Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Citrininė @ 2007 05 30, 17:31)
Reik varyt man po darbo i kokia kavinuke ir bandyt koki vaikinuka pasisaukti  bigsmile.gif

lotuliukas.gif sokiai.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 30, 17:33)
A girdž, bachūrs, staigiai ateini če lotuliukas.gif thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 30, 17:33)
bet argi tai gali trukdyti kažkam pamilti tokį žmogų ?

O argi kas nors susidomėtų tokiu žmogumi? Jeigu aš noriu pasiųsti kokį bachūrą velniop, tai aš pasakau, jog sergu depresija ir tada nuo manęs atšoka kaip kamuolys nuo sienos. Liūdesys niekam neįdomus...
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 30, 16:36)
O argi kas nors susidomėtų tokiu žmogumi? Jeigu aš noriu pasiųsti kokį bachūrą velniop, tai aš pasakau, jog sergu depresija ir tada nuo manęs atšoka kaip kamuolys nuo sienos. Liūdesys niekam neįdomus...

nepasitikėjimas savimi ir nuvertinimas nėra depresija. Aš pvz. nemyliu savęs, nuvertinu, bet žmonės, kurie manęs per daug artimai nepažįsta, to nepastebi ir mane mėgsta (bendradarbiai). Artimi draugai žino, kad turių kompleksų, mėgstu save nuvertinti, bet vis tiek esu jų mylima, kviečiama ir pan. O ir nemylėdama savęs moku būti linksma, juokauti ir bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 30, 17:43)
nepasitikėjimas savimi ir nuvertinimas nėra depresija. Aš pvz. nemyliu savęs, nuvertinu, bet žmonės, kurie manęs per daug artimai nepažįsta, to nepastebi ir mane mėgsta (bendradarbiai). Artimi draugai žino, kad turių kompleksų, mėgstu save nuvertinti, bet vis tiek esu jų mylima, kviečiama ir pan. O ir nemylėdama savęs moku būti linksma, juokauti ir bendrauti.

Bendrai tai... taip. Sutinku dėl to. blush2.gif ax.gif Man rodos, jog pas mane analogiška situacija. Ech, kaip sudėtinga viskas... ax.gif
Atsakyti
Aha pasakykit kaip save pamilti?aš nemyliu savęs unsure.gif esu niurzga, dažnai nepatenkinta savo išvaizda, nors žinau, kad ne ragana esu smile.gif bent jau išore. O taip norėtūsi, kad vyras labiau mylėtu mane, kaip supratau jei savęs nemylėsiu tai ir kiti nemylės, tai kaip save pamilti?kaip? kaip? kaip?
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 05 30, 16:50)
Aha pasakykit kaip save pamilti?aš nemyliu savęs unsure.gif esu niurzga, dažnai nepatenkinta savo išvaizda, nors žinau, kad ne ragana esu smile.gif bent jau išore. O taip norėtūsi, kad vyras labiau mylėtu mane, kaip supratau jei savęs nemylėsiu tai ir kiti nemylės, tai kaip save pamilti?kaip? kaip? kaip?

galima prirašyti taip, kaip visada sakoma tokiais atvejais: rask savo trūkumus, keisk juos, keisk viską, dėkl ko savęs nemyli, skaityk knygas, kurios moko teigiamo požiūrio į gyvenimą, eik į pozityvisčių skyrelį, lepink save, daryk tai, kas malonu, rask savo privalumus, galvok, kad na tai kas, kad akys kreivos, užtat blakstienos kaip pas lėlę ir t.t. ir pan. Mažu padės bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu meilės. Buvo pasirodžiusi mano gyvenime, bet išėjo. Nustojo mane draugas mylėt. Dabar pagalvoju, kad ir gerai, jog jis mane paliko. Mūsų santykiai buvo ne patys geriausi. Bet vis tiek dar liūdna. Ir pikta.
Iš kitos pusės, supratau, kad meilės jausmas yra puikus, tad dabar nebebijosiu (tikiuosi 4u.gif ) įsileisti to jausmo į širdį... Nes kai kurie žmonės tos meilės nesulaukia būtent todėl, kad bijo mylėti. Bet mylėti ir būti mylimai gera, nors tai ir baigiasi išsiskyrimu. Filosofiškai žiūrint, visos meilės istorijos baigiasi išsiskyrimu. Juk žmonės mirtingi...
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 30, 16:31)
Reik varyt man po darbo i kokia kavinuke ir bandyt koki vaikinuka pasisaukti  bigsmile.gif

baik tu irnesakyk.gif . Daznai taip darau, bet vaikinukai uz tai ne biggrin.gif , tai vienas i laptop'a ilindes, kitas zurnala skaito ir t.t. doh.gif . Vienu zo bardaks tongue.gif . Ne bent salia atsisest ir kirkint cool.gif. Turbut mes vienisos moterys, i kavine einam, kaip i medziokle biggrin.gif . O vyrai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 gegužės 2007 - 18:32
O kas geriau: visai nemyleti ar myleti be atsako?

As turbut geriau rinkciausi vienatve, negu sirdies skausma tuomet, kai tu negali buti su tuo, kuri dievini.

Et, siandien taip jauciuosi. Bet pats laikas eiti pirmyn verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 05 30, 20:01)
O kas geriau: visai nemyleti ar myleti be atsako?

Čia tas pats, kas klausti, kas geriau; druska ar cukrus? bigsmile.gif
Aš laikausi nuostatos, kad bet kokia patirtis yra vertybė ir viskas tik į gera. Nors seniai jau nebe šešiolikinė, meilės, kaip aš ją įsivaizduoju, nepatyriau. Bet nedramatizuoju to. Džiaugiuosi tuo, kad patyriau aistrą: laukinę, skausmingą, bergždžią. Tai kas, kad aistros objektui toli gražu iki idealo. Bet gal tai buvo ta vienintelė galimybė tai patirt. Sudegino ji mane, bet jei galėčiau atsukt laiką atgal kažin, ar sugebėčiau atsispirt. Dabar bent turėsiu, ką prisimint, kaip ji gimsta, liepsnoja, gesta...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 05 30, 20:22)
Čia tas pats, kas klausti, kas geriau; druska ar cukrus? bigsmile.gif
Aš laikausi nuostatos, kad bet kokia patirtis yra vertybė ir viskas tik į gera. Nors seniai jau nebe šešiolikinė, meilės, kaip aš ją įsivaizduoju, nepatyriau. Bet nedramatizuoju to. Džiaugiuosi tuo, kad patyriau aistrą: laukinę, skausmingą, bergždžią. Tai kas, kad aistros objektui toli gražu iki idealo. Bet gal tai buvo ta vienintelė galimybė tai patirt. Sudegino ji mane, bet jei galėčiau atsukt laiką atgal kažin, ar sugebėčiau atsispirt. Dabar bent turėsiu, ką prisimint, kaip ji gimsta, liepsnoja, gesta...

Tarsi mano gyvenima nupasakojai blink.gif Meiles ir as nepatyriau, bet toookia aistra, kokia ne kiekviena gali pasigirti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 05 30, 20:32)
Tarsi mano gyvenima nupasakojai  blink.gif  Meiles ir as nepatyriau, bet toookia aistra, kokia ne kiekviena gali pasigirti  rolleyes.gif

Jums gerai wub.gif . O as nei to, nei ano cool.gif
Atsakyti