Sveikutes,
Planuoju pasikeisti bute lauko duris, nori detis sarvo. Gal kurios neseniai isidejo, isnagrinejo rinka ir gali patarti i ka geriausa kreiptis, i ka atkreipti demesi, su kuo geriau neprasideti ir pan.
Gyvenu Vilniuje.
Tikrai butu saunu jei pasidalintumet tokia info

as ir ieskau kas kokybiskai detu sarvo duris.
as turejau tokias duris vonioj... pas mane WC ir dusas kartu... tai kai mes dviese gyvenom , tai nieko ... bet jei jau koks svecias ateidavo, tai tyliai reikdavo sedet, nes nera garso izoliacijos.
jei reiktu vel rinktis kokias duris detis i vonia, tikrai rinkciaus stiklines... kazkaip man jos smagesnes.
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 01 26, 19:06)
Gal kas dejotes stiklines duris i vonios kambari? Idomu butu isgirsti atsiliepimus.
as turejau tokias duris vonioj... pas mane WC ir dusas kartu... tai kai mes dviese gyvenom , tai nieko ... bet jei jau koks svecias ateidavo, tai tyliai reikdavo sedet, nes nera garso izoliacijos.

jei reiktu vel rinktis kokias duris detis i vonia, tikrai rinkciaus stiklines... kazkaip man jos smagesnes.
Na bet kalba eina apie sarvo duris...
nemanau kad i vonia tiktu sarvo durys

QUOTE(lazywalker @ 2007 02 28, 13:46)
cia as atsakiau i kl. is pirmos temos apie sarvo duris.
seip siandien uzsisakiau duris pas sarvas.lt , turi atsvaziuost diedulis ismatuot viska... tai kai sudes galesiu pasisakyt kaip kokybe....
kaip fainai,čia jūs mane nudžiuginote,kad galima tvarkyti per seniunija
.Nes didelė dalis nori susidėti duris,bet yra ir pencininkų laiptinei,tai galvoju su jais ir gali būti problemų susitarti.
O pasakykit,kaip ten tą sumą įskaičiuoja į lapelius,dalimis ar iškarto visą įrašo
.
Ten to protokolo kažkokia speciali formą,gal man pirma nueiti į seniuniją,ten daugiau paaiškins
Ir dar klausimukas ,jei kažkam neįstato to domofono,jis gauna raktą,o jei kas ateina pas tą žmogų,tai kaip tada turi eiti į apačią ir įleisti,ar gali iš namų atrakinti?Na čia tokį durną klausimą uždaviau
Ir gal kokių firmų Kaune galit parekomenduoti.
Reikia info skubei
,nelabai kas nori tuo užsiimti,o kaip susitinki kaimyną kokį,tai vis klausinėja kada gi pradėsiu organizuoti tą reikalą

O pasakykit,kaip ten tą sumą įskaičiuoja į lapelius,dalimis ar iškarto visą įrašo

Ten to protokolo kažkokia speciali formą,gal man pirma nueiti į seniuniją,ten daugiau paaiškins

Ir dar klausimukas ,jei kažkam neįstato to domofono,jis gauna raktą,o jei kas ateina pas tą žmogų,tai kaip tada turi eiti į apačią ir įleisti,ar gali iš namų atrakinti?Na čia tokį durną klausimą uždaviau

Reikia info skubei

QUOTE(dėja @ 2007 03 07, 23:21)
kaip fainai,čia jūs mane nudžiuginote,kad galima tvarkyti per seniunija
.Nes didelė dalis nori susidėti duris,bet yra ir pencininkų laiptinei,tai galvoju su jais ir gali būti problemų susitarti.
.
Reikia info skubei
,nelabai kas nori tuo užsiimti,o kaip susitinki kaimyną kokį,tai vis klausinėja kada gi pradėsiu organizuoti tą reikalą 

Reikia info skubei

pas mus vilniuje, o greiciausiai ir pas jus kaune, seniunijos negali paskaiciuoti maziau nei per 3 men, tokie istatymai, jei ne visi gyventojai sutiko (reikia 51% gyventoju parasu) tai kiekvieno buto suma padalina per 3, 4, 5, 6, menesius bet ne maziau kaip 3men.
siaip jau nueik i seniunija ir tau manau net duos ir firmu pavadinimus tada jau teks su firmomis tartis kad paskaiciuotu samata, su ta samata rankose rink parasus ir dar paprasyk kad seniunija duotu blanka parasams rinkti kur butu parasyta uz ka renkami parasai, nerink ant paprasto svaraus popieriaus lapo, gali paskui netikti o tada jau seniunijos buhaltere padalins pagal buto kvadraturas, nes kieno butai didesni tie mokes daugiau, o kieno mazesni tiem siek tiek maziau pas mus skirtumas buvo apie 40lt pas mus laiptineje 3 ir 2 kambariu butai,
ir taip jei nebus ragelio teks seimininkui leistis zemyn ir atidarineti duris, arba pasakyti sveciui savo buto koda, tada jis tik suspandys miktukus ir ieis i laiptine.
o del firmu tai kaune nei vienos nezinau
sekmes.
P. S. nusiteik sunkiam ikalbinejimui, as tai visiem gyventojams kaip pavyzi aiskinau (nes pas mus jau buvo pries kokia 10-15 metu keistos durys is deta rusiska kodine spyna, kuti neilgai laike, tai labai daug buvo skeptiku), kad pagalvotu kiek kartu jie per ta laika keite savo buto duris, o juk per jas vaiksto tik ju seimos nariai, o laiptines duris tranko apie 100 musu laiptineje gyvenanciu zmoniu ir dar koks 50 sveciu ateinanciu, taip kad negali tos durys ilgai ir laikyti, be to 10-15 metu ne taip mazai, o didziausias argumentas tai buvo valkatos kurie mego miegoti musu laiptineje.
Oi, pas mane darbe yra buvę tokios durys: išlūždavo dešimt kartų per dieną, kai uždaryti norėdavai... Ne... Jau geriau gražias, šiuolaikiškas stumdomas duris

nelabai jos kaip
, nera sandarumo. Man jos tokios netvirtos.

i virtuve tai gal ir nieko, bet i kitus kambarius tai nea