Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Abzoryt, imk baliona 4u.gif Laikykis mergyt. Neuzsidaryk savyje, imk popieriaus lapa ir rasyk, kas slegia, parasyk, paskui ismesk. Viskas bus gerai, oj kaip puikiai man tavo jausmas pazistamas..
Atsakyti
abzoryte, nesveika giliai slėpti savo jausmus, nes jie ėda iš vidaus... nors aš ir pati taip dažnai darau, nenorėdama kitų apkrauti savo bėdomis arba manydama, kad paprasčiausiai niekas man padėti negali... o beje, iš kokio tu miesto?
tikrai, rytoj bus žymiai geriau. viską reikia kažkaip išgyventi... bet visuomet pasidaro geriau. po gilios nakties visada išaušta 4u.gif
Atsakyti
abzoryte, o as manau nereiketu susitikti su TUO zmogum....zinau, kad tos akimirkos turbut pacios geriausios...bet matai, kai blogai buna po to...nors gal taip reikia, gal augi ir tobuleji tokiais isbandymais 4u.gif
Atsakyti
Kaila, powerpuff, ačiū už balionus 4u.gif Gera, kad jūs mane suprantat... gera, kad esat.. (iš kauno aš.. )
taip, viskas praeis.. aš stipri.. ir rytoj bus nauja diena.. galiausiai visi mylimi žmonės sveiki ir gyvi.. taigi nieko man daugiau ir netrūksta šitame gyvenime...

Mergytės, o kaip pavadinam sekančią temą? Gal reikėtų pakeisti šiek tiek pavadinimą, kad ta mūsų labai laukiama ateitis, taptų dabartimi? ax.gif

bet nesugalvoju kaip verysad.gif nesigalvoja blink.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 15, 18:40)
abzoryte, o as manau nereiketu susitikti su TUO zmogum....zinau, kad tos akimirkos turbut pacios geriausios...bet matai, kai blogai buna po to...nors gal taip reikia, gal augi ir tobuleji tokiais isbandymais  4u.gif

žinau, kad tokia nuomonė yra pas daugelį žmonių.. bet aš renkuosi tokį kelią.. ne jo matymas mane gniuždo.. o jo nematymas... verysad.gif
tu teisi dėl augimo... augi.. dar ir kaip žmogus augi per tokius išgyvenimus 4u.gif
Atsakyti
Oj abzoryt, ir man visi sako-gana-pamirsk ji-nerasyk, nekambink, negalvok-tau nuo to bus tik blogiau..bet negaliu-kazkodel kai isgirstu jo balsa man ramiau, nors tas balsas ir sako, kad nemyli doh.gif
Atsakyti
O jei pasivadint-

Meilė mūsų gyvenime: su kiekviena diena tampame vis žavesnės smile.gif

ką manote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 15, 18:54)
O jei pasivadint-

Meilė mūsų gyvenime: su kiekviena diena tampame vis žavesnės smile.gif

ką manote? biggrin.gif

As uz. Nors mano atveju labiau tiktu-meile mano gyvenime: su kiekviena diena mano akys vis raudonesnes.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 18:53)
Oj abzoryt, ir man visi sako-gana-pamirsk ji-nerasyk, nekambink, negalvok-tau nuo to bus tik blogiau..bet negaliu-kazkodel kai isgirstu jo balsa man ramiau, nors tas balsas ir sako, kad nemyli doh.gif

va va... man irgi ramiau jį girdint, nei jo negirdint...
o kai aš tau dar šiandien sakiau, kad nerašyk.. tai turiu galvoje, nerašyk jam kažko, kas sukeltų blogas emocijas.. nes tu parašei kad išsiuntei "durnus sms"... sakau taip, nes žinau iš patirties jau, kad rašydama kaip tau skauda sukelsi jam kaltės jausmą.. ir jis tik dar labiau bėgs nuo tavęs.. todėl geriau nerodyti kad skauda.. geriau išsikentėti vienai, o susitikus tik džiaugtis tuo, kad jį matai... žinau kad sunku.. per pirmus du mėnesius po išsiskyrimo man irgi tai nepavyko.. bet dabar jau pavyksta.. esu laimingiausia pasaulyje tomis akimirkomis kai jį matau ir apie jokį skausmą net nepagalvoju... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 18:57)
As uz. Nors mano atveju labiau tiktu-meile mano gyvenime: su kiekviena diena mano akys vis raudonesnes.. lotuliukas.gif

Na matai aš bijau užsiprogramuoti sakydama kad vis kenčiu.. todėl stengiuosi kartoti, kad su kiekviena diena vis lengviau biggrin.gif kai daug kartų pakartoji tai tikrai pradeda pildytis bigsmile.gif

o be to, šitoje temoje mes tiek daug visko mokomės, kad neįmanoma netapti žavingesnėmis ir taip sulaukti mylimo ir mylinčio žmogučio savo gyvenime wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 15 rugsėjo 2007 - 18:04
Tai vat..as jam tik linksmas zinutes ir rasiau, tokias mazdaug kad man puikiai sekasi ir tt, bet siandien neistveriau..parsiau kad ilgiuosi, kad man jo labai truksta.. doh.gif parasiau, kad netikiu, kad manes nebemyli, neatrase nieko i sita-ir galvoju, gal cia geras zenklas..oj net juokas ima is savo tokiu galvojimu doh.gif juokas pro asaras..
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 15, 19:02)
o be to, šitoje temoje mes tiek daug visko mokomės, kad neįmanoma netapti žavingesnėmis ir taip sulaukti mylimo ir mylinčio žmogučio savo gyvenime  wub.gif

sutinku, raudonos akys zavesio irgi prideda savotiskai.. lotuliukas.gif juokauju aisku. Tu teisi-reikia mastyt teigiamai.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 19:04)
Tai vat..as jam tik linksmas zinutes ir rasiau, tokias mazdaug kad man puikiai sekasi ir tt, bet siandien neistveriau..parsiau kad ilgiuosi, kad man jo labai truksta.. doh.gif  parasiau, kad netikiu, kad manes nebemyli, neatrase nieko i sita-ir galvoju, gal cia geras zenklas..oj net juokas ima is savo tokiu galvojimu doh.gif juokas pro asaras..

parašei ir gerai.. svarbiausia nekaltink, nesmerk, neteisk, neužversk jį savo skausmingom emocijom... nes kitaip jis trauksis.. jis nenori jaustis nei kaltu.. nei monstru, kuris žmogų taip įskaudino.. jis tikrai nenori matyti tavęs kenčiančios.. jam ant širdies bus milijoną kartų lengviau, jei matys kad tau viskas gerai ir galės būti su tavimi tiesiog draugai...

aš aišku nepatarinėju taip elgtis.. nes matai, nors aš taip ir elgiuosi... skausmo neišvengiu... bet aš man vistiek geriau bendrauti, nei nebendrauti.. o bendravimas su juo man tikrai netrukdo mokytis.. tobulėti.. stengtis.. eiti pirmyn... ir galbūt sutikti ir žmogų kuris mane sužavės ir aš sužavėsiu jį... wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti