Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(linuzielia @ 2007 09 20, 12:50)
labas visoms ,noreciau uzduoti toki kvailoka klausima. uzsibaige mano tusas ,ir vis vaikstau vaikstau ,ir niekaip nesugebu issirinkti.Kaip jus matot ,kad tusas sviezias? na yra dazniausia gaminimo datos ,bet net ir joms bunant buna gi kad tusas jau i pabaiga, kad jau bepradedantis dziuti. tai norejau paklausti kaip turi atrodyti sepetelis sviezio tuso?

Tai tipo ateisit į parduotuvę, atsuksit tušą, kurį galbūt pirksit, ir ištrauksit pažiūrėti ar jis šviežias??? blink.gif Bet tai visos vištos taip daro, per kurias po to ir neina rasti šviežio tušo bash.gif

Šiaip šviežio tušo net bonkutė būna nenučiupinėta - šiandien tokių mačiau CUP'o Droge rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 20, 13:08)
Tai tipo ateisit į parduotuvę, atsuksit tušą, kurį galbūt pirksit, ir ištrauksit pažiūrėti ar jis šviežias???  blink.gif  Bet tai visos vištos taip daro, per kurias po to ir neina rasti šviežio tušo  bash.gif

Šiaip šviežio tušo net bonkutė būna nenučiupinėta - šiandien tokių mačiau CUP'o Droge  rolleyes.gif

Pamatytum mano pazystama kuri dar ir isbando ne testeri o koki nauja,jei patinka tai paima dar kita sviezia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 20, 13:12)
Pamatytum mano pazystama kuri dar ir isbando ne testeri o koki nauja,jei patinka tai paima dar kita sviezia doh.gif

Jei tokią pamatysiu, tai jai šakės gun_bandana.gif:
Atsakyti
Estee Lauder labai geri tušai wub.gif
Dabar turiu kažkokį, tik pavadinimo nepamenu, tai super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 20, 12:16)
Jei tokią pamatysiu, tai jai šakės gun_bandana.gif:

Tada pusei LT vištų bus šakės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 20, 13:12)

naujų niekad nesuku, tik į testerį užmetu akį, na bent pas mus droge visi švieži būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau dovanu tusa Mary Kay. Kazkaip keistai vadinasi- karnavalinis ar kazkas panasaus. Super fainas- ilgina, storina. Super!
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 09 20, 10:53)
Negalima ricinos aliejumi issitepus eiti miegoti. Reikia palaikyti koki pusvalanduka o po to nuvalyti.

kodel? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 09 20, 09:53)
Negalima ricinos aliejumi issitepus eiti miegoti. Reikia palaikyti koki pusvalanduka o po to nuvalyti.

jezus marija!! o as visada nakciai pritepdavau, tai del to turbut ir sutinus atsikeldavau doh.gif
Atsakyti
aš palikdavau nakčiai ir nieko neatsitikdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 20, 18:56)
aš palikdavau nakčiai ir nieko neatsitikdavo  ax.gif

as irgi ax.gif
Tai ar papasakos man kas nors apie Kanebo tusus a? Nei viena nebandet? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 20, 12:08)

Šiaip šviežio tušo net bonkutė būna nenučiupinėta - šiandien tokių mačiau CUP'o Droge  rolleyes.gif

na dar buna kai kurie tusai supakuoti i toki kaip celofana, tai tada labai matosi jei jau buvo atsuktas, bent jau Artdeco tusus taip pokuoja
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 09 20, 20:08)
as irgi  ax.gif
Tai ar papasakos man kas nors apie Kanebo tusus a? Nei viena nebandet?  4u.gif
Papildyta:
na dar buna kai kurie tusai supakuoti i toki kaip celofana, tai tada labai matosi jei jau buvo atsuktas, bent jau Artdeco tusus taip pokuoja

Isadoros irgi i celofana pakuoja, o kai MF Masterpiece pirkau tai buvo per uzsukima lipdukas priklijuotas, tai jei butu kas atsuke butu aiskiai matesi..
Atsakyti
O aš pastebėjau kad kai pradėjau tept vakarais ricinos aliejumi tai ryte (nors ir riebalo nebūdavo, beto vistiek dar plaudavau) tai tušas kažkaip į dienos pabaigą pradėjo ryte byret. O jis dar kaip ir naujas.. Kaži ar če dėl to kad blakstienos riebaluotos lieka? blush2.gif g.gif
Atsakyti