Suntea, atsiprašau, apie nagus neberašysiu
Abzoryte, ačiū
tiesiog..su drauge visądien kalbėjom, susitarėm kartu pamaklinėt, o prieš pat iš darbo išvažiuojant pareiškė, kad ne..juolab, žinojo, kad ne šiaip sau noriu susitikt.. žodžiu, kaip visad lieku antra..reikalinga tik tada, kai kažko reikia, o kad man reikia.. nius, ne esmė
kvaila situacija ir tiek, bet deja, ne pirmąkart taip..
Nauja tema - gal bus ir naujienų tuoj pat...

Abzoryte, ačiū

tiesiog..su drauge visądien kalbėjom, susitarėm kartu pamaklinėt, o prieš pat iš darbo išvažiuojant pareiškė, kad ne..juolab, žinojo, kad ne šiaip sau noriu susitikt.. žodžiu, kaip visad lieku antra..reikalinga tik tada, kai kažko reikia, o kad man reikia.. nius, ne esmė

Nauja tema - gal bus ir naujienų tuoj pat...

aha... yra naujienų :/ nesuprantu aš savo simpatijos, žinokit. tąsomės jau mėnesį, o jis manęs normaliai net pabučiuot nesugebėjo! nežinau, man čia kažkaip ne itin normaliai atrodo... ir vis klausinėja manęs, ar tik jis man nenusibodo. nu vienu žodžiu...
QUOTE(Kaila @ 2007 08 23, 19:58)
aha... yra naujienų :/ nesuprantu aš savo simpatijos, žinokit. tąsomės jau mėnesį, o jis manęs normaliai net pabučiuot nesugebėjo! nežinau, man čia kažkaip ne itin normaliai atrodo... ir vis klausinėja manęs, ar tik jis man nenusibodo. nu vienu žodžiu...
įdomiai...

gal jis bijo ką nors ne taip padaryt..?
tik dabar pati pagalvojau, ko jam bijot...

aha, jau nauji namučiai
Kissa, šįkart su optimizmu?

Kissa, šįkart su optimizmu?

Mergytės dar yra vietos senoje temoje, reikia damušti iki pergalės
O mane šiandien tas jaunuolis į pasimatymą kvietė
Bet atsisakiau, nes visą dieną apie namus ir tesvajojau
Sakau, mėguojuosi šiandien ramybe 
Įtariu reikės eiti miegoti su saule šiandien

O mane šiandien tas jaunuolis į pasimatymą kvietė

Įtariu reikės eiti miegoti su saule šiandien

QUOTE(Kaila @ 2007 08 23, 18:58)
pati pabandyk pabučiuoti

QUOTE(Kaila @ 2007 08 23, 19:58)
Kaila, aš esu girdėjusi iš pačių vaikinų, kad kai mergina jiems labai įdomi, jie ilgai delsia ir neskuba prie visų tų reikalų

gal reikėtų tuo džiaugtis?

Papildyta:
CrazySun, suprantu dėl draugės.. Nefaina, jei ji pastoviai taip

Bet pasistenk nekreipti į ją dėmesio! Elkis taip pat kaip ir ji. Nesakau, kad keršyk, tik elkis su ja taip pat kaip ir ji su tavimi elgiasi. Kitą kartą kai pasikvies tave kur nors, tiesiog nesijausk įsipareigojusi ir jei pasiūlys kažkas kitas, paimk ir atšauk jūsų susitikimą. Jei jai susitarimas tiek tereiškia ir tu taip pat žiūrėk į visus susitarimus tarp jūsų

Nauja tema... na ka vasara eina i pabaiga.... odas prades vesti...reiks , kad kas pasildytu...blyn nu susirasim mes visos kas pasildys....kitaip ir but negali,juk susalsim
pasimetusi jaučiuosi šiek tiek... jis tikrai nėra nedrąsus, bet gal kažkiek matosi jo nepatyrimas bendravime su merginom. nors vaikinas gražus, labai komunikabilus, bendraujantis... darau prielaidą, kad arba jis buvo labai nusvilęs ir vėl bijo to paties, arba paprasčiausiai manęs bijo (kartais tikrai atrodo, kad jis bijo... bijo padaryt kažką ne taip)...
na, laikas parodys, kas čia bus...
na, laikas parodys, kas čia bus...
jei bijo padaryti kažką ne taip - irgi manau geras ženklas
galbūt jis tikrai jau pasimokė gyvenime ir šį kartą nenori niekur skubėti.. aš manau kad čia viskas tik į gerą, pasitaikė toks, kaip reta!
per skubėjimą paskui ir būna ašarų pakalnės! Aš irgi jau pasimokiau, kad geriau niekur neskubėti!!!

galbūt jis tikrai jau pasimokė gyvenime ir šį kartą nenori niekur skubėti.. aš manau kad čia viskas tik į gerą, pasitaikė toks, kaip reta!

per skubėjimą paskui ir būna ašarų pakalnės! Aš irgi jau pasimokiau, kad geriau niekur neskubėti!!!

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 21:05)
jei bijo padaryti kažką ne taip - irgi manau geras ženklas

sutinku, aš ir pati nenoriu skubėt, kaip tik džiaugiausi, kad viskas taip palengva, bet dabar matau, kad jau ne palengva, o vėžlio greitumu

o gal jis čia mano kantrybę bando?

tiesa, jo vienas draugas kažkaip leido suprasti, kad man pačiai reikėtų jį užlaužt