Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

Kaip tik ruošiuosi pirkti butą, o štai čia lyg perkūnas iš giedro dangaus - butai atpigs. Ar tikėti tokiomis kalbomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 10, 09:35)
Kaip tik ruošiuosi pirkti butą, o štai čia lyg perkūnas iš giedro dangaus - butai atpigs. Ar tikėti tokiomis kalbomis?  g.gif

laukei tiek laiko,lauksite manau dar nemazai laiko,nes kainos vis kris ir kris dabar.... 4u.gif
Atsakyti
Kiek buvo sneketa, kad kainos kris, bet nekrito.Manau, kad nekris ir dabar, nes medziagos brangsta. Nebent atsiras kainu skirtumas tarp naujos ir senos statybos namu, nes siuo metu, tai realiai jokio skirtumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 08 10, 10:10)
Kiek buvo sneketa, kad kainos kris, bet nekrito.Manau, kad nekris ir dabar, nes medziagos brangsta. Nebent atsiras kainu skirtumas tarp naujos ir senos statybos namu, nes siuo metu, tai realiai jokio skirtumo ax.gif

http://www.biteplius...7..-=(199860887
Atsakyti
Aš irgi neįsivaizduoju, kodėl turėtų pigti butai. Medžiagos brangsta, atlygininkai statybininkams kyla, o dar planuojamas ir valstybės mokestis statybų bendrovėms
Atsakyti
Manau tiesiog kainos turėtų persiskirstyti pagal kokybę - pigs nebent koks Fabijoniškių Mabiltos kvartalas, kur ant šiukšlyno ir kuris ateity virs kokių kiniečių statybininkų bendrabučių ar koks Perkunkiemis ax.gif Kol yra paklausa ir nėra jokios krizės, nėra jokios prielaidos toms kainoms kristi. Įvertinkit svarbiausia statybos bendrovę, statinio kokybę ir vietą ir pirkit sau ramūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nei pirksiu, nei parduosiu, todėl man kaip ir tas pats. Bet pagal visus logikos dėsnius, tai dabar jei norėtum nusipirkti butą, tai jau paskolą turėtų grąžinėti vaikai, o juk vaikams reikia galvoti apie savo būstus, o ne tėvų išmokėjimą damušti, todėl tokios kainos, neatitinkančios mūsų algų, man nesuprantamos.
O jei kalbėt apie statybines medžiagas, tai negi galvojat, kad jų tokia savikaina ? Jei sprogs butų kainų burbulas, tai sprogs ir statybinių medžiagų burbulas. Jų antkainis tai gi turbūt jau ne vienu šimtu procentu eina.
Ir kas čia pas mus per ypatinga statybininkų kasta nedirbanti mažiau nei už 10 000 Lt. per mėnesį ? g.gif Ar tai normalu, kai mokytojai ir gydytojai vos ne minimumą gauna ? Todėl susireguliuos ir šitas dalykas.
Manau, kad dar reikia kažkiek laiko, bet situaciją tikrai susitvarkys. Nu kas gi čia toj Lietuvoj tokio blatno, kad butai galėtų tiek kainuoti kiek dabar ? doh.gif
Aš asmeniškai palaukčiau. Nes dabar vien palūkanų turėčiau mokėti apie 800 Lt., o galiu išsinuomot už 600 Lt. nuostabų butuką, ką sėkmingai ir darau, kol saviškį remontuoju.
Atsakyti
"už 600 Lt. nuostabų butuką" Čia kur tokie butukai thumbup.gif , gal ir galima rasti bet dėl nuostabumo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Jai man dabar reiketu pirkti buta, tai tikrai jau neskubeciau.
Brangiau jau tikrai nebus, bent jau kol musu atlyginimai tokie kaip dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2007 08 10, 11:48)
"už 600 Lt. nuostabų butuką" Čia kur tokie butukai  thumbup.gif , gal ir galima rasti bet dėl nuostabumo.  lotuliukas.gif

Vilniuje, Antakalnio rajone mirksiukas.gif Su buitine technika ir evroremontu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(taina @ 2007 08 10, 12:59)
Jai man dabar reiketu pirkti buta, tai tikrai jau neskubeciau.
Brangiau jau tikrai nebus, bent jau kol musu atlyginimai tokie kaip dabar  doh.gif

Na, tarkim brangiau nebebus, bet ar pigiau irgi klausimas. O savo namų norisi ax.gif

Beje, tie namai, kurie yra jau suplanuoti ir netrukus bus pradėti statyti, jie tikrai bus brangesni, taigi, mano nuomone, minimum metus kainų smukimo tikrai nebus.

Ir pritariu Varlytea, kad jei atpigs, tai tik namai, statyti "ant šiukšlyno"
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 10, 13:55)
Na, tarkim brangiau nebebus, bet ar pigiau irgi klausimas. O savo namų norisi  ax.gif

Beje, tie namai, kurie yra jau suplanuoti ir netrukus bus pradėti statyti, jie tikrai bus brangesni, taigi, mano nuomone, minimum metus kainų smukimo tikrai nebus.Ir pritariu Varlytea, kad jei atpigs, tai tik namai, statyti "ant šiukšlyno"

Iš ko spendžiate ? Kainą reguliuoja paklausa. Nėra paklausos, tai kas liks iš tos kainos ?
Žiūrėkit kiek žmonių paliko LT ir kiek daug nebežada grįžti, gimstamumas mažėja, tauta sensta, užsieniečiams mūsų šalis paklausi tik savaitgalio nuotykiams. Kas tuose namuose gyvens ?
Atsakyti