Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Tęsiame toliau, visus pradėtus darbelius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Raportuoju.
Vakar pabaigiau nertinį ir išskalbiau, tačiau kažkodėl jis man įtartinai "susitraukė", vakare, jei bus išdžiuvęs-nufotkinsiu ant savęs ax.gif
Kas jį ners, patariu didint schemą (tarkim vietoj vieno užmetimo daryt du) g.gif
user posted image
Pabaigiau nert suknutę, kurią praeitą vasarą buvau "užmetus" kaip neaktualią. Taip pat vakare nufotkinsiu.

Sijoną išskalbtas (na tas, neva copy+paste), taip, kad Federica ryt užsuk paveizėti biggrin.gif
user posted image
Fotkės-ryt

Niu kaip ir viskas ax.gif

Reiktų pabaigti savo žaliąją suknutę dar šią vasarą cool.gif
user posted image
O tada imsiuos šito wub.gif , jei pavyks žinoma lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 06 rugpjūčio 2007 - 09:28
kakoselio mamka, barbe devyndarbe tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
nu lauksim pasirodant su toookia gausybe darbeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 06, 10:32)
kakoselio mamka, barbe devyndarbe tu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
nu lauksim pasirodant su toookia gausybe darbeliu  ax.gif

lotuliukas.gif ir nesakyk lotuliukas.gif apie tokias barbes-devyndarbes mano mama sako "devyni amatai-dešimtas badas" unsure.gif
Sumanymų daug, o pabaigtų darbų....reta
Pati iš savęs juokiuosi, kad atėjo "maksimalių išbandymų MANO KANTRYBEI ir SĄŽINEI metas" rolleyes.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 06 rugpjūčio 2007 - 10:35
Kakošėlio mama, labai jau laukiam pasirodant visus darbelius, baisiai interesna mirksiukas.gif biggrin.gif
Mindira, kokia šaunuolė, sukūrei mums temą, ką mes be tavęs darytume g.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif tema. visoms mezgancioms ir neriancioms pavydziu blush2.gif zinoma,sveiku pavydu. jus saunuoles! good.gif man kantrybes neuztenka... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Kristi3d, manau tik mes ir tenersim ta karem miller suknele.. as jau pradedu galvoti toki gamini daryti per prieki susegama kazkaip, toki mazdaug kaip megztuka ant dzinsu ir bliuskutes, arba suknele ant kitos sukneles.. nes sau tokio daikto nenoriu, nes jau ir taip visko nebesunesioju kiek turiu, tai zadu puseserei siulyti, jei nores, perku siulus ir imuosi, nes baigineju paskutini darba smile.gif tik pusesre moteriska tokia ax.gif nezinau ar tiks jai toks modeliukas... is operos: nert noriu, o nesiot nera kam... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 08 06, 13:28)
Mindira, kokia šaunuolė, sukūrei mums temą, ką mes be tavęs darytume g.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

blush2.gif blush2.gif ka jau ka, megztumet nertumet ir toliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as tai noreciau tokios suknikes, ale kad nebera kada ja nert doh.gif jau tiek darbu pradeta blush2.gif ir tiek jau i prieki numatyta doh.gif
Atsakyti
Šaunu, kad jau antra tema smile.gif

QUOTE(Alida @ 2007 08 04, 21:05)
Kaip sekasi nerinys, tikriausia jau toli pazengei. As kol kas dar tik prieki ipusejau. nelabai greitai gaunasi, bet atrodo panasu.

Sveika, savaitgalį nepriėjau nei prie kompo, nei prie nėrimo. Tai nedaug ir pasistūmėjau, sekasi tikrai lėtokai. Turiu visą priekį ir beveik pusę nugaros. Bet gaunasi tikrai gražiai bigsmile.gif Tikiuos susiuvus/išskalbus vaizdas nepasikeis.

Ir jau planuoju kitą mezginį - ilgą megztinį/paltuką rudeniui. Tik gal kitokį, ne tą kur čia tariatės megzt. Dairaus naktim modeliukų.

per tiek laiko kiek čia tą nertinį knebinėju jau būčiau daug numezgus... blush2.gif
bet reikia viską išbandyt, ane? smile.gif
Atsakyti
Sveikos naujoj temoj 4u.gif Mindira aciuks.gif aciuks.gif

Man tai atosotgos dar tik prasidėjo, tai su mezgimu "pajudėjo ledai hihihi.gif

Kakošėlio mamka, laukiam laukiam darbelių ploja.gif

Beje, kažkas dar anoj temoj klausė, kiek siūliukų suėjo kvadračiukiniam nertiniui, tai man suėjo 300 gramų rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 08 06, 18:04)
Sveikos naujoj temoj  4u.gif  Mindira aciuks.gif aciuks.gif

Man tai atosotgos dar tik prasidėjo, tai su mezgimu "pajudėjo ledai hihihi.gif

Kakošėlio mamka, laukiam laukiam darbelių ploja.gif

Beje, kažkas dar anoj temoj klausė, kiek siūliukų suėjo kvadračiukiniam nertiniui, tai man  suėjo 300 gramų  rolleyes.gif

Dekui Mexxica, bet siandien darbe uzsiminiau, kad nersiu ta kvadraciukini, tai viena prasitare kad jau neria doh.gif , ir dar balta! O as taip pat buvau sumasciusi balta nerti... Teks galvoti koki kita varianta!? Siulu jau nusipirkau, o modeliuko neturiu..., noreciau kazka panasau i kvadraciukini, bet bandysiu derinti prie savo ka tik nertos sukneles kazka...
Kaip manote, ar tiks ant nertos sukneles nertas svarkelis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 08 06, 18:13)
Dekui Mexxica, bet siandien darbe uzsiminiau, kad nersiu ta kvadraciukini, tai viena prasitare kad jau neria  doh.gif , ir dar balta! O as taip pat buvau sumasciusi balta nerti... Teks galvoti koki kita varianta!? Siulu jau nusipirkau, o modeliuko neturiu..., noreciau kazka panasau i kvadraciukini, bet bandysiu derinti prie savo ka tik nunertos sukneles kazka...
Kaip manote, ar tiks ant nertos sukneles nertas svarkelis?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 08 06, 19:14)
Dekui Mexxica, bet siandien darbe uzsiminiau, kad nersiu ta kvadraciukini, tai viena prasitare kad jau neria  doh.gif , ir dar balta! O as taip pat buvau sumasciusi balta nerti... Teks galvoti koki kita varianta!? Siulu jau nusipirkau, o modeliuko neturiu..., noreciau kazka panasau i kvadraciukini, bet bandysiu derinti prie savo ka tik nertos sukneles kazka...
Kaip manote, ar tiks ant nertos sukneles nertas svarkelis?  g.gif

Nu va, aplenkė tave doh.gif

manau, kad turėtų tikti nertas švarkelis prie suknelės nertos mastau.gif nežinau kokia ta tavo suknelė, neprisimenu, ar mačiau blush2.gif
Atsakyti