Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(prieblanda @ 2007 09 18, 19:21)
Šiandien mačiau jau taaaaip gražiai parduotuvėj moteriškės padažytas blakstienas, kad šakės  bigsmile.gif  Atrodo tankios tankios, visiškai nesulipusios, nesusikreivojusios ir jokių gumuliukų  bigsmile.gif

reikėjo paklaust kuom dažo lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai gal priklijuotos buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 18, 16:22)
nelabai schmoll.gif Tobulos blakstienos man turetu but isoriniuose kampuciuose ilgiausios,tada kai leles atrodo wub.gif 

Na, bet "ant oro" joks tušas nepailgins biggrin.gif arba tu turi kiek ilgesnes blakstienas kampučiuose arba neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 18, 19:26)
reikėjo paklaust kuom dažo  lotuliukas.gif 
O jei rimtai, tai gal priklijuotos buvo  ax.gif

Buvo akivaizdžiai tikros, o paklausti nedrįstu niekada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 09 16, 13:10)
Nusipirkau naujaji Diorshow black out
user posted image
dazo smagiai, blakstienos tikrai ilgesnes ir tankesnes, beje vienintelis tusas, kuris sugebejo bent kazkiek pariesti mano blasktienas hihihi.gif tikiuosi, su laiku jo gerosos savybes dar atsiskleis

As toki naudoju, na super, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renka90 @ 2007 09 18, 19:21)
Gal kas galit pasakyti kuo skiriasi Loreal Teleskopic (gal ne taip parasiau, bet turbut supratot) auksinis nuo sidabrinio? unsure.gif

galiu
auksiniame sepetelis-sukytes o sidabriniame sepetelis kaip max factor masterpiece smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 09 16, 17:23)
Tai va as ta TELESCOPIK CLEAN DEFINITION jau turiu,drauge parveze is Anglijos.Tikrai nieko gero,vienas is prastesniu mano turetu,pliusas tik sepetelis,jis tai tikrai fainas.Osiaip tai tusas tik prailgina ,bet nei trupucio netankina g.gif jau tokios kudos tos blakstienos atrodo..nesvarbu kad ilgos schmoll.gif Kai dovana ,tai ka jau darysi ax.gif bet pirkt tai tikrai nepirkciau.

aha pritariu, sakyciau prastesnio nesu turejus, labai kudina blakstienas g.gif O gal kuri esat isbandzius KANEBO tusus? Planuoju pirkti dabar...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 09 18, 08:16)
ta prasme nekokios?  unsure.gif

Sulipusios,plonytes...
Papildyta:
QUOTE(=Gintare= @ 2007 09 18, 16:31)
as irgi toki turejau, nu lygtais viskas gerai, tik nusivalo sunkiai, bent jau man..  doh.gif

O man labai lengvai nusivale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 18, 19:26)
reikėjo paklaust kuom dažo  lotuliukas.gif 
O jei rimtai, tai gal priklijuotos buvo  ax.gif

QUOTE(solo @ 2007 09 18, 19:30)
Na, bet "ant oro" joks tušas nepailgins  biggrin.gif  arba tu turi kiek ilgesnes blakstienas kampučiuose arba neturi  biggrin.gif

Taigi esme visai ne tuse o technikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
As siuo metu turiu ir naudoju YSL tusa EVERLONG MASCARA 4u.gif man jis labai geras. Lb gerai paiilgina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 09 18, 19:59)
galiu
auksiniame sepetelis-sukytes o sidabriniame sepetelis kaip max factor masterpiece smile.gif

aciu. 4u.gif nelabai matau skirtuma, nes man tai jie praktiskai vienodi, bet turbut ir toliau sekmingai reikes naudoti auksini, man jis super!!
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 09 16, 13:10)
Nusipirkau naujaji Diorshow black out
user posted image
dazo smagiai, blakstienos tikrai ilgesnes ir tankesnes, beje vienintelis tusas, kuris sugebejo bent kazkiek pariesti mano blasktienas hihihi.gif tikiuosi, su laiku jo gerosos savybes dar atsiskleis

na, jei tau tinka pigesni, tai man labai uzriete Loreal Panoramic Curl. sakyciau net per daug, nes blakstienos vos i antakius neatsireme)) ax.gif
Atsakyti
[quote=renka90,2007 09 18, 22:46]
aciu. 4u.gif nelabai matau skirtuma, nes man tai jie praktiskai vienodi, bet turbut ir toliau sekmingai reikes naudoti auksini, man jis super!!
Papildyta:

siaip teoriskai tarp ju yra skirtumas
mat auksinis padaro kiek ispudingesnias blakstienas,o sidabriniame-naturaliau
o praktiskai nelabai ir zinau ar yra skirtumas
man visvien max factor labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
gal zinote kanors apie blakstienu balzama g.gif kaip atrodo, koks poveikis ir kaina unsure.gif
Atsakyti