Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

Atsivijau karsta.gif labas vakaras.. likau tik skaitytoja su savo skepticizmu.
..Patyliukais dziaugiuosi uz jusu pasiekimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 26 balandžio 2007 - 22:18
4u.gif Sveikos sveikos sveikos! Aš ir kažkodėl tik skaitytoja tapau:) Dujokauke, puikiai tave suprantu, man sunkiausias laikotarpis buvo nuo 19m. iki 21m. Na čia vidinio aš prasme, kai kurie dalykai velkasi iki šiol. Gali ir nepriimt , bet duodu patarimą draugišką. jei pinigai ne problema, eičiau pas psichoterapeutę, bet turi pats žmogus norėt. Nes jei eisi su mintimi, kad einu, vadinasi su manim kažkas negerai, tada geriau ne. Tai yra visiškai normalu.
Atsakyti
Sveikos, mielosios...
Vos spėju paskui jus...
Keista pasitaikė diena - gavau nelauktų dovanų, sutikau seniai matytą žmogų, su tėčiu šnektelėjom beveik normaliai. Matyt, šiandien ir Alzheimeriui išeiginė...
Aš vyresnė už jus - na, bent jau už daugelį. Kai kurios jūsų problemos ar užduotys man jau praeitas etapas. Nenoriu dar miego, tai gal pasidalinsiu dalele savęs.
Dukrelę pasigimdžiau, praėjus trims metams po vedybų. Iki vedybų buvau patyrus persileidimą. Prisigalvojau visko. Vaikščiojau pas gydytojus. Vaikščiojom abu. Nerimavom. O paskui kažkaip nutarėm - kiek porų nesusilaukia vaikų, o nugyvena gyvenimą prasmingai, brandžiai (dabar galvoju apie Adamkus...), tai negi ir mudu negalėsime - net jei liksime bevaikiai? Ir kai abu tą apšnekėjome, kai aš, žinoma, nuverkiau posmą, įtampa atlėgo. O neužilgo pastojau.
Jūs čia visko prisiskaičiusios, nusiteikinėjate kažkaip ypatingai - viskas puiku. O aš vis vien galvoju apie tą vidinę įtampą ir jos išsisklaidymą... Gal kažkam išties nelemta susilaukt vaikelio (ginkdie, šito nelinkiu nė vienai), bet netgi tai nėra pasaulio pabaiga. Ypač optimistėms, tiesa? mirksiukas.gif
Net nežinau, ar pati iš tiesų esu optimistė. Pozityvistė - taip. Ir svajotoja. Jau labai seniai vakarais dėkoju už praėjusią dieną, prašau palaimint artimuosius, o man suteikt kantrybės. Gal nuo pirmos komunijos dienos, o gal ir nuo dar anksčiau. Į jūsų skyrelį atlindau, ieškodama dvasinės ramybės. Nes negaliu pagelbėt artimam žmogui ir siuntu dėl to. Na, ne siuntu... skaudu man.
Skaitau jūsų forumą ir randu savo minčių atgarsius. Gal keista - dažniausiai mane kabina Dujokaukee mintys. Ir tavo avataras daug apie tave pasako... Tavo darbai mane sužavėjo. Manau, tu kitokia, nei nori dėtis. Iš tiesų esi švelni ir miela, o tas storaskūriškumas - tik skydas. Viskas tau seksis. Pamatysi. 4u.gif
Prirašiau bele ko. Nes net nežinojau, ką parašyti noriu. MIntys nesurikiuotos. Tik fragmentai. Labanakt jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!user posted image
Visoms geros dienos ir šypsenų.
Išsiviriau šį rytą ryžių, arbatų...- iškrovos diena. Gal ir nebus labai sunku, kai vyras valgė blynelius, sėdėjau šalia ramiu veidu. Tai linkiu ir su manimi pasiryžusioms, ištvermės! tongue.gif

QUOTE(Alan @ 2007 04 26, 22:44)
Aš vyresnė už jus - na, bent jau už daugelį.

Tai gal mes bendraamžės? Mes tai su vaižgante maždaug vieno amžiaus bigsmile.gif Bet tai nesvarbu irnesakyk.gif

p.s.pepilota, tau parašiau į AŽ dėl ryžių hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 27 balandžio 2007 - 07:59
Labas rytas mergaites 4u.gif

linkiu grazios ir sviesios dieneles siandien. Labai smagu, kad galiu su Jumis bendrauti ir netgi jau sestoje dalyje thumbup.gif
Siandien man vel atestacijos darbe, prasymas is mano puses, kad Jus spygutes vel palaikytumet mirksiukas.gif uz mane! Aciukas ir buckis visoms wub.gif
Atsakyti
MERGYTĖS, aš gal čia nelabai į temą, bet taip noriu pasidžiaugti, gi šiandien oficialiai pasitvirtino, kad aš nestuke.gif jau 6 sav.
Kaip keista, tai negaliu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 27 balandžio 2007 - 08:14
QUOTE(plato @ 2007 04 27, 00:17)
4u.gif Sveikos sveikos sveikos! Aš ir kažkodėl tik skaitytoja tapau:) Dujokauke, puikiai tave suprantu, man sunkiausias laikotarpis buvo nuo 19m. iki 21m. Na čia vidinio aš prasme, kai kurie dalykai velkasi iki šiol. Gali ir nepriimt , bet duodu patarimą draugišką. jei pinigai ne problema, eičiau pas psichoterapeutę, bet turi pats žmogus norėt. Nes jei eisi su mintimi, kad einu, vadinasi su manim kažkas negerai, tada geriau ne. Tai yra visiškai normalu.

Dėkui už draugišką patarimą, nors pas psichologus pradėjau eiti nuo, beros, 13 metų, dabar vaikštau pas psichiatrę, rugpjūtį mėnesį gulėjau ligoninėje, pschoterapijos skyriuje. Taigi, patikėk manim, labai daug pastangų dedu į visa tai. Gydausi kaip reikalas.

QUOTE(Alan @ 2007 04 27, 00:44)
Gal keista - dažniausiai mane kabina Dujokaukee mintys. Ir tavo avataras daug apie tave pasako... Tavo darbai mane sužavėjo. Manau, tu kitokia, nei nori dėtis. Iš tiesų esi švelni ir miela, o tas storaskūriškumas - tik skydas. Viskas tau seksis. Pamatysi.  4u.gif

O man dar labiau keista, kad į mano mintis atkreipiama dėmesį. Juk tai tik šiaip mintys. Nieko ypatingo.
Taip... aš mielas, švelnus, pūkuotas padarėlis. Bet tatai parodau tik tada, kai to reikia.
Papildyta:
123456, sveikyju clap.gif
Atsakyti
SVEIKINU!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
123456, zinai, man sia savaite pati graziausia naujiena!!!! Dziaugiuosi su Tavim kaip Tavo kokia tai geriausia drauge!!!! Labai nuosirdziai smagu!!!
Va...kazkaip Tu ka tik apie buhalterijas kalbejai, nauja darba, gyrem Tavo MB ir fotkes... O dabar viena is musu bus mamyte!!! Labai dziaugiuosi!!!!!!!!!!!

Papildyta:
Tai ant Kaledu lelius tada... Dar i siuos metus spesi!!
Papildyta:
Ir 6 temoj Tu gyvas pavizdys, kad Tavo "AS" kitoks! Sedziu issisiepus!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 27 balandžio 2007 - 08:28
QUOTE(busVakare @ 2007 04 27, 10:26)
Tai ant Kaledu lelius tada... Dar i siuos metus spesi!!

Aga. O po kažkiek metų mažiui paklausus galėsi atsakyti, jog ne kopūstuose, o po eglute radai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Tave busima Mamyte 4u.gif , manau, tai nuostabiausias jausmas suzinoti, kad Tu laukiesi mazuliuko kudikiuko. Dabar mes Tave visos globosim ir kartu su Tavim lauksim to angeliuko thumbup.gif
Atsakyti
Nu aš čia biški ne į temą, bet man angelai angeliukai tik su mirtimi asocijuojasi dry.gif (Kai aš jėgiškai moku visą nuotaiką sudirbti. thumbup.gif Talentas wub.gif )
Atsakyti