Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

hA Ha! Gražuolis ir toliau rašinėja assa.gif
Aš maniau jau neberašys, nes aš vardo neprisiminiau doh.gif Tiksliau, dvejojau ar tikrai toks lotuliukas.gif tai dar kai atsisakiau varyt kur nors pasitikslinau hihihi.gif
Bet rašineja ir toliau! biggrin.gif

Ale man jis per gražus.. Nepasitikiu aš gražuoliais blink.gif Jų visos nori ir vėliau ar anksčiau tokie traukia ir į kairę ir į dešinę swoon.gif
Papildyta:
Kaila, na gal ir reikėtų tau kažkaip ypatingiau akutėm pamirksėti ar tiesiog prie progos prisiglausti... wub.gif Manau savaime tas bučinys įvyktų.. Bet neskubėk, pamatysi, viskas atsitiks savaime, o taip ilgai išlauktas vaisius bus dar skanesnis drinks_cheers.gif

Ech... taip romantiška pas tave man viskas atrodo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 21:17)
hA Ha! Gražuolis ir toliau rašinėja  assa.gif
Aš maniau jau neberašys, nes aš vardo neprisiminiau  doh.gif  Tiksliau, dvejojau ar tikrai toks  lotuliukas.gif  tai dar kai atsisakiau varyt kur nors pasitikslinau  hihihi.gif
Bet rašineja ir toliau!  biggrin.gif

Ale man jis per gražus.. Nepasitikiu aš gražuoliais  blink.gif  Jų visos nori ir vėliau ar anksčiau tokie traukia ir į kairę ir į dešinę  swoon.gif
Papildyta:
Kaila, na gal ir reikėtų tau kažkaip ypatingiau akutėm pamirksėti ar tiesiog prie progos prisiglausti...  wub.gif  Manau savaime tas bučinys įvyktų.. Bet neskubėk, pamatysi, viskas atsitiks savaime, o taip ilgai išlauktas vaisius bus dar skanesnis  drinks_cheers.gif

Ech... taip romantiška pas tave man viskas atrodo...  wub.gif

na, nebūtinai tie gražuoliai visi traukia į kairę wink.gif traukia ir ne gražuoliai biggrin.gif
romantika... na, gal kažkiek ir romantiška, o ypač tai, kad elgesys mūsų kaip nesubrendusių, drovių paauglių, nors abu toli gražu jau tokie nebesam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu jo, traukia ir negražuoliai į kairę lotuliukas.gif
ale vistiek, jis kaip nuo žurnalo viršelio, labai jau nepriekaištingas.. turbūt donžuanas lotuliukas.gif

Aš mieliau pamilčiau Jo trūkumus, bet žinočiau, kad jis tik man vienai yra toks ypatingas wub.gif

Ale ir gerai kad elgiatės kaip paaugliai thumbup.gif Per anksti nepasensit drinks_cheers.gif
Pamatysi, viskas bus tiesiog super su tokia eiga clap.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 21:17)
Ech... taip romantiška pas tave man viskas atrodo...  wub.gif

ir man labai romantiška pasirodė drinks_cheers.gif wub.gif

ech, o ta proga prisiminiau savąjį ex... blush2.gif
panašiai buvo, ilgai tąsėmės, taip sakant ''draugiškai'' susitikinėjom, tik karts nuo karto lyg netyčia tai už rankos paimdavo, tai apkabindavo...o man šiurpuliukai wub.gif irgi kaip paaugliai, taip nedrąsu blush2.gif o pati klausiu - tai su visom draugėm taip elgiesi? o jis- nea...ir jaučiu kaip vos drebančia ranka dar tvirčiau suspaudžia mano ranką.... wub.gif

nepakartojamos tokios akimirkos, nepamirštamos.... verysad.gif
Atsakyti
emmute, bus dar tų akimirkų ir tikrai gražesnių nei tos kurios jau praeityje! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 23, 22:04)
emmute, bus dar tų akimirkų ir tikrai gražesnių nei tos kurios jau praeityje!  4u.gif

ech... optimizmas optimizmu, bet... kažkaip galvojau, jog tas laikotarpis buvo laimingiausias mano gyvenime verysad.gif
Atsakyti
kolkas laimingiausias emmute... KOLKAS....
Tiesiog turėk kantrybės.. Bus dar tokių akimirkų, kai su šypsena prisiminsi šitas dienas, kai liūdėjai dėl savo praeities.. 4u.gif
Atsakyti
Oho, kiek prikalbėjot per dieną... smile.gif
Atsakyti
pasistengėm biggrin.gif
kas pas tave šiandien gero? ax.gif
Atsakyti
man rodos, GV šį vakarą turėjo į pasimatymą eit blush2.gif
laukiam naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 23, 10:54)
kas dar apie kersto salduma ar slykstuma norit pakalbeti - siulau pereiti i sia tema  4u.gif
http://www.supermama...howtopic=219765

Tikrai nemaniau, kad taip sureguosite visos ir visi. Pasielgiau kaip pasielgiau ir dėl to nesigailiu. Paskundžiau ne dėl to, kad mums nieko neišėjo, ne dėl to kad grįžo pas eksę... O dėl to, kad išvadino bomže. Matot, mano alga neatitinka jo keliamų reikalavimų doh.gif Jei toks turtingas tegu truputuką pamoka baudų tongue.gif Viskas. Daugiau šita tema nebenoriu kalbėti biggrin.gif

QUOTE(Viesulas @ 2007 08 23, 11:54)
O gal jus negrazios? g.gif

Negraži aš, nu negraži...bet vyro tai noriu... lotuliukas.gif Tai ką man dabar daryti??? lotuliukas.gif

Neišdegė mano meet'as su grupioku. Mamą vežiau į sodą ir visą vakarą dirbau- laisčiau, kasiau, ravėjau, uodus penėjau ir t.t. Nykus vakaras.
Klasės susitikimas artėja- visos draugės ištekėjusios, į mane kaip į visišką nevykėlę žiūri...Jų akimis, jei be vyro tai antrarūšė smile.gif

Atsakyti
GV, Brigitoje Jones gerai aprašytos Laimingos Sutuoktinės ir jų gyvenimo trūkumai lotuliukas.gif Gali pasiskaityt prieš važiuodama į meetą, bus kaip atsikirsti thumbup.gif
Atsakyti