Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Kol jūs palaikote Lietuvą, aš skelbiu 5 dalį!

Tikiuosi, jog nepramiršote mūsų taisyklių? Štai jos:

1. keičiam darbą
2. kažką sportuojam
3. metam rūkyti
4. Einam į kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų
6. padarom meetą ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk į renginius senais džinsais
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis :biggrin: (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną )
9. Surengt koncertėlį,kad abzoryte parodytų ka išmoko gitaros kursuose :biggrin:
10. Domėtis kuria nors sritimi.
11. Nebeatidėlioti ir pradėti įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus!
12. Pradėti eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsančios, pailsėjusios ir švyytinčios
13. Nustoti galvoti apie praeitį!

Kaip ten bebūtų supermylimosios laukiam mes tos meilės, o kad linksmiau būtų laukti kalbam kalbam ir dar kartą kalbam...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 05 rugsėjo 2007 - 19:33
Jau laimėjo krepšinį clap.gif lithuania.gif new_russian.gif
Atsakyti
Man irgi miela tave matyt visada GV, idomu kur abzoryte siandien pradingus?
Patikek ir as pavargau be demesio, bet manau, kad tai laikina....as gydausi nuo veido spuogus o tada jau atsigausiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandien blizginau namus, gera man namie siandien nereikejo man i darba tai thumbup.gif visa diena su chalatu pravaikstinejau...beje GV, tai gal visdelto neverta keist darbo?sakyk direktoriui lai kelia atlyginima ir pasilik:))) drinks_cheers.gif
Krepsinio rungtynes nerealios clap.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2007 09 05, 20:57)
Jau laimėjo krepšinį  clap.gif  lithuania.gif  new_russian.gif

Žinau, kad Lietuva laimėjo. Rusas girtas kaip kaliošas skambino ir pranešė lotuliukas.gif Atvažiuoja jis pas mane į svečius doh.gif
Beje, sena tema čia
Atsakyti
As tai su tuo trecio punkto vykdymu, jauciu kaip dienom storeju tongue.gif tongue.gif tongue.gif Anksciau netikedavau, kai man sakydavo - mesk rukyti ir svorio priaugsi smile.gif

GV, sakyciau veloka jau i svecius g.gif Bent jau as tokiu metu sveciu nepriimineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 05, 21:34)
As tai su tuo trecio punkto vykdymu, jauciu kaip dienom storeju  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif Anksciau netikedavau, kai man sakydavo - mesk rukyti ir svorio priaugsi smile.gif

GV, sakyciau veloka jau i svecius  g.gif Bent jau as tokiu metu sveciu nepriimineju biggrin.gif

Vykdyk antrą punktą ir trečias nebebus baisus lotuliukas.gif Lengva pasakytyi, sunku padaryti.
Toks jau namo likimas. Buvau mokykloje klasiokai per naktis į svečius vaikščiojo, kai studentė buvau su grupiokais nuolat plotukus darėm, tai ir dabar ateina pas mane kas nori ir išeina kada nori. Linskmiau taip lotuliukas.gif Norsa labai abejoju, kad atvažiuos. Mašinos tiek nusigėręs neužves biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 05, 21:45)
Vykdyk antrą punktą ir trečias nebebus baisus  lotuliukas.gif Lengva pasakytyi, sunku padaryti.
Toks jau namo likimas. Buvau mokykloje klasiokai per naktis į svečius vaikščiojo, kai studentė buvau su grupiokais nuolat plotukus darėm, tai ir dabar ateina pas mane kas nori ir išeina kada nori. Linskmiau taip  lotuliukas.gif Norsa labai abejoju, kad atvažiuos. Mašinos tiek nusigėręs neužves  biggrin.gif

Matyt jausmai sukilo rusui isgerus?nu ziurek jei neuzsibus iki ryto tas rusas pas tave parasyk:)
Atsakyti
GV, papildyk pirmą postą dar trim punktais thumbup.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 23:28)
vadinasi pildom sąrašą:
14. susitvarkyti namus taip, kad juose būtų geeera gyventi  4u.gif  (vadinasi turėsi siekti įsivesti internetą  lotuliukas.gif  )

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 30, 00:15)
15. Nepaminti Super Mylimiausių statuso  lotuliukas.gif  (t.y. vykdyti visus anksčiau išvardytus punktus  thumbup.gif )

QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 11:17)
as dar viena punkta sumasciau..nezinau kelintas cia smile.gif

Atsikratyti kuo daigiau baimiu  4u.gif
Nes, pvz as del visko labai bijau...bijau tarkim susirgti, bijau kartais kalbeti su sefu  blush2.gif  blush2.gif bijau kazkam atsibosti, buti nebeidomi ir pan. bijau netgi i musu meeta eiti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Mergytės ir nepamirštam pildyt drinks_cheers.gif gi vykdom keitimosi akciją URMU lotuliukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
Nuuuu negaliuuuuu kaip ima juokas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žiekit Šaro interviu po šių varžybų :

Lietuvos rinktinės įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius: "Kontroliavome rungtynes. Tačiau atėjo tas vokiečių Birdas ir pradėjo daryti nesąmones. Aš apakęs. Mes jį labai gerai dengėme. Nežinau, kiek jis įmetė – 40, 50 taškų. Gerai su juo dirbome. Aš apakęs. Kas atsitiko trečiajame kėlinyje? Dirkas pradėjo mėtyti. Dirkas yra Dirkas. Fantastika."

Nerealiai thumbup.gif Nu super!!! drinks_cheers.gif
Vien ta frazė verta aukso medalio! yahoo.gif
Atsakyti
ka jus cia suprantate apie krepsini, eikite geriau miegoti.
Atsakyti
Suprantam kad mūsų vyrukai fantastiški!!! thumbup.gif
Ir dar suprantu tai, kad tau iki Šaro jumoro jausmo dar tooooli lotuliukas.gif

"Aš apakęs." blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 05 rugsėjo 2007 - 22:59
Labas rytas!!!

Nors nesu krepsinio fane, bet juokiausi is Saro interviu thumbup.gif thumbup.gif

Grazi dienele!!!! Geru nuotaikeliu visoms!!!!!
Atsakyti