Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

Visos bėgam čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho kokia temike sumastei atidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 30, 15:45)
Oho kokia temike sumastei atidaryt  biggrin.gif

Man atrodo mes abi tinkam šiai temai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 05 30, 15:43)
Visos bėgam čia  mirksiukas.gif

Bėg nuo to kompo...tada gal...arba gali sėdėt ir gvildent toliau šią temą...
Atsakyti
As tai tik darbe sedziu prie kompo smile.gif po darbo beveik net neziuriu i ta puse smile.gif O vaikstau visur ir meiles ieskau, vat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 05 30, 15:52)
Bėg nuo to kompo...tada gal...arba gali sėdėt ir gvildent toliau šią temą...

Darbe nuo kompo nelabai pabėgsiu schmoll.gif

Ir apskritai vyriškos nuomonės čia nepageidaujamos, nes šitam forume normalių vyrų nėra cool.gif kaip ir gyvenime juokauju
Atsakyti
Joa, paverkim, padūsaukime drauge ir gal tada ateis į gyvenimą meilė... Che che. Paradoksalu, tačiau aš kaip tik kažkodėl stengiuosi atitolinti jos atėjimą. Kažkaip neturiu kantrybės su tomis pažintimis.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 30, 15:54)
Joa, paverkim, padūsaukime drauge ir gal tada ateis į gyvenimą meilė... Che che. Paradoksalu, tačiau aš kaip tik kažkodėl stengiuosi atitolinti jos atėjimą. Kažkaip neturiu kantrybės su tomis pažintimis.

Tau gerai mirksiukas.gif Bet tu dar labai jauna, o matai, mes su Kissa jau pagyvenusios ir seimas kurt norim, ale ner su kuo... cray.gif

Juokauju, chi chi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 30, 17:00)
Tau gerai  mirksiukas.gif Bet tu dar labai jauna, o matai, mes su Kissa jau pagyvenusios ir seimas kurt norim, ale ner su kuo...  cray.gif 
Juokauju, chi chi  tongue.gif

Ir kiek jau tas "pagyvenusios"? 40 ant nosies tipo? biggrin.gif Šiaip labai tikiuosi, jog jūs ne šiaip čia diskutuojate ta tema, o gyvenime realiai imatės įvairiausių priemonių ir būdų susirasti antrajai pusei. Aš tai savotiškai netikiu, jog meilė ateina savaime, netikėtai. Juk jeigu sėdėsi kaip pabučiuota ir nieko neveiksi, tai juk niekas tau tos meilės ant auksinės lėkštutės gi neatneš. Reikia veikti.
Atsakyti
lotuliukas.gif Oi ne 40, sakau, juokauju gi mirksiukas.gif
Pazinciu skelbimuose tai nesiskelbsiu bet visokiu budu siaip tai imuosi buk rami thumbup.gif
Atsakyti
Imamės tų veiksmų, namie nesėdim ir pan. Žodžiu tie variantai, kad esam kompleksuotos pilkos pelytės - netinka.

Oi, man šiuo metu taaaip skauda širdį angel_sadangel.gif

Praeis. Viskas praeina. Tik kaskart vis mažiau tiki svajonėmis. Ir savimi
Atsakyti
Oi kaip zinau toki jausma.... console.gif
Man tai siandien linksmaiu nes buves vaikinukas ryte skambino ir nori susitikt... blush2.gif
Atsakyti