Tęsiame toliau, visus pradėtus darbelius
Raportuoju.
Vakar pabaigiau nertinį ir išskalbiau, tačiau kažkodėl jis man įtartinai "susitraukė", vakare, jei bus išdžiuvęs-nufotkinsiu ant savęs
Kas jį ners, patariu didint schemą (tarkim vietoj vieno užmetimo daryt du)

Pabaigiau nert suknutę, kurią praeitą vasarą buvau "užmetus" kaip neaktualią. Taip pat vakare nufotkinsiu.
Sijoną išskalbtas (na tas, neva copy+paste), taip, kad Federica ryt užsuk paveizėti

Fotkės-ryt
Niu kaip ir viskas
Reiktų pabaigti savo žaliąją suknutę dar šią vasarą

O tada imsiuos šito
, jei pavyks žinoma
Vakar pabaigiau nertinį ir išskalbiau, tačiau kažkodėl jis man įtartinai "susitraukė", vakare, jei bus išdžiuvęs-nufotkinsiu ant savęs
Kas jį ners, patariu didint schemą (tarkim vietoj vieno užmetimo daryt du)

Pabaigiau nert suknutę, kurią praeitą vasarą buvau "užmetus" kaip neaktualią. Taip pat vakare nufotkinsiu.
Sijoną išskalbtas (na tas, neva copy+paste), taip, kad Federica ryt užsuk paveizėti

Fotkės-ryt
Niu kaip ir viskas
Reiktų pabaigti savo žaliąją suknutę dar šią vasarą

O tada imsiuos šito
kakoselio mamka, barbe devyndarbe tu
nu lauksim pasirodant su toookia gausybe darbeliu
QUOTE(mindira @ 2007 08 06, 10:32)
kakoselio mamka, barbe devyndarbe tu
Sumanymų daug, o pabaigtų darbų....reta
Pati iš savęs juokiuosi, kad atėjo "maksimalių išbandymų MANO KANTRYBEI ir SĄŽINEI metas"
Kakošėlio mama, labai jau laukiam pasirodant visus darbelius, baisiai interesna
Mindira, kokia šaunuolė, sukūrei mums temą, ką mes be tavęs darytume
Mindira, kokia šaunuolė, sukūrei mums temą, ką mes be tavęs darytume
Kristi3d, manau tik mes ir tenersim ta karem miller suknele.. as jau pradedu galvoti toki gamini daryti per prieki susegama kazkaip, toki mazdaug kaip megztuka ant dzinsu ir bliuskutes, arba suknele ant kitos sukneles.. nes sau tokio daikto nenoriu, nes jau ir taip visko nebesunesioju kiek turiu, tai zadu puseserei siulyti, jei nores, perku siulus ir imuosi, nes baigineju paskutini darba
tik pusesre moteriska tokia
nezinau ar tiks jai toks modeliukas... is operos: nert noriu, o nesiot nera kam...
QUOTE(Latina @ 2007 08 06, 13:28)
as tai noreciau tokios suknikes, ale kad nebera kada ja nert
Šaunu, kad jau antra tema
Sveika, savaitgalį nepriėjau nei prie kompo, nei prie nėrimo. Tai nedaug ir pasistūmėjau, sekasi tikrai lėtokai. Turiu visą priekį ir beveik pusę nugaros. Bet gaunasi tikrai gražiai
Tikiuos susiuvus/išskalbus vaizdas nepasikeis.
Ir jau planuoju kitą mezginį - ilgą megztinį/paltuką rudeniui. Tik gal kitokį, ne tą kur čia tariatės megzt. Dairaus naktim modeliukų.
per tiek laiko kiek čia tą nertinį knebinėju jau būčiau daug numezgus...
bet reikia viską išbandyt, ane?
QUOTE(Alida @ 2007 08 04, 21:05)
Kaip sekasi nerinys, tikriausia jau toli pazengei. As kol kas dar tik prieki ipusejau. nelabai greitai gaunasi, bet atrodo panasu.
Sveika, savaitgalį nepriėjau nei prie kompo, nei prie nėrimo. Tai nedaug ir pasistūmėjau, sekasi tikrai lėtokai. Turiu visą priekį ir beveik pusę nugaros. Bet gaunasi tikrai gražiai
Ir jau planuoju kitą mezginį - ilgą megztinį/paltuką rudeniui. Tik gal kitokį, ne tą kur čia tariatės megzt. Dairaus naktim modeliukų.
per tiek laiko kiek čia tą nertinį knebinėju jau būčiau daug numezgus...
bet reikia viską išbandyt, ane?
Sveikos naujoj temoj
Mindira
Man tai atosotgos dar tik prasidėjo, tai su mezgimu "pajudėjo ledai
Kakošėlio mamka, laukiam laukiam darbelių
Beje, kažkas dar anoj temoj klausė, kiek siūliukų suėjo kvadračiukiniam nertiniui, tai man suėjo 300 gramų
Beje, kažkas dar anoj temoj klausė, kiek siūliukų suėjo kvadračiukiniam nertiniui, tai man suėjo 300 gramų
QUOTE(Mexxica @ 2007 08 06, 18:04)
Sveikos naujoj temoj
Mindira
Dekui Mexxica, bet siandien darbe uzsiminiau, kad nersiu ta kvadraciukini, tai viena prasitare kad jau neria
Kaip manote, ar tiks ant nertos sukneles nertas svarkelis?
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 08 06, 18:13)
Dekui Mexxica, bet siandien darbe uzsiminiau, kad nersiu ta kvadraciukini, tai viena prasitare kad jau neria
, ir dar balta! O as taip pat buvau sumasciusi balta nerti... Teks galvoti koki kita varianta!? Siulu jau nusipirkau, o modeliuko neturiu..., noreciau kazka panasau i kvadraciukini, bet bandysiu derinti prie savo ka tik nunertos sukneles kazka...
QUOTE(bielra @ 2007 08 06, 19:14)
, ir dar balta! O as taip pat buvau sumasciusi balta nerti... Teks galvoti koki kita varianta!? Siulu jau nusipirkau, o modeliuko neturiu..., noreciau kazka panasau i kvadraciukini, bet bandysiu derinti prie savo ka tik nertos sukneles kazka...
Nu va, aplenkė tave
manau, kad turėtų tikti nertas švarkelis prie suknelės nertos