Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

Pacituosiu: "per savo 91-ąjį gimtadienį užgeso Aleksandra Kazickienė, žinoma ne tik kaip savo vyro, žinomo verslininko ir filantropo Juozo Kazicko veiklos rėmėja, bet ir lietuvybės puoselėtoja, įvairių labdaringų bei saugančių lietuvybę projektų vadovė ir organizatorė."

O kitaip sakant, ne NŠ akimis, tipiška NŠ. 4u.gif Kaip ir kitos panašaus gyvenimo NŠ, gimdė, augino vaikus, rėmė vyrą, jo veiklą ir dalyvavo įvairiuose projektuose, renginiuose, bet niekada faktiškai nedirbo, nei vienos darbe nesėdėjo ir nearė. Na taip, pasigilinus. Ar ji buvo labai nelaiminga, nuskriausta gyvenimo moteris?
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 26, 16:57)

Praverstu ismokti cituoti (forumo skyrelis DUK),nes pazeret cia visiska jovala laugh.gif .Mano yra paskutines 2 citatos.Prasau paneigti,kad NERA emigrantu netekusiu vaiko del neprieziuros.Besielgianciu taip,kaip elgesi Lietuvoje ir netekusiu.Ir jei kitos salys baudzia uz vaiko vieno paleidima i gatve,gal vis tik tai nera geras dalykas?
Antra citata.Siulau pasiskaityti kriminaline kronika...Kiek vaiku uzpuolama,kiek partrenkiama begant per gatve.Nebent jus gyvenate baznytkaimyj arba jusu vaikas turi supergaliu biggrin.gif
Tiesa akis bado? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 26, 17:01)
O kitaip sakant, ne NŠ akimis, tipiška NŠ.  4u.gif Kaip ir kitos panašaus gyvenimo NŠ, gimdė, augino vaikus, rėmė vyrą, jo veiklą ir dalyvavo įvairiuose projektuose, renginiuose, bet niekada faktiškai nedirbo, nei vienos darbe nesėdėjo ir nearė. Na taip, pasigilinus. Ar ji buvo labai nelaiminga, nuskriausta gyvenimo moteris?

Idomu ar ja kas gasdino,kad va vyras bankrutuos ir eisit jus su terbelem senatvej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 26, 16:06)
Praverstu ismokti cituoti (forumo skyrelis DUK),nes pazeret cia visiska jovala laugh.gif .Mano yra paskutines 2 citatos.Prasau paneigti,kad NERA emigrantu netekusiu vaiko del neprieziuros.Besielgianciu taip,kaip elgesi Lietuvoje ir netekusiu.Ir jei kitos salys baudzia uz vaiko vieno paleidima i gatve,gal vis tik tai nera geras dalykas?
Antra citata.Siulau pasiskaityti kriminaline kronika...Kiek vaiku uzpuolama,kiek partrenkiama begant per gatve.Nebent jus gyvenate baznytkaimyj arba jusu vaikas turi supergaliu biggrin.gif
Tiesa akis bado?  g.gif
Papildyta:

Idomu ar ja kas gasdino,kad va vyras bankrutuos ir eisit jus su terbelem senatvej? g.gif

O tu man pabandyk PANEIGTI, kad nėra tokios šeimos (čia jau ne tik emigrantų), iš kurios buvo atimtas vaikas už nepriežiūrą, nors MOTINA NŠ?
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 26, 17:11)
O tu man pabandyk PANEIGTI, kad nėra tokios šeimos (čia jau ne tik emigrantų), iš kurios buvo atimtas vaikas už nepriežiūrą, nors MOTINA NŠ?

Labai juokinga,kai protarpiais pasitujinat,o paskui vel gryztat prie "jus".Asmenybes susidvejinimas.
Visa tema išsisukinejat nuo atsakymu.Kaip ir rasiau,jums matyt su teksto suvokimu prastai.Ciukcia ne citatel,ciukcia pisatel.
As ir neneigiu,kad is girtuokliu atima.Gaila,kad tiek mazai socialiniu darbuotoju kaimuose.
O va jus nereaguojat,kai rasoma,kad gatve nera pati saugiausia vieta pradinukui.Argumentu nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 26, 16:22)
Labai juokinga,kai protarpiais pasitujinat,o paskui vel gryztat prie "jus".Asmenybes susidvejinimas.
Visa tema išsisukinejat nuo atsakymu.Kaip ir rasiau,jums matyt su teksto suvokimu prastai.Ciukcia ne citatel,ciukcia pisatel.
As ir neneigiu,kad is girtuokliu atima.Gaila,kad tiek mazai socialiniu darbuotoju kaimuose.
O va jus nereaguojat,kai rasoma,kad gatve nera pati saugiausia vieta pradinukui.Argumentu nera? g.gif

Diodi tu putų biggrin.gif
O kur man buvo skirtas klausimas dėl nesaugių gatvių? g.gif
Aš tai ne tamsta, neatsakinėju į ne man užduotus klausimus, o štai paklausus vieno asmens kažko, imi ir atsakai.... A jau taip atmintis susilpnėjo, kad nebeatsimeni su kuo ką kalbėjai, ar čia akys žvairos? g.gif
Papildyta:
Be to, turbūt nereikia priminti, kad už įžeidinėjimus ne tik gali būt užblokuota, bet gresia ir baudžiamoji atsakomybė. Šlykštu, kai forumuose visaip koliojasi, o namuose ir viešumoje saldžiai šypsosi visiems schmoll.gif
Atsakyti
Prasau pacituoti uz ka man gresia BK laugh.gif
Matyt uz zodi tamsta
laugh.gif .Persiprasau,jus tikrai ne tamsta.
Argumentu velgi 0,tik verkimas,kad skriaude. biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi jau baiginėjasi tema, tai norisi užbaigti kažkokia reziumė. Netikėkite mitais, kad nedirbanti moteris nedomina vyro. Jei nedomintų, tai ir negyventų, jei jau taip. Įdomi ir mylima moteris visada domins vyrą, ypač toji, kuri turės išminties ir nebus kaip tas užpelikijęs ežeras, nesvarbu ar dirbanti, ar nedirbanti. Svarbiausia jausti saiką ir neperdozuoti. Jei moteris pavirs į nematomą baldą, prie kurio jau "priprato akis" ir jis visą laiką toje pačioje vietoje, tada taip, su laiku atsiras atradimas, kad tą baldą norisi pakeisti nauju, modernesniu, madingesniu, tiesiog nauju, nes senasis visai niekam tikęs. Nebent kapitalinė renovacija. Vis tik ir antikvaras turi savo vertę, tas tikrasis, vertingasis antikvaras. Jei jį gražiai restauruoti, papoliruoti, ten ar ten.
Atsakyti
Labai graziai parasyta thumbup.gif .
Svarbiausia dometis,judeti ir paciai buti idomiai biggrin.gif .Nesvarbu ar tu dirbi,ar ne.Ir jaustis laimingai gyvenant taip,kaip pasirinkai.
Atsakyti
nesu tikra ar apie antikvara supratau. ar cia pats vyras turi susigaudyti kad geriau pasilaikyti antikvara o ne modern balda?
problema ta, kad abu jie nesulyginami. ir tas ir tas gali buti geri vyriskiui. ax.gif kas tuomet?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 26, 16:01)
Pacituosiu: "per savo 91-ąjį gimtadienį užgeso Aleksandra Kazickienė, žinoma ne tik kaip savo vyro, žinomo verslininko ir filantropo Juozo Kazicko veiklos rėmėja, bet ir lietuvybės puoselėtoja, įvairių labdaringų bei saugančių lietuvybę projektų vadovė ir organizatorė."

O kitaip sakant, ne NŠ akimis, tipiška NŠ.  4u.gif Kaip ir kitos panašaus gyvenimo NŠ, gimdė, augino vaikus, rėmė vyrą, jo veiklą ir dalyvavo įvairiuose projektuose, renginiuose, bet niekada faktiškai nedirbo, nei vienos darbe nesėdėjo ir nearė. Na taip, pasigilinus. Ar ji buvo labai nelaiminga, nuskriausta gyvenimo moteris?

dabar bandau įsivaizduok, kiek čia LT kazickienių...bandau bandau...bandau bandau...ne, nepavyksta
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti