Įkraunama...
Įkraunama...

Lazeris strijoms gydyti

Sveikos, moterytes 4u.gif

Zinau, kad yra atskira tema apie strijas, taciau neradau joje konkreciai atsiliepimu apie striju gydymasi lazeriu. Gal kuri nors bandete ir galite pasidziaugti rezultatais? Buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
va va ir man butu idomu,nekenciu tu striju ir noriu pasinaikint,esu skaicius apie lazeri ir kad jis tik gali jas padaryti maziau matomas,bet kaip yra istikruju ir kokie rezultatai nezinau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 01 09, 13:42)
va va ir man butu idomu,nekenciu tu striju ir noriu pasinaikint,esu skaicius apie lazeri ir kad jis tik gali jas padaryti maziau matomas,bet kaip yra istikruju ir kokie rezultatai nezinau

Na tai kaip paneles ar kuri nors naikinot srijas lazeriniu budu? smile.gif
Atsakyti
bandziau salinti strijas lazeriu,tai kur buvo plonos,bet matomos po 10 uzsiemimu man isnyko,o stambesne liko,tik kiek suplonejo,passviesejo.procedura nera labai maloni,po 3 karto toks svelnus skausmas buna.bet.....tai labai brangu ir siuo metu pinigine neleidzia,bet nesigailiu kad ejau.va
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2008 02 24, 19:59)
bandziau salinti strijas lazeriu,tai kur buvo plonos,bet matomos po 10 uzsiemimu man isnyko,o stambesne liko,tik kiek suplonejo,passviesejo.procedura nera labai maloni,po 3 karto toks  svelnus skausmas buna.bet.....tai labai brangu ir siuo metu pinigine neleidzia,bet nesigailiu kad ejau.va

ir jei nepaslaptis kiek sumokejai uz 10 uzsiemimu?
Atsakyti
pas mane jų tiek daug, tikriausiai neišsimokėčiau... g.gif
O kada geriau, kai raudonos ar kai pabąla?
Atsakyti
as dariausi anglijoj,tai net nezinau kiek kainuoptu lt.seip bent jau man kaina priklause ne nuo kiekio striju.seip jei oda labai sviesi sako maziau laiko reikia jas panaikint.idomu,o kur lietuvoj tas lazerio proceduras atlieka?
Atsakyti
Kazkurioj temoj skaiciau kad viena procedura apie 90lt kainuoja,maziausiai 10proceduru reikia tai gaunasi apvali sumele unsure.gif as jau SB baigiu visas ausis isuzti su tom strijom,tik kad pinigeliu atliekamu dabar neturim verysad.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif na taip as ir tu velniu turiu doh.gif palyginus na man jos ir netrugdo bet baisokos blush2.gif

na as daba biski ne i tema dar su strijom susitaikyti galiu taip nekompleksuoju bet va krutys tai man depresija varo verysad.gif irgi striju istampyta nukarusi kaip skuduriukai unsure.gif laugh.gif ka su jom daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2008 03 06, 12:20)
Labutis mirksiukas.gif  na taip as ir tu velniu turiu doh.gif palyginus na man jos ir netrugdo bet baisokos blush2.gif

na as daba biski ne i tema dar su strijom susitaikyti galiu taip nekompleksuoju bet va krutys tai man depresija varo verysad.gif irgi striju istampyta nukarusi kaip skuduriukai unsure.gif  laugh.gif ka su jom daryt doh.gif

oi na pas mane kokie papai ne duok dieve ,net geda nusirenkt ypac kai sukudau tai isvis skudureliai nulinio dydzio ir milijonas striju,o dar tu striju ant pilvo,liasku,subines,taip noriu nueit i pirti,baseina bet bijau zinau kad bijosiu ranksluosti nusiimt
Atsakyti
Tai nuo lazerio jos dingsta, ar tik maziau matomos pasidaro? Taip ir nesupratau... Ir lazeris ka tenai padaro? Ar tai prilyginama operacijai ar tik siaip pakutenimui?
Atsakyti
sveikos merginos, gal kas gali pasakyti kur lazeriu salina strijas Lietuvoje(jei kuri zino kur tokios proceduros atliekamos Klaipedoje butu dar sauniau:) )
Atsakyti