Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 19:57)
vis delto, tu kompleksuoji, savim nepasitiki. Delto, kad neturi draugo?nesvarbu delko-nueik pas psichologa, nes cia atsakymo nerasi. Cia patarimas ir ateiciai, nes jeigu gyvensi su partneriu ir istiks krize-tau bus sunku atsitiesti

na jau, Simpl 4u.gif ji man visai puiki normali mergina atrodo, tik vienisa kaip ir daugelis merginu. atsities bet kokiu atveju smile.gif jau jei net tokios vistos kaip as atsitiesia... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 18, 21:21)
na jau, Simpl 4u.gif ji man visai puiki normali mergina atrodo, tik vienisa kaip ir daugelis merginu. atsities bet kokiu atveju smile.gif

sutinku su tavim drinks_cheers.gif visu 100%, aisku ne del "vistos" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 18, 21:23)
sutinku su tavim  drinks_cheers.gif visu 100%, aisku ne del "vistos"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vista labai tikslu mano atveju cool.gif matyt neskaitei ka pries kelias dienas isdirbinejau blush2.gif ir tai dar ne didziausios nesamones, kuriu esu prikretusi
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 20:08)
Jus visiskai teisus. Zinau savas problemas. Dabar pasijauciau ligone  unsure.gif  O noreciau tai isspresti be gydytoju pagalbos

Na ligone pasijaust tikrai nereikia, nes taip nera, tik reikia i viska ziureti is kito kampo. Viskas su tavim gerai, bet optimizmo ne laso, taip ir depresija galima susirgt, truputi auksciau galva ir neziurek i save kritiskai
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 06 18, 21:21)
1.na jau, Simpl 4u.gif ji man visai puiki normali mergina atrodo, tik vienisa kaip ir daugelis merginu. atsities bet kokiu atveju smile.gif
2.jau jei net tokios vistos kaip as atsitiesia... tongue.gif

1. Man net nekyla minties, kad nenormali smile.gif , tik truputi reiktu daugiau pasitikejimo ir optimizmo, nes seku seniai sia tema ir jauciu nuotaikas
2. Na kodel taip kritiskai save vertinat smile.gif , nors as is saves irgi megstu pasijuokt, tai kartais daug geriau, negu kad kiti tai pasakytu
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 21:38)
Na ligone pasijaust tikrai nereikia, nes taip nera, tik reikia i viska ziureti is kito kampo. Viskas su tavim gerai, bet optimizmo ne laso, taip ir depresija galima susirgt, truputi auksciau galva ir neziurek i save kritiskai
Papildyta:

1. Man net nekyla minties, kad nenormali  smile.gif , tik truputi reiktu daugiau pasitikejimo ir optimizmo, nes seku seniai sia tema ir jauciu nuotaikas
2. Na kodel taip kritiskai save vertinat  smile.gif , nors as is saves irgi megstu pasijuokt, tai kartais daug geriau, negu kad kiti tai pasakytu

1. nu cia eilinis pavyzdys, kaip zodziai klaidina zmones. nes is Jusu pasakymo varyk pas psichologa, nes turi bedu - verciu i moteru kalba - "gydykis, nes taves tokios nieks nemyles". nu tai priesinuosi gi uz visa moteru gimine tongue.gif
2. teisybe, geriau paciai prisipazinti, kad esi "s privetom" ir kitiems nebereikes apsimetineti, kad taip nemano apie tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 18, 21:42)
1. nu cia eilinis pavyzdys, kaip zodziai klaidina zmones. nes is Jusu pasakymo varyk pas psichologa, nes turi bedu - verciu i moteru kalba - "gydykis, nes taves tokios nieks nemyles". nu tai priesinuosi gi  uz visa moteru gimine tongue.gif
2. teisybe, geriau paciai prisipazinti, kad esi "s privetom" ir kitiems nebereikes apsimetineti, kad taip nemano apie tave lotuliukas.gif

1. jei eini pas psichologa, tai tikrai dar ne ligonis smile.gif , cia ligos ne prie ko, gal maisai su psichiatru
2. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 22:19)
1. jei eini pas psichologa, tai tikrai dar ne ligonis  smile.gif , cia ligos ne prie ko, gal maisai su psichiatru
2.  lotuliukas.gif

Net kai eini pas psichiatrą, ne visad esi ligonis liezuvis.gif tiesiog turi sveiką požiūrį į gyvenimą flirt.gif

shit happens cool.gif
Atsakyti
monikaz, aciu, taikliai mane apibudini 4u.gif na, ne ligone as, tiesiog pasiilgusi silumos ax.gif kaip ir dauguma is musu sioje temoje. Tik vienos tai pripazista, o kitos slepiasi po kietais sarvais. Vienos sugeba dziaugtis gyvenimu ir nelaukti meiles lyg issigelbejimo, o kitos - matyt naivios romantikes - gyvenimo prasme mato tik to jausmo paieskose.

Na, manau reikia kitos temos, susibendravome cia puikiai. Ir labai smagu, kad tiek skirtingu nuomoniu. Vieni is kitu tikrai turime ko pasimokyti. Man kartais reikia gero spyrio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 18 birželio 2007 - 22:06
bleeeeeeeeen, rašiau komentarą ir atsijungė...nu šakės
ką gi iš naujo
taip, nros ne man tiakyta, bet ir aš pasireikšiu, gi sąžinės laisvės punktas konstitucijoj numatytas
taigi esu visiskai patenkinta savim, savo išvaizda , savo smegenų turiu taippat..... taigi.... bet taip, pripažinsiu turiu kompleksą dėl vienatvės, ty antros pusės neturėjimo......
taigi....... kodėl? gal todėl, kad teko girdėti nuomonių, kad vieniša mergina yra mažiau vertesnė už tą kuri vaikiną turi... į merginas,kurios turi antras puses žiūrima kitaip, o į tas ,kurios neturi, kitaip...ala " su ja gal kažkas negerai ,kad neturi"
taigi... nežinau, girdėjau ne iš vieno asmens....... paaiškinkit man jūs tai......
taip, manęs kai paklausia, sakau ne, neturiu.... ir nusistebėjimo žvilgsnis, kaipt u tokia graži neturi, paskui dar keistas žvilgsnis, ir seka klausimas "kodėl neturi" eikit visi kuo toliau su tokiais klausimais...blin lipa ant širdies žmonės nejausdami... ir tada jeigu atsakai nerandu...o vaikeli tikrai žvilgsnis būna toks ala 'nieks neima , per aukšti reikalavimai, nenormali" tada tiesiog tenka atsakyt" neturiu nes enturiu, nenoriu ar pan" paprasta kaukė......
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 23:04)
monikaz, aciu, taikliai mane apibudini  4u.gif  na, ne ligone as, tiesiog pasiilgusi silumos  ax.gif  kaip ir dauguma is musu sioje temoje. Tik vienos tai pripazista, o kitos slepiasi po kietais sarvais. Vienos sugeba dziaugtis gyvenimu ir nelaukti meiles lyg issigelbejimo, o kitos - matyt naivios romantikes - gyvenimo prasme mato tik to jausmo paieskose.

idomu, buvo isgirst, kiek mano nuomone buvo teisinga ax.gif . Tiesa pasakius, tu man primini mane pacia smile.gif, gal todel, kai skaitau tavo postus - matau save bei kazkaip is sono i viska pasiziuriu blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti