Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

Zmogus is esmes turi tris dvasines raidos galimybes: tobuleti, likti esamame lygyje arba smukti zemyn. Jo valia rinktis.
Tad sikart apie tai...

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 26 balandžio 2007 - 17:13
pribegau prie kompo, ziuriu jau 50psl. doh.gif Atbegu cia, ogi as pirma (aisku po BusVakares) tongue.gif
Atsakyti
As antra! As antra!
Atsakyti
Ir ten tema nagrinejot kokia man irgi aktuali. Taigi daugiau ta tema nesipleciant prasyciau man i AZ parasyti apie tuos ryzius. Tai rytoj kompanijoj bus daug smagiau laikytis. Viskas. Baigiam sia tema, o as laukiu AZ ax.gif

taigi pas mumi lyja. MB iseigine, galvojom i gamta palekt blink.gif O tokiu oru tai tik siltai namuose buti ir dziaugtis vienas kitu. Gal kartais rytoj oras bus geresnis ax.gif

Niu tai prasom i nauja tema mirksiukas.gif
Atsakyti
.. mes ne apie tai: kelinta?! nono.gif

O apie tai, kokios mintys galveleje? Kuo jos kitokios nei pries pusmeti? Ka patyriau, kad DABAR gyvenu kitaip? Gal pradejau dometis, kas anksciau visiskai buvo svetima? Gal pradejau pries uzmiegant dekoti uz dienos ivykius? Gal atradau silumos? Ismokau zvelgti "giliau" ar pradejau mokintis...

Papildyta:
...zmogus niekada nepaklausia saves: "Kodel si mintis atejo man i galva? Ka ji nori man pasakyti?" Viskas turi savo reiksme ir prasme, nes be priezasties nera jokios pasekmes. Pasaulyje atsitiktinumai neegzistuoja, egzistuoja Visatos desniai, priezastys ir pasekems.

Pamastyk..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 26 balandžio 2007 - 17:20
Jungiuosi ir as prie naujos temos.Cia ne i BusVakares tema, bet siaip labai patiko:

Senoje indu legendoje apie pasaulio sukurima pasakojama, kad pirmiausia Dievas sukure moliuska ir padejo ji and juoros dugno.Ten jis ramiai gyveno, nieko sau neveikdavo, tik isziodavo burna, ileisdavo juros vandens ir vel uzciaupdavo.Dienu dienas jis neturejo kito uzsiemimo, tik uzsiciaupdavo, izsiziodavo ir uzsiciaupdavo...
Veliau Dievas sukure ereli.Jam suteike laisve paciam skristi ir pasiekti pacias auksciausias virsunes.Pauksciui nebuvo jokiu uztvaru.Taciau uz ta laisve erelis turejo moketi, kasdiena grumtis del grobio, kuri buvo nelengva sumedzioti.Taciau paukstis neburnodamas mokejo uz laisve.
Pagaliau Dievas sukure zmogu ir nuvede ji pirmiausia pas moliuska, veliau pas ereli.Dievas pareikalavo, kad zmogus apsisprestu, koki gyvenima sis gyvens...

Nuolatos mokykis ir tobulek !!!!

is "Nugaletoju principai" knygos.
Atsakyti
i tema Lietuti i tema..Arba skristi arba ropoti..
Atsakyti
Ka atradau..... Per paskutinius metus:
1. Islavejo intuicija
2. Skaitau man siunciamus zenklus (daznai pataikau)
3. Daug labiau dziaugiuosi tuo, ka turiu DABAR
4. Atsikratau pavydo
5. ATRADAU JUS thumbup.gif

Labai daug man davet... Aciu!!!!

Kai dar atplauks protingu minciu, parasysiu.

Lietuti, gera knyga skaitai. Man ji patiko. Einu rasyt tau atsakymo i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image Su VI-a pozityvaus mąstymo ir elgesio tema!

Gyvenimas mus verčia eiti pirmyn, su nuolatiniu netikrumu verčia priimti sprendimus ir neduoda jokių s ė k m ė s garantijų! Atrodo, kad prasmė slypi pačiame poreikyje jos ieškoti.
Kai kyla n e r i m a s , iš gėrio siekimo, ar iš kaltės jausmo, jog buvom neištikimi šiam siekimui ir tam tikra prasme išdavėme save, tada ieškome sprendimų, kažką savyje k e i s t i, keistis ir ieškoti kito "AŠ".user posted image

Ieškome toliau, savo kito "AŠ"
user posted image
Atsakyti
O mano gyvenimas per pastarąjį pusmetį praktiškai niekuo nepasikeitė dry.gif Gal tik tiek, kad išbridau iš depresijos. cool.gif O daugiau... same old song.

Iš tiesų, rodos, kuo toliau ieškau savo kitojo "aš", tuo labiau netenku savo tapatybės. Kartais tiesiog klausiu savęs: "Kodėl aš negaliu būti tiesiog AŠ? Kodėl aš turiu ieškoti kažko kito?".
O aš jau pavargau nuo ieškojimų. Noriu būti tiesiog savim ir mėgautis gyvenimu, neapkraudama save filosofinėmis, aukštųjų materijų pilnomis mintimis, kai tuo tarpu visą tą energiją, kurią skiriu kažkokiems vidiniams ieškojimas, galėčiau skirti daug naudingesniems veiksniams.

Kartais atrodo, jog čia susirenka tik tos, kurios labai nelaimingos savo gyvenimu ir nori jame kažką pakeisti. Visų pirma - save. Tarytum tu pati būtum visa ko priežastis. Iš tiesų tai yra labai depresyvu, kartais, rodos, imsi ir užsigrauši save negyvai. Kartais tiesiog norėčiau neegzistuoti. Vien tam, kad pamatyti tai, kaip iš tiesų yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 26 balandžio 2007 - 19:49
[quote=Dujokaukee,2007 04 26, 19:19]

Kartais atrodo, jog čia susirenka tik tos, kurios labai nelaimingos savo gyvenimu ir nori jame kažką pakeisti. Visų pirma - save. Tarytum tu pati būtum visa ko priežastis.

Nesutinku...Nesijaučiu nelaiminga.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 26, 21:19)

Kartais atrodo, jog čia susirenka tik tos, kurios labai nelaimingos savo gyvenimu ir nori jame kažką pakeisti. Visų pirma - save. Tarytum tu pati būtum visa ko priežastis. Iš tiesų tai yra labai depresyvu, kartais, rodos, imsi ir užsigrauši save negyvai. Kartais tiesiog norėčiau neegzistuoti. Vien tam, kad pamatyti tai, kaip iš tiesų yra.

Dujokauke, man atrodo tu neteisi...cia nesirenka labai nelaimingos mergino savo gyvenime.Pastarosios renkasi skyreliuose, kur bedavojasi ir nieko nedaro, kad pakeistu padeti.
Ir as manau, kad kaip tik reikia keisti gal ne save, bet savo poziuri.Nes poziuris yra tikrai viskas.Pavyzdys, skaiciau depresijos skyreli...nu atsiprasau, kad papletkinsiu uz nugaros, bet merginos raso tokiu stiliumi mazdaug " tokia nuotaika man, kad niekas nepralinksmintu ".Pats mastymas neteisingas!!!! Ju zodziu struktura neteisinga, viskas kalbama pasyviuoju veiksmu, atiduodant galia kazkam kitam - kad saule ryskiau sviestu, kad mane pagirtu, kad mane pakviestu kur nors.
Niekas gyvenime neatsakingas uz tavo linksminima, niekas pinigu negauna uz tai , kad konkretu asmeni trauktu pastoviai iz blogos nuotaikos.Na nebent sumokejus bilieta i cirka, klounas palinksmin.
Apie buvima savimi.
"Savojo issvajotojo gyvenimo jus dar negyvenote del to, kad per daug laiko ir energijos issvaistete beslapstydami nuo pasaulio savo negatyvuji savivaizdi"

"Kai visa energija issvaistoma regimosios savasties iliuzijai stiprinti ir tai savo daliai, kurios bijotes, slepti nuo pasaulio, tylus ir silpnas tikrosios savasties balselis vos girdimas.
Noredami buti tikri, kad kiti mus megsta , mums pritaria ir dovanoja meile, pinigus, ant tos savasties, kurios bijomes, klojame dar viena sluoksni.Tai tas asmuo, kuoriuo mes apsimetame.
Tik pagarsine savo vidini balseli, ismoksite pasitiketi savo valia ir pradeti klausytis sirdies isakymu.Tada jusu gyvenimas pasikeis negriztamai! "
Paul McKenna
Atsakyti