Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Į meet'ą galvoju neiti. Tuštybė kažkokia.
Atsakyti
Speju daug ka praleidziau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif kaip GV laikaisi?o tu abzoryte? hmmm....pas mane ramuma geriam su drauge sampana...ryt vel i kauna.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 24, 02:04)
Speju daug ka praleidziau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif   mirksiukas.gif kaip GV laikaisi?o tu abzoryte? hmmm....pas mane ramuma geriam su drauge sampana...ryt vel i kauna.... doh.gif

Tikrai daug praleidai ax.gif Mano žemėje meilės nėra ir abejoju ar bus greitai. Darbas nervus gadina. Atostogos tiktai rugsėjo viduryje doh.gif
Šiandien nubudus su siaubu suvokiau, jog tuoj rugsėjo 1. Įstojau į vakarinių studentų gretas, bet jau atšalo noras mokytis. doh.gif
P.S. Negražu vidury savaites pijokauti biggrin.gif Savaitgalio reikia palaukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 24 rugpjūčio 2007 - 06:26
Sveikos mergaitės biggrin.gif

Dėl tų iš lėto besimezgančių santykių.. Manasis "išrinktasis" irgi labai iš lėto viską darė. Rankytę pabučiuodavo, atseit netyčia apkabindavo.. biggrin.gif Pasibučiavom per Žolines, po gal 3 savaičių, bet man nepatiko biggrin.gif

Ech, dėmesio sumažėjimas kerta man per gyvenimo kokybę, liūdna kažkaip paliko kai niekas nebenori, niekas nekviečia, niekas iš proto neina biggrin.gif Įpratau per kelias savaites kai cieli du dėmesį rodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 24, 09:30)

Ech, dėmesio sumažėjimas kerta man per gyvenimo kokybę, liūdna kažkaip paliko kai niekas nebenori, niekas nekviečia, niekas iš proto neina  biggrin.gif Įpratau per kelias savaites kai cieli du dėmesį rodė  biggrin.gif

Užtat gyvenimas tuo žavingas ir yra, kad po stagnacijos laikotarpio ir išlenda cieli du bernai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 09:37)
Užtat gyvenimas tuo žavingas ir yra, kad po stagnacijos laikotarpio ir išlenda cieli du bernai  biggrin.gif

kad man nors vienas... biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 24, 09:44)
kad man nors vienas... biggrin.gif

Labas rytas  4u.gif

Prisišnekėsi mirksiukas.gif
dabar, vadinasi, tau stagnacijos laikotarpis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 09:47)
Prisišnekėsi  mirksiukas.gif 
dabar, vadinasi, tau stagnacijos laikotarpis  smile.gif

labai tikiuosi, kad Tu teisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 08:37)
Užtat gyvenimas tuo žavingas ir yra, kad po stagnacijos laikotarpio ir išlenda cieli du bernai  biggrin.gif

Bet bais jau trumpam.. biggrin.gif
Atsakyti
labu rytu, mergaitės 4u.gif

niu, tai va ir vėl visos vienos, jokių pasimatymų, gerbėjų... blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(emmute @ 2007 08 24, 10:22)

niu, tai va ir vėl visos vienos, jokių pasimatymų, gerbėjų... blush2.gif

jau geriau jokių, negu neverti dėmesio... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 10:26)
jau geriau jokių, negu neverti dėmesio...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal ir taip 4u.gif

turbūt aš čia viena tokia ištroškusi to dėmesio, kad man bet koks gerai blush2.gif
Atsakyti