Speju daug ka praleidziau
kaip GV laikaisi?o tu abzoryte? hmmm....pas mane ramuma geriam su drauge sampana...ryt vel i kauna....

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 24, 02:04)
Speju daug ka praleidziau
kaip GV laikaisi?o tu abzoryte? hmmm....pas mane ramuma geriam su drauge sampana...ryt vel i kauna.... 

Tikrai daug praleidai

Šiandien nubudus su siaubu suvokiau, jog tuoj rugsėjo 1. Įstojau į vakarinių studentų gretas, bet jau atšalo noras mokytis.

P.S. Negražu vidury savaites pijokauti

Sveikos mergaitės
Dėl tų iš lėto besimezgančių santykių.. Manasis "išrinktasis" irgi labai iš lėto viską darė. Rankytę pabučiuodavo, atseit netyčia apkabindavo..
Pasibučiavom per Žolines, po gal 3 savaičių, bet man nepatiko
Ech, dėmesio sumažėjimas kerta man per gyvenimo kokybę, liūdna kažkaip paliko kai niekas nebenori, niekas nekviečia, niekas iš proto neina
Įpratau per kelias savaites kai cieli du dėmesį rodė

Dėl tų iš lėto besimezgančių santykių.. Manasis "išrinktasis" irgi labai iš lėto viską darė. Rankytę pabučiuodavo, atseit netyčia apkabindavo..

Ech, dėmesio sumažėjimas kerta man per gyvenimo kokybę, liūdna kažkaip paliko kai niekas nebenori, niekas nekviečia, niekas iš proto neina

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 24, 09:30)

Užtat gyvenimas tuo žavingas ir yra, kad po stagnacijos laikotarpio ir išlenda cieli du bernai

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 09:37)
Užtat gyvenimas tuo žavingas ir yra, kad po stagnacijos laikotarpio ir išlenda cieli du bernai 

kad man nors vienas...

Labas rytas

QUOTE(CrazySun @ 2007 08 24, 09:44)
Prisišnekėsi

dabar, vadinasi, tau stagnacijos laikotarpis

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 09:47)
labai tikiuosi, kad Tu teisi

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 08:37)

Bet bais jau trumpam..

labu rytu, mergaitės
niu, tai va ir vėl visos vienos, jokių pasimatymų, gerbėjų...

niu, tai va ir vėl visos vienos, jokių pasimatymų, gerbėjų...

QUOTE(emmute @ 2007 08 24, 10:22)
jau geriau jokių, negu neverti dėmesio...

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 10:26)
gal ir taip

turbūt aš čia viena tokia ištroškusi to dėmesio, kad man bet koks gerai