Abzoryt, imk baliona
Laikykis mergyt. Neuzsidaryk savyje, imk popieriaus lapa ir rasyk, kas slegia, parasyk, paskui ismesk. Viskas bus gerai, oj kaip puikiai man tavo jausmas pazistamas..

abzoryte, nesveika giliai slėpti savo jausmus, nes jie ėda iš vidaus... nors aš ir pati taip dažnai darau, nenorėdama kitų apkrauti savo bėdomis arba manydama, kad paprasčiausiai niekas man padėti negali... o beje, iš kokio tu miesto?
tikrai, rytoj bus žymiai geriau. viską reikia kažkaip išgyventi... bet visuomet pasidaro geriau. po gilios nakties visada išaušta
tikrai, rytoj bus žymiai geriau. viską reikia kažkaip išgyventi... bet visuomet pasidaro geriau. po gilios nakties visada išaušta

abzoryte, o as manau nereiketu susitikti su TUO zmogum....zinau, kad tos akimirkos turbut pacios geriausios...bet matai, kai blogai buna po to...nors gal taip reikia, gal augi ir tobuleji tokiais isbandymais

Kaila, powerpuff, ačiū už balionus
Gera, kad jūs mane suprantat... gera, kad esat.. (iš kauno aš.. )
taip, viskas praeis.. aš stipri.. ir rytoj bus nauja diena.. galiausiai visi mylimi žmonės sveiki ir gyvi.. taigi nieko man daugiau ir netrūksta šitame gyvenime...
Mergytės, o kaip pavadinam sekančią temą? Gal reikėtų pakeisti šiek tiek pavadinimą, kad ta mūsų labai laukiama ateitis, taptų dabartimi?
bet nesugalvoju kaip
nesigalvoja 
Papildyta:
žinau, kad tokia nuomonė yra pas daugelį žmonių.. bet aš renkuosi tokį kelią.. ne jo matymas mane gniuždo.. o jo nematymas...
tu teisi dėl augimo... augi.. dar ir kaip žmogus augi per tokius išgyvenimus

taip, viskas praeis.. aš stipri.. ir rytoj bus nauja diena.. galiausiai visi mylimi žmonės sveiki ir gyvi.. taigi nieko man daugiau ir netrūksta šitame gyvenime...
Mergytės, o kaip pavadinam sekančią temą? Gal reikėtų pakeisti šiek tiek pavadinimą, kad ta mūsų labai laukiama ateitis, taptų dabartimi?

bet nesugalvoju kaip

Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 09 15, 18:40)
abzoryte, o as manau nereiketu susitikti su TUO zmogum....zinau, kad tos akimirkos turbut pacios geriausios...bet matai, kai blogai buna po to...nors gal taip reikia, gal augi ir tobuleji tokiais isbandymais 

žinau, kad tokia nuomonė yra pas daugelį žmonių.. bet aš renkuosi tokį kelią.. ne jo matymas mane gniuždo.. o jo nematymas...

tu teisi dėl augimo... augi.. dar ir kaip žmogus augi per tokius išgyvenimus

Oj abzoryt, ir man visi sako-gana-pamirsk ji-nerasyk, nekambink, negalvok-tau nuo to bus tik blogiau..bet negaliu-kazkodel kai isgirstu jo balsa man ramiau, nors tas balsas ir sako, kad nemyli

O jei pasivadint-
Meilė mūsų gyvenime: su kiekviena diena tampame vis žavesnės
ką manote?

ką manote?

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 15, 18:54)
O jei pasivadint-
ką manote?

ką manote?

As uz. Nors mano atveju labiau tiktu-meile mano gyvenime: su kiekviena diena mano akys vis raudonesnes..

QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 18:53)
Oj abzoryt, ir man visi sako-gana-pamirsk ji-nerasyk, nekambink, negalvok-tau nuo to bus tik blogiau..bet negaliu-kazkodel kai isgirstu jo balsa man ramiau, nors tas balsas ir sako, kad nemyli 

va va... man irgi ramiau jį girdint, nei jo negirdint...
o kai aš tau dar šiandien sakiau, kad nerašyk.. tai turiu galvoje, nerašyk jam kažko, kas sukeltų blogas emocijas.. nes tu parašei kad išsiuntei "durnus sms"... sakau taip, nes žinau iš patirties jau, kad rašydama kaip tau skauda sukelsi jam kaltės jausmą.. ir jis tik dar labiau bėgs nuo tavęs.. todėl geriau nerodyti kad skauda.. geriau išsikentėti vienai, o susitikus tik džiaugtis tuo, kad jį matai... žinau kad sunku.. per pirmus du mėnesius po išsiskyrimo man irgi tai nepavyko.. bet dabar jau pavyksta.. esu laimingiausia pasaulyje tomis akimirkomis kai jį matau ir apie jokį skausmą net nepagalvoju...

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 18:57)
As uz. Nors mano atveju labiau tiktu-meile mano gyvenime: su kiekviena diena mano akys vis raudonesnes.. 

Na matai aš bijau užsiprogramuoti sakydama kad vis kenčiu.. todėl stengiuosi kartoti, kad su kiekviena diena vis lengviau

o be to, šitoje temoje mes tiek daug visko mokomės, kad neįmanoma netapti žavingesnėmis ir taip sulaukti mylimo ir mylinčio žmogučio savo gyvenime

Tai vat..as jam tik linksmas zinutes ir rasiau, tokias mazdaug kad man puikiai sekasi ir tt, bet siandien neistveriau..parsiau kad ilgiuosi, kad man jo labai truksta..
parasiau, kad netikiu, kad manes nebemyli, neatrase nieko i sita-ir galvoju, gal cia geras zenklas..oj net juokas ima is savo tokiu galvojimu
juokas pro asaras..
Papildyta:
sutinku, raudonos akys zavesio irgi prideda savotiskai..
juokauju aisku. Tu teisi-reikia mastyt teigiamai.

Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 15, 19:02)
o be to, šitoje temoje mes tiek daug visko mokomės, kad neįmanoma netapti žavingesnėmis ir taip sulaukti mylimo ir mylinčio žmogučio savo gyvenime 

sutinku, raudonos akys zavesio irgi prideda savotiskai..

QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 19:04)
Tai vat..as jam tik linksmas zinutes ir rasiau, tokias mazdaug kad man puikiai sekasi ir tt, bet siandien neistveriau..parsiau kad ilgiuosi, kad man jo labai truksta..
parasiau, kad netikiu, kad manes nebemyli, neatrase nieko i sita-ir galvoju, gal cia geras zenklas..oj net juokas ima is savo tokiu galvojimu
juokas pro asaras..

parašei ir gerai.. svarbiausia nekaltink, nesmerk, neteisk, neužversk jį savo skausmingom emocijom... nes kitaip jis trauksis.. jis nenori jaustis nei kaltu.. nei monstru, kuris žmogų taip įskaudino.. jis tikrai nenori matyti tavęs kenčiančios.. jam ant širdies bus milijoną kartų lengviau, jei matys kad tau viskas gerai ir galės būti su tavimi tiesiog draugai...
aš aišku nepatarinėju taip elgtis.. nes matai, nors aš taip ir elgiuosi... skausmo neišvengiu... bet aš man vistiek geriau bendrauti, nei nebendrauti.. o bendravimas su juo man tikrai netrukdo mokytis.. tobulėti.. stengtis.. eiti pirmyn... ir galbūt sutikti ir žmogų kuris mane sužavės ir aš sužavėsiu jį...

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.