Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

user posted image

tesiam temele...

senoji tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 26 birželio 2007 - 20:32
tesiam mirksiukas.gif
rena, labai grazios kalijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 06 26, 22:16)
rena, labai grazios kalijos bigsmile.gif

o kad jos dar ir pas mane augtu bigsmile.gif
butu idealu lotuliukas.gif
Atsakyti
mano baltosios iprastines jau zydi ir tos etiopines, jei neklystu, jau su dviem ziedais thumbup.gif , nors lapu, tai visi koki septyni mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kalijų gerbėjos biggrin.gif
Atradusi jūsų tema be galo apsidžiaugiau biggrin.gif ir pasijutau gana kvaila ax.gif , nes maniau, kad nelabai jas namų sąlygomis auginti galima (tik prašau nesijuokti).
Norėjau paklausti, ar būtų normalu, jei aš dabar pasodinčiau kalija nelaukdama pavasario arba rudens? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvikte @ 2007 06 27, 16:02)
Atradusi jūsų tema be galo apsidžiaugiau biggrin.gif ir pasijutau gana kvaila ax.gif , nes maniau, kad nelabai jas namų sąlygomis auginti galima (tik prašau nesijuokti).
Norėjau paklausti, ar būtų normalu, jei aš dabar pasodinčiau kalija nelaukdama pavasario arba rudens? 4u.gif
[QUOTE]
Taigi aš ir neperseniausiai, pries kokias 3 savaites , pasodinau, ir 2 cm jau turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvikte @ 2007 06 27, 16:02)

o as irgi pries pora sav., savo gumba ikisau ir jau daigiukai islindo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tokiu atveju bandysiu ir aš kišti gunbuką smile.gif mažu ir man kas nors gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvikte @ 2007 06 28, 08:51)
Tai tokiu atveju bandysiu ir aš kišti gunbuką smile.gif mažu ir man kas nors gausis biggrin.gif

a vdruk viskas pavyks thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu tris gumbukus skinimui skirtų kalijų. Paskaičius jūsų temą nusprendžiau irgi nelaukti rudens ir ateinančią savaitę pasodinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(palme @ 2007 07 01, 14:22)
Aš taip pat turiu tris gumbukus skinimui skirtų kalijų. Paskaičius jūsų temą nusprendžiau irgi nelaukti rudens ir ateinančią savaitę pasodinsiu  mirksiukas.gif

Būtinai pasodink, greičiau žiedų sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,siandien su seimyna vaziavom pasivazineti ir pamaciau sodininku parduotuve,galvoju reikia uzvaziuoti vazona koki nors nusipirkti gelei persodinti.Vazono negavau,bet koki grozi (kalija) nusipirkau,bet informacijos butent tokios spalvos kalijos nerandu,gal ja priziureti kaip ir visas kitas,turbut nieko nesiskirs prieziura.Ji tamsiai,tamsiai bordavos spalvos,beveik juoda.Isimylejau ja iskart pamaciusi.
Atsakyti