Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Mūsų šeimynos mėgstamiausi blynai, įdaryti kalakutienos faršu.

Pirmiausiai pasiruošiam įdarą. Reikės tik 400 gramų kalakutienos faršo, Maggi prieskonių ir 20 gramų sviesto.

Faršą pakepiname svieste, užbarstome Maggi prieskoniais. Kepiname 10 - 15 minučių.

Iš 1 kiaušinio, 250 ml pieno ir 2 valgomų šaukštų miltų iškepame lietinius blynus.
Ant kiekvieno blyno dedame šaukštą faro:
user posted image

Sulankstome štai taip:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulankstytus blynus iš abiejų pusių apkepiname aliejuje.

Linku išbandyti ir paragauti.

user posted image

Skanu be galo.
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 11 14, 09:16)
4u.gif
Daroma labai paprastai: karbonadas atmušamas ir ištrinamas prieskoniais, pagal skonį: su česnakais(aš dariau be jų), pipirais, druska arba vegeta, aš naudojau tradicinius lietuviškus prieskonius mėsai SantaMaria. thumbup.gif
Išplakamas vienas kiaušinis, pamirkomas jame karbonadas ir apvoliojamas tarkuotame sūryje (vietoj džiūvesėlių). Kepti aliejuje, kaip paprastą karbonadą...
P.S. Geriausiai kepti tefloninėje keptuvėje, nes sūris gali prilipti ax.gif

Skanaus essen.gif:




man tai thumbup.gif tie karbonadai tongue.gif pati gaminau
o taip pat ir rudnosiukai labai skaniai iskepe
Atsakyti
QUOTE(kriziukė @ 2006 04 20, 14:24)
Šiandieniniai mano pietūs  4u.gif

Reikia:
~320 g vištienos krūtinėlės
1 kiaušinio baltymas
2 šaukštai krakmolo
2 paprikos (aš dedu geltonas)
virintas vanduo
~ 2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai medaus
prieskoniai
karis
pakelis (125g) ryžių

Vištienos krūtinėlę supjaustau šiaudeliais, apvolioju su kiaušinio baltymu ir krakmolu. Pabarstau vištienos prieskoniais ir dar kariu. Viską dedu į labai įkaitintą ir su daug aliejaus keptuvę. Kol vištiena skrunda, kepa ir t.t. susipjaustau šiaudeliais papriką. Kai jau vištiena normaliai apkepus, dedu tas paprikas. Tada pasiruošiu "padažiuką" - įpilu virinto vandens (nedaug), sojos padažo (apie 2 šaukštus) ir du šaukštus medaus. Ir viską pilu į keptuvę. Tada kepti belieka 5 min..tiksliau ten jau troškinas, nes skysčio daugoka  ax.gif

Prie vištienos - ryžiai su kario prieskoniais  mirksiukas.gif



siandien dariau - nerealiai skanu thumbup.gif tik dar i padaziuka puse citrinos sulciu pyliau. nerimavau, kad busiu persistengusi, bet buvo pats tas. vyras tai pirstukus tiesiogine to prasme laize, sake geriau, nei kinieciu restorane clap.gif taigi labai aciu uz tokius skanumynus clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2006 11 26, 11:31)
Viskas šiandien ragausiu šitą receptą mirksiukas.gif netseilė bėga negaliu thumbup.gif

gali majonezą sumaišyti kartu su grietine, bus skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2006 11 26, 16:02)
Mūsų šeimynos mėgstamiausi blynai, įdaryti kalakutienos faršu.


user posted image

Skanu be galo.

iš tikrųjų labai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 28 lapkričio 2006 - 10:29
Be komentaru (manau nereiks) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

SKANIU SVENCIU MAZYLIAMS !!!!!




O gal visgi pakomentuosiu. lotuliukas.gif
Pirmam paveikslelyje baravyku kotai daryti is vistienos krutineles, grietines ir kiausinio (padaryti kotelius ir troskinti svieste arba virti vandenyje).
Eziuku spygliai virti (siek tiek maziau nei ryziu kosei, kad butu kietoki).
Visciuku galvytes padarytos is bulviu koses ir apvoliotos kietai virto ir sutrupinto kiausinio trynyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 29 lapkričio 2006 - 13:48
QUOTE(laimakp @ 2006 11 29, 13:46)


O iš ko yra tų raudonų ir rudų grybų galvos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 11 29, 15:20)
O iš ko yra tų raudonų ir rudų grybų galvos? unsure.gif


Niu gi raudoni grybai - pomidorai, o rudi - slyvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 03 03, 17:53)
куриные котлетки по-министерски

Котлетки готовятся очень быстро
СОСТАВ
500г куриного филе, 1 яйцо, 2~3 ст ложки майонеза, 1 ст ложка крахмала, соль, перец, при желании 1 зубчик чеснока

Куриное филе (филе - куриная грудка без кожи и костей) порезать очень маленькими кубиками.
Яйцо размешать с крахмалом и майонезом. Посолить и поперчить. При желании добавить продавленный через пресс чеснок.
Смешать получившийся соус с порезанной курицей.
Сковородку с маслом поставить на средний огонь.
Массу выкладывать ложкой на сковородку
После того, как нижняя сторона поджарится, огонь убавить, котлетки перевернуть и дожаривать под крышкой.
user posted image
user posted image



dabar ta skanesta kepu wub.gif ziuresiu kas gausis lotuliukas.gif
nors skaniai kvepia- atrodo

Papildyta:
jau viena iskepta kotletuka paragavau tai skanumelis wub.gif wub.gif gardumelis thumbup.gif laukiu MB kol grys tai ziuresiu ar pagirs, nes man tai skonis pasaka , pirstus galima apsilaizyt essen.gif

o ten tie visokie grybukai, tai ne man - nesu jau tokia gera kepeja thumbup.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 11 20, 19:15)
Šiandien kepiau faršo laivelius įdarytus grybais ir pateptus majonezu thumbup.gif
user posted image


VALIUTE,
o zirneliai kaip ten "apdoroti"- keptuvej patroskinti su kokiu nors sviestu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 11 20, 18:15)
Šiandien kepiau faršo laivelius įdarytus grybais ir pateptus majonezu thumbup.gif
user posted image


gaminau, laaaaaaaaaaabai patiko ir man ir MB thumbup.gif ačiū už receptuką 4u.gif kadangi aš sūrio mėgėja, tai ant viršaus vietoj majonezo dėjau sūrio ax.gif
QUOTE(saulyte24 @ 2006 12 01, 17:46)
dabar ta skanesta kepu  wub.gif  ziuresiu kas gausis  lotuliukas.gif
nors skaniai kvepia- atrodo

Papildyta:
jau viena iskepta kotletuka paragavau  tai skanumelis  wub.gif  wub.gif  gardumelis  thumbup.gif  laukiu MB kol grys tai ziuresiu ar pagirs, nes man tai skonis pasaka , pirstus galima apsilaizyt  essen.gif

o ten tie visokie grybukai, tai ne man - nesu jau tokia gera kepeja  thumbup.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

o šitą šedevrą, tai labai senai gaminu, mama kažkadaise išmokė ax.gif sakyčiau ekonomiškas ir labai gardus patiekalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2006 12 01, 19:36)
VALIUTE,
o zirneliai kaip ten "apdoroti"- keptuvej patroskinti su kokiu nors sviestu? g.gif


Manau, kad zirneliai tiesiog sumaisyti su majonezu... Nors galiu ir apsirikt...
As tai daznai taip darau, kai pritingiu normalias salotas pjaustyt - atsidarau konservuotu zirneliu, nuvarvinu, sumaisau su majonezu, dar pabarstau pipiriukais - skanu ir per 1 minute smile.gif
Atsakyti