KO PRADĖTI, NEMANAU KAD VISI KAIMYNAI SUTIKS (NAMAS 9 AUKŠTŲ), DAUGELIS LIFTU VAŽIUOJA IR VALKATOS NESUSITINKA, KA DARYTI JEI NE VISI SUTIKS?
Papildyta:
PAMIRŠAU PARAŠYTI KAD GYVENU VILNIUJE
Atsakyti
1. Pirmiausia siūlau susižinot firmas kurios tuo užsiima ir išsiaiškint kiek tai kainuos.
2. Tada pereit per butus ir suskaičiuot kas sutinka prisidėti.
3. Kai bus aiškus sutinkančių butų kiekis, išaiškės ir suma tenkanti vienam.
4. O tiems kurie nesutiko prisidėt mūsų name tiesiog nebuvo įvesti telefoniukai į butus - jie turėjo tik raktą, bet pas juos atėję svečiai su butu nuo lauko durų susisiekt negalėjo.

Čia viskas iš mano patirties, jei kas žino tiksliau pataisykti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .oOo.: 17 spalio 2006 - 16:16
Gal kas galite patarti kur uzsakyti nestandratines nebrangias duris voniai?
Noreciau baltas, tipo estiskas.
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 10 17, 18:17)
1. Pirmiausia siūlau susižinot firmas kurios tuo užsiima ir išsiaiškint kiek tai kainuos.
2. Tada pereit per butus ir suskaičiuot kas sutinka prisidėti.
3. Kai bus aiškus sutinkančių butų kiekis, išaiškės ir suma tenkanti vienam.
4. O tiems kurie nesutiko prisidėt mūsų name tiesiog nebuvo įvesti telefoniukai į butus - jie turėjo tik raktą, bet pas juos atėję svečiai su butu nuo lauko durų susisiekt negalėjo.

Čia viskas iš mano patirties, jei kas žino tiksliau pataisykti wink.gif

1. Išsirinkome patinkančią firmą. ir gavome sąmatą.
2. Kadangi buvo keletas nepatenkintų kaimynų, nuvažiavau i seniūniją konsultacijai. Ten paaiškino , kad reikia sukviesti kaimynus ir surašyti susirinkimo protokolą. Jei 50% kamynų sutinka, tada kitų gyventojų sutikimo ir nereikia.
3. Durų kaina buvo paskirstyta visiems laiptinės gyventojams, net ir tiems kurie buvo prieš.
Pinigų mums patiems rinkt nereikėjo, buvo priskaičiuota lapeliuose iš seniūnijos skiltyje "Kitos paslaugos" . Mano nuomone čia geriausias variantas, kai yra nesutinkančių su apmokėjimu kaimynų.

Tai tiek iš mano patirties. smile.gif

Atsakyti
aciu uz informacija, bet jau kaip ir viska issiaiskinau, irgi per seniunija dariau. tai laukiu kuo baigsis.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2006 11 28, 19:51)
buvo paskirstyta visiems laiptinės gyventojams, net ir tiems kurie buvo prieš.
Pinigų mums patiems rinkt nereikėjo, buvo priskaičiuota lapeliuose iš seniūnijos skiltyje "Kitos paslaugos" . Mano nuomone čia geriausias variantas, kai yra nesutinkančių su apmokėjimu kaimynų.

Tai tiek iš mano patirties. smile.gif

o i ka ten kreiptis seniunijoj reikia, kad i tuos lapelius ta suma irasytu?pas mus panasi problema9tik mes turim kaip ir bendrijos pirmininka, kuris pasake, neturiu laiko tokiem dalykam blink.gif ), tai kad pakeist ji savivaldybej pasake, surinkt visus gyventojus, parasyt protokola susirinkimo, ir pan...nieks tokiem dalykam "nepasiraso"- daug popierizmo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 11 30, 12:19)
o i ka ten kreiptis seniunijoj reikia, kad i tuos lapelius ta suma irasytu?pas mus panasi problema9tik mes turim kaip ir bendrijos pirmininka, kuris pasake, neturiu laiko tokiem dalykam blink.gif ), tai kad pakeist ji savivaldybej pasake, surinkt visus gyventojus, parasyt protokola susirinkimo, ir pan...nieks tokiem dalykam "nepasiraso"- daug popierizmo verysad.gif  doh.gif

Pas mus namo bendrijos nėra, tai ir tokio kaip pirmininko namo taip pat. Mes priklausom fabijoniškių seniūnijai. Pas ką tiksliai kreipiausin nebeatsimenu, nes praėjau jau apie porą metų. Popierizmo tiktrai nėra daug. Parašiau skelbimą dėl laiptinės gyventojų susirinkimo ir prikabinau skelbimų lentoj. Pas mus 5-ių aukštų namas , tai tų gyventojų nėra taip jau ir daug. Užteko 10 parašų, kad galėtume statyt duris. Susirinkimo protokolą nunešiau i seniūniją. Tiesa, jie sau priskaičiavo 3% nuo bendros sumos. Tai va , tik tiek to bėgiojimo ir popierizmo. Jei pirmininkas tingi, tai paaiškinkit , jog nepakeičiamų žmonių nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
AS TIK KA BAIGIAU SITA POPIERIZMA, MES PRIKLAUSOME "PASILAITAI", TAI NUEJAU PAS SAVO NAMO ADMINISTRATORE IR PAKLAUSIAU NUO KO PRADETI, JI MAN DAVE GAL KOKIU 6 FIRMU PAVADINIMUS KURIOS TUO UZSIIMA IR ATSPAUZDINTA BLANKA RINKTI PARASAMS. GRYZAU SUSIRASIAU INTERNETU SU FIRMOMIS JOS MAN ATSIUNTE SAMATAS, MUSU NAMAS 9 AUKSTU 36 BUTU, TAI VA SU TOMIS SAMATOMIS EJAM PAS KIEKVIENA KAIMYNA IR PRASEM PASIRASYTI, SUTIKIMO REIKEJO IS 19 BUTU (51%), SUTIKO 32 BUTAI, TAIP KAD NEBLOGAI TIE VALKATOS VISUS KAIMYNUS UZKNISO, TADA TUOS PARASUS ATIDAVIAU SAVO NAMO ADMINISTRATOREI, JIE UZSIMETA 5% NUO SAMATOS SUMOS, TAI MUMS VISA TAI PABRANGO NUO 5100 IKI 5350, JI PASISKAMBINO TAI FIRMAI, KAD JIE PASKAICIUOTU TIKSLIA SAMATA, NES NE VISI NOREJO DOMOFONU, DABAR BUS KAUPIAMI PINIGAI, DAZNIAUSIAI DAROMA PER TRIS MENESIUS, BET "PASILAITA" O IR MANAU KITOS FIRMOS PRIZIURINCIOS DAUGEBUCIUS, NEPASIRASO SU FIRMA SUTARTIES KOL NESUKAUPIA APIE 60% SAMATOS VERTES, T.Y. KOL NESUKAUPS MUSU LAIPTINE APIE 3000 LITU TOL NIEKAS NEPRADES TU DURU ISTATINETI, MUSU NAMO GYVENTOJAI ZADEJO SUMOKETI PIRMA YMOKA DIDESNE KAIP BUS PAMATYSIM. SEKMES.
Atsakyti
O gal galit parekomenduot neblogu firmu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2006 12 27, 18:48)
O gal galit parekomenduot neblogu firmu  ax.gif

tai kad kol kas nelabai ka ir parekomenduoti galiu, nes duru dar neidejo, o mes rinkomes tuo metu pigiausia varijanta. firmos pavadinimas "FORTUNA" telefonas 869841381, adresas Lukišlių - 1, 36 butu laiptinei kaina paskaiciavo 5099,49 plius pašilaita pasiima 5 procentus nuo samatos sumos tai dar kaskur prideti prie tos sumos reiktu apie 250

o del kitu firmu tai galiu atsiusti kaskokius duomenis likusius pas mane kompe, reiks jiems pasiskambinti nu radau tik dar dvi. gl pravers.

UAB B U K T E S A
Į/k 2604151, PVM mok. kodas 100001647719, Pietario g. 4-45, Vilnius. Tel. 2330555, 8 699 05354

http://www.DIGITALas.lt
UAB "DIGITALas"
Vilnius .LT-08112
Tel/fax 2336619
Kęstučio 62A, Vilnius Tel/faks (+370 5) 2336619
mob: +370 69992197

Atsakyti
Nestandartiniu duru nebrangiu nebuna smile.gif
Jei lygios be langeliu, jos kainos apie 1000lt
Gali paziuret "Vituko duryse" arba "Prontas" jie gamina nestandartus. Pazystami uzsisake "kabaldoje" pigiau, tai tokio sh... nesu maciusi
Atsakyti
Sveiki visi, nors gal greiciau sveikos visos! smile.gif

Visu pirma noreciau isreiksti savo susizavejima Lietuvos moteru aktyvumu sprendziant ivairiausius klausimus! Kadangi mane i si foruma atvede remonto bedos, tai pasakysiu, kad buvau maloniai nustebintas siu diskusiju aktyvumu ir svarbiausia efektyvumu!:) Priesingai nei forumuose, kuriuose vyrauja vyriskoji gimine, cia nenuklistama nuo pagrindines temos, nepradedama svaidytis izeidzianciomis replikomis ir (beveik) niekada diskusija nesibaigia kvietimais pasiaiskinti santykius ne forumo aplinkoje!:) Zodziu reziumuojant, didziuojuosi, kad turim tokias moteris ant Lietuvos!!! smile.gif

O dabar prie reikalo. Vykdau pas save remonta vieno kambario bute. Butas gan ankstas, koridorius irgi. I koridoriu atsidaro ir vonios durys, ir virtuves. Kyla noras sutaupyti erdves paprastas duris pakeiciant ekonomiskesnemis. Stumdomoms durims vietos nelabai butu, taciau susiskleidziamos (armonikos principu) is esmes turetu net labai tikti. Tik vat nelabai as su jomis esu susidures, taip pat ir informacijos internete beveik nerandu. Kokios tokiu duru kainos? Kiek jos ilgai laiko ir neissiklibina? Ar i vonia/tualeta idejus tokias duris nekris komfortiskumo jausmas (Pzv tarpai, garsas, kvapas, duru plonumas)?

Labai lauksiu visokiausiu nuomoniu.

Vycka
Atsakyti