Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Laba rytuka,

Nu jus prirasete pleputes, bet labai gerai thumbup.gif
man siandie is ryto vel gera nuotaikyte, tikekimes nieks nesugadins ir toliau viskas bus gerai.
CrazySun man zinok irgi buna stogo nuvaziavimas daznai doh.gif ir tada taip sunku buna. ir tas demesio trukumas irgi pasireiskia, tada norisi kur nors begti, lekti ir linksmai praleisti laika, bet nebuna su kuo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 06 rugsėjo 2007 - 07:40
Negaliu pakęst, nuėjau miegoti, pažiūrėjau į telefoną - o ten gal 15 sms su visokiais "Laimėjom!" "Valioooo!" "Super duper!" "Mes jėga!" doh.gif doh.gif biggrin.gif O man taip giliai dzin... rolleyes.gif biggrin.gif

Labas rytas biggrin.gif Kelinta jau tema? 4? 5? Taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mane irgi nervina krepšinis. Vakar i picą nuėjom. Tik atsisėdom, atėjo padavėja ir pranešė,kad galim sėdėt tik iki 19val.,vėliau krepšinis,viskas užsakyta schmoll.gif O atėjom 18,30 val. Toks pyktis suėmė. Pavalgėm paknopstom ir ėjom kitos kavinės ieškot,nes man tokie pasisėdėjimai nepatinka.
Vakar apleidau Jūsų draugiją. Durna diena buvo. Kaip sakoma,kad problemos po vieną nevaikšto. Darbe gavau velnių krūva ir nelabai supratau už ką g.gif Panašu,kad reikėjo vadovui ant kažko išsirėkt. Sugadino nuotaiką. O vėliau vienas gerbėjas pradėjo aiškintis santykius. Jei man jo nereikia,tada.....na,maždaug jei ne pana,tada visai nebebendraujam ir milijonas išvedžiojimų,kokių net nesupratau. Ir taip iki išnaktų doh.gif
Tikiuosi, kad šiandien stresų nebebus.
Geros dienos visom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dxija: 06 rugsėjo 2007 - 08:15
Jergutėliau, man irgi tokios durnos dienos ir nuotaikos pastaruoju metu.. pasakykite ką nors optimistiška... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Hey, mergaites!! O kaip del meeto? Kada ir kur meetinsimes??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 08:26)
pasakykite ką nors optimistiška...  verysad.gif  verysad.gif

Tai dar ne pabaiga biggrin.gif

Turiu problemų su optimizmu doh.gif biggrin.gif

Dxija, o tau reikia to diedo? Kažkokia labai panaši į mano situaciją, tik iš kitos pusės čia tau...
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif

reikia kažkaip pozityviai nusiteikti..gi negalim taip tai durnai nuotaikai leist užkariaut mus..ar ne? smile.gif

šypsomės, šypsomės smile.gif bigsmile.gif 4u.gif

Taip, Vilte, juk jau tuoj 6dienis, o mes.. nieko nesusiorganizavom lotuliukas.gif pats laikas būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 06 rugsėjo 2007 - 08:42
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 06, 09:33)
Tai dar ne pabaiga biggrin.gif

Turiu problemų su optimizmu  doh.gif  biggrin.gif
Dxija, o tau reikia to diedo? Kažkokia labai panaši į mano situaciją, tik iš kitos pusės čia tau...

Man jo nereikia. Jis mane įsimylėjęs iki ausų. Kaip draugą norėčiau turėt,bet tik draugą. Širdyje tuščia ir tikrai neatsiras jausmai, aš save žinau. GERAS žmogutis,bet ką aš galiu padaryt. Ir gaila,ir liūdna,ir kvaila jaučiuosi verysad.gif
Ir labai nemėgstu aiškintis,tada norisi slėptis kur negyvenamoj saloj. Ir sunku sakyt,kad nieko nesitikėtų. Skaudu matyt,kaip kitam sunku ir skauda.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 08:45)
Man jo nereikia. Jis mane įsimylėjęs iki ausų. Kaip draugą norėčiau turėt, bet tik draugą.

Ir dar vienas tik draugas šitam pasauly. Ple, kaip liūdna... O tai jūs, na, kaip draugaujat? Į lovą įsileidai? Na, tiesiai šviesiai čia aš, bet įdomu, kiek tu jam leidai tikėtis.
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 06, 08:36)

Taip, Vilte, juk jau tuoj 6dienis, o mes.. nieko nesusiorganizavom  lotuliukas.gif  pats laikas būtų biggrin.gif

Na turbut reikia laika tik paplanuoti, nes galesim gi susitikti ir sugalvoti ka nuveikti smile.gif kur pasisedeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 06, 09:53)
Ir dar vienas tik draugas šitam pasauly. Ple, kaip liūdna... O tai jūs, na, kaip draugaujat? Į lovą įsileidai? Na, tiesiai šviesiai čia aš, bet įdomu, kiek tu jam leidai tikėtis.

Aš buvau sąžininga ir pasakiau jau senai,kad nieko būt negali. Jokių lovų nėra ,nebuvo ir nebus. Net bučinių nėra. Jo jausmai stiprūs,dėmesys begalinis,pagalba visame kame ir kur neprašau. Papasakočiau,sakytumėt iš kur tokių būna. Staigmenos visur. Bet.....Mano širdy dar tebėra mano ex ir kaip bandžiau pamiršt,neišeina. Nors tai buvo senai,tačiau kol kas neišeina man jo pamiršt. Aišku,jei kas sužavėtų,tai pasimirštų,tačiau tokio dar nesutikau.Liūdna man,labai labai.......................... verysad.gif
Atsakyti
Manau, vieta išlieka Vilnius? mirksiukas.gif
Atsakyti