Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Svarbu tikėti... wub.gif
Atsakyti
Suntea, atsiprašau, apie nagus neberašysiu g.gif

Abzoryte, ačiū 4u.gif
tiesiog..su drauge visądien kalbėjom, susitarėm kartu pamaklinėt, o prieš pat iš darbo išvažiuojant pareiškė, kad ne..juolab, žinojo, kad ne šiaip sau noriu susitikt.. žodžiu, kaip visad lieku antra..reikalinga tik tada, kai kažko reikia, o kad man reikia.. nius, ne esmė smile.gif kvaila situacija ir tiek, bet deja, ne pirmąkart taip..

Nauja tema - gal bus ir naujienų tuoj pat... bigsmile.gif
Atsakyti
aha... yra naujienų :/ nesuprantu aš savo simpatijos, žinokit. tąsomės jau mėnesį, o jis manęs normaliai net pabučiuot nesugebėjo! nežinau, man čia kažkaip ne itin normaliai atrodo... ir vis klausinėja manęs, ar tik jis man nenusibodo. nu vienu žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 08 23, 19:58)
aha... yra naujienų :/ nesuprantu aš savo simpatijos, žinokit. tąsomės jau mėnesį, o jis manęs normaliai net pabučiuot nesugebėjo! nežinau, man čia kažkaip ne itin normaliai atrodo... ir vis klausinėja manęs, ar tik jis man nenusibodo. nu vienu žodžiu...

įdomiai... g.gif
gal jis bijo ką nors ne taip padaryt..?
tik dabar pati pagalvojau, ko jam bijot... unsure.gif
Atsakyti
aha, jau nauji namučiai bigsmile.gif
Kissa, šįkart su optimizmu? bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytės dar yra vietos senoje temoje, reikia damušti iki pergalės victory.gif

O mane šiandien tas jaunuolis į pasimatymą kvietė lotuliukas.gif Bet atsisakiau, nes visą dieną apie namus ir tesvajojau ax.gif Sakau, mėguojuosi šiandien ramybe biggrin.gif

Įtariu reikės eiti miegoti su saule šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 08 23, 18:58)

pati pabandyk pabučiuoti biggrin.gif gal nedrįsta?
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 08 23, 19:58)

Kaila, aš esu girdėjusi iš pačių vaikinų, kad kai mergina jiems labai įdomi, jie ilgai delsia ir neskuba prie visų tų reikalų smile.gif nori pradžioje geriau pažinti kaip žmogų ax.gif

gal reikėtų tuo džiaugtis? blush2.gif
Papildyta:
CrazySun, suprantu dėl draugės.. Nefaina, jei ji pastoviai taip aggressive.gif
Bet pasistenk nekreipti į ją dėmesio! Elkis taip pat kaip ir ji. Nesakau, kad keršyk, tik elkis su ja taip pat kaip ir ji su tavimi elgiasi. Kitą kartą kai pasikvies tave kur nors, tiesiog nesijausk įsipareigojusi ir jei pasiūlys kažkas kitas, paimk ir atšauk jūsų susitikimą. Jei jai susitarimas tiek tereiškia ir tu taip pat žiūrėk į visus susitarimus tarp jūsų irnesakyk.gif
Atsakyti
Nauja tema... na ka vasara eina i pabaiga.... odas prades vesti...reiks , kad kas pasildytu...blyn nu susirasim mes visos kas pasildys....kitaip ir but negali,juk susalsim
Atsakyti
pasimetusi jaučiuosi šiek tiek... jis tikrai nėra nedrąsus, bet gal kažkiek matosi jo nepatyrimas bendravime su merginom. nors vaikinas gražus, labai komunikabilus, bendraujantis... darau prielaidą, kad arba jis buvo labai nusvilęs ir vėl bijo to paties, arba paprasčiausiai manęs bijo (kartais tikrai atrodo, kad jis bijo... bijo padaryt kažką ne taip)...
na, laikas parodys, kas čia bus...
Atsakyti
jei bijo padaryti kažką ne taip - irgi manau geras ženklas yess.gif
galbūt jis tikrai jau pasimokė gyvenime ir šį kartą nenori niekur skubėti.. aš manau kad čia viskas tik į gerą, pasitaikė toks, kaip reta! thumbup.gif

per skubėjimą paskui ir būna ašarų pakalnės! Aš irgi jau pasimokiau, kad geriau niekur neskubėti!!! mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 21:05)
jei bijo padaryti kažką ne taip - irgi manau geras ženklas yess.gif
galbūt jis tikrai jau pasimokė gyvenime ir šį kartą nenori niekur skubėti.. aš manau kad čia viskas tik į gerą, pasitaikė toks, kaip reta!  thumbup.gif 

per skubėjimą paskui ir būna ašarų pakalnės! Aš irgi jau pasimokiau, kad geriau niekur neskubėti!!!  mastau.gif

sutinku, aš ir pati nenoriu skubėt, kaip tik džiaugiausi, kad viskas taip palengva, bet dabar matau, kad jau ne palengva, o vėžlio greitumu lotuliukas.gif manau, kad kai per daug skubama, santykiuose būna nemažai paviršutiniškumo.
o gal jis čia mano kantrybę bando? biggrin.gif
tiesa, jo vienas draugas kažkaip leido suprasti, kad man pačiai reikėtų jį užlaužt biggrin.gif
Atsakyti