Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

nu gal labiau koks bolero g.gif o ne svarkelis, kaip ta suknele atrodo? kokios rankoves yra ar ne?

Zlatan, tai parodyk koki ta paltuka galvoji megzt, koki gal radai?

gal dar spesim persigalvot ir nebe burbulini megzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 06, 19:28)
gal dar spesim persigalvot ir nebe burbulini megzt  biggrin.gif

Mindira, na nejuokauk taip, nepalik manęs vienos su tuo burbuliu... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 08 06, 18:27)
Nu va, aplenkė tave  doh.gif

manau, kad turėtų tikti nertas švarkelis prie suknelės nertos mastau.gif nežinau kokia ta tavo suknelė, neprisimenu, ar mačiau  blush2.gif

Tikiuosi, kad ketvirtadieni galesiu Jums pasirodyti, nes nunesiau pamusala isiuti...
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 06, 18:23)
Kristi3d, manau tik mes ir tenersim ta karem miller suknele..

Man labai labai patiko ta suknele blush2.gif ir as noreciau. Vis svarstau- ar "alastatkeviciaus" sijona megzti, ar tokia suknele nerti ax.gif labiau sirdis linksta prie sukneles, nes serveteliu megzti nemoku blush2.gif o nerima jau isbandziau... kaip jus manot, kiek siulu reiketu?
Atsakyti
Prunskiene su kristi3d kiek žadat siūlų sunaudot, gundausi ir aš.Tik labai daug visko noriu tai nežinauką čia nert.Pasibandžiau iš turimų siūlų nert tai kietokas nėrinys gavosi.Tikriausiai iš maxi siūlų reikėtų nert.Kristi jei nesunku parašyk kai p nėrei likusią gėlytės dalį.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 06, 18:28)

na nelabai dar ką mačiau, bet čia pat forume vienas patiko. šitas . na čia ant įspūdingos manekenės bigsmile.gif ax.gif , bet man patinka kad labai paprastas (susiaučiamas - aš su užsegimais/užtraukimais dar nieko mezgus nesu, bijau, jei visą paltą numezgus kas nepavyktų doh.gif ) ir atrodo įdomiai. tik kad gerklė nuoga.. jei jau apsispręsčiau šitą, tai ir šaliko reikėtų, ir diržo.
tai nėra galutinis, vis dar ieškau. bet patinka.
Atsakyti
NIU LABAI IDOMUS bigsmile.gif AISKU CIA DAUG KA SUDARO KUTOSAI ax.gif

MEXXICA biggrin.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 08 06, 21:12)
Man labai labai patiko ta suknele  blush2.gif  ir as noreciau. Vis svarstau- ar "alastatkeviciaus" sijona megzti, ar tokia suknele nerti  ax.gif labiau sirdis linksta prie sukneles, nes serveteliu megzti nemoku  blush2.gif  o nerima jau isbandziau... kaip jus manot, kiek siulu reiketu?

As tai galvoju ar bus kam nesiot jau smile.gif bet jei patiko, tai prisijunk smile.gif arba dviem frontais bandyk ax.gif
sudetinga man. noriu megsti sijona koki a lia statkeviciaus, bet pati tokiu nelabai nesioju, nes kelniu megeja esu, o mamai nera kur det turbut tokio, nes darbas griezto aprangos kodo reikalauja..
tai dabar bandysiu isiulyt ta suknele puseserei, o jei nenores, tai tada mirsiu is nevilties... doh.gif

111dalia, junkis, nors as pati nezinau kada pradesiu (jau paisguodziau virsuj biggrin.gif )
siulu dar ieskosiu, nes jau truputi atsibodo tie maxi.. norisi kazko kito.. gal siek tiek su blizgesiuku siulo ieskosiu g.gif o kiekio, tai neisivaizduoju.. an sudetinga nusrest, as nesuosi paveiksliuka i parduotuve ir pasako biggrin.gif
kuri ten gelytes dalis neaiski? nes ir as neriau.. smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 06 rugpjūčio 2007 - 20:32
QUOTE(Zlatan @ 2007 08 06, 19:01)
Šaunu, kad jau antra tema  smile.gif
Sveika, savaitgalį nepriėjau nei prie kompo, nei prie nėrimo. Tai nedaug ir pasistūmėjau, sekasi tikrai lėtokai. Turiu visą priekį ir beveik pusę nugaros. Bet gaunasi tikrai gražiai  bigsmile.gif  Tikiuos susiuvus/išskalbus vaizdas nepasikeis.

Ir jau planuoju kitą mezginį - ilgą megztinį/paltuką rudeniui. Tik gal kitokį, ne tą kur čia tariatės megzt. Dairaus naktim modeliukų.

per tiek laiko kiek čia tą nertinį knebinėju jau būčiau daug numezgus...  blush2.gif
bet reikia viską išbandyt, ane?  smile.gif

As jau prieki i pabaiga einu, bet dar sustojau ties siaurejimu. Ten tikriausia eina po puse to kvadraciuko g.gif . Man labai patinka nerimas, jau kita bliuzele radau, reikes mamai padaryti, kazkaip smagu. O sena ilga megztini isardzius bandysiu ka panasaus i ta ilga ruda pasidaryti. Labai jis man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatan @ 2007 08 06, 20:53)
na nelabai dar ką mačiau, bet čia pat forume vienas patiko. šitas . na čia ant įspūdingos manekenės  bigsmile.gif  ax.gif  , bet man patinka kad labai paprastas (susiaučiamas - aš su užsegimais/užtraukimais dar nieko mezgus nesu, bijau, jei visą paltą numezgus kas nepavyktų  doh.gif ) ir atrodo įdomiai. tik kad gerklė nuoga.. jei jau apsispręsčiau šitą, tai ir šaliko reikėtų, ir diržo.
tai nėra galutinis, vis dar ieškau. bet patinka.

Aha, šitas neblogas, bet man irgi dėl kaklo atkrena, jau kelis kitokius buvau fainus nužiūrėjus, bet kaklas nuogas unsure.gif doh.gif
tai pasilieku ties burbuliu kol kas bigsmile.gif
Mindira flirt.gif oro_buckis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mexxica,
o aš visai jau ir gundaus tą su kutais megzti, nes paprastas tikrai, o gerai atrodo. na, reikės šalikučio tai reikės. tik pamąsčiau, kad kai jau tikrai šalta/šlapia bus, aš jau su tuo megztu paltuku ir nebevaikščiosiu.. ax.gif

Alida,
nežinau, kokius kvadračiukus Tu neri. ar tuos, kur Gitta atsiuntė, ar mano nupieštus. aš neriu pagal savo ir nelabai laikausi Gittos brėžinių. tai man nesusiaurinus plotis yra 6 kvadračiukai, kur susiaurinimas - palikau 4. ir ta siauresnė vieta pas mane - tik viena eilė kvadračiukų. aš galvoju nusinert trumpesnį (tiek iš viršaus, tiek iš apačios), ir viską susiuvus (sunėrus) į vieną rūbą - apnėrinėt kilputėm kiek dar to ilgio trūks.
Atsakyti
Na merginos nepalikit manes vienos verysad.gif siaip kas liecia siuliukus tai as uzsipirkai 4 maxi matkelius optmistiskai tikiuosi kad uzteks cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kazka dar pamirsau parasyt g.gif aaa gelytes pabaiga bigsmile.gif na aiskinsiu nuo pradziu kad lengviau suprast eitu biggrin.gif 6 pyn.k. ratukas, 1 eile: 20 stulp. su 1uzm; 2 eile: 2 pyn.k. + 1 zemas stulp i kas antra praejusios eiles aki; 3 eile: 4 stulp su 3 uzm. sunerti i viena lapuka ir 5 pyn. k. lapukai neriami i praejusios eiles kilputes; 4 eile: 3 pyn.k. tada 4 stulp su 2 uzm sunerti i viena lapuka 3 pyn.k. tarpas ir vel toks pats lapukas tada 3 pyn.k. ir zemas stulp i praejusios eiles "lapuko virsunele"; 5 eile: i tuos 3 pyneles kilpu tarpelius suneri - 5 stulp su 2 uzm 3 pyn.k. ir vel 5 stulp su 2 uzm tada 2 pyn.k. ir keliauji i kita tarpuka; 6 eile: (sita mano sugalvota) tuose 3 pyn.k. tarpeliuose nerti stulp su 1 uzm. 3 pyn.k. vel stulp su 1 uzm ir taip kol gauni 3 "auseles" tada 3 pyn.k. ir i 2 pyn.k. tarpeli neri zema stupl. vel 3 pyn.k. ir pradedi auseles nuo pradziu.

---------

gana painiai cia as bet manau senoje temoje paieskojus foto turetum issifruoti mirksiukas.gif

nu ir nesimiega man blink.gif
Atsakyti