o jas isvis imanoma panaikint ?
QUOTE(nebezinau:) @ 2009 12 07, 04:33)
Pas mane bėda su kapiliarais...
irgi domintų lazerinės procedūros
bet kaip supratau daugiau klausiančių čia..nei galinčių atsakyti

irgi domintų lazerinės procedūros

bet kaip supratau daugiau klausiančių čia..nei galinčių atsakyti

Su kapiliarais be problemu-pries keleta metu pasinaikinau lazerines medicinos centre su lazeriu.o striju niekuo nesugebejau issinaikinti

merginos) na gal kas dare lietovoje? papasakokit, nes tos strijos mane varo i depresija((
QUOTE(Atskridus @ 2009 12 08, 22:50)
o jas isvis imanoma panaikint ?
Striju neimanoma visiskai panaikinti

Mano pilvas irgi baaaisus jau...
Kolkas bandysiu masazus ir t.t. darytis, jei naudos nebus jokios, pavasariui atejus keliausiu gultis po lazeriu, tada galesiu pasidalinti ziniomis

QUOTE((.)(.) @ 2011 01 09, 02:29)
Buvau labai naivi ir tikejausi, kad LT lazerio pagalba salina strijas, taciau kiek kliniku pasiteiravau nei viena to nedaro ir kas svarbiausia jos niekada neatsako tiesiai sviesiai, kad oi ne neturim mes lazerio ir nesalinam, jos ratu ratu, tai va gal isbandykit masazus, ir t.t. Mes siulom ta ir ta , zodz

QUOTE(zali_sapnai @ 2011 02 27, 22:20)
keliu temą.
O kažin jei strijas tepti contatubex tepaliuku?
jis tai tikrai gydo randus.
Mano tėčiui tokį randą išgydė, kad dabar niekada nepasakytum, kad kažkas buvo. O ir man pačiai pora randelių tikrai kokia 90 proc padarė mažiau matomų.
gal ir strijoms padėtų...

Mano tėčiui tokį randą išgydė, kad dabar niekada nepasakytum, kad kažkas buvo. O ir man pačiai pora randelių tikrai kokia 90 proc padarė mažiau matomų.

man irgi idomu..gi strijos visdelto randai. gal kas zino, ar padetu ?

va ka radau
kelia siek tiek vilciu kad vis del to galima jas visai isnaikinti http://www.youtube.c...h?v=IAqcmr44aZA

QUOTE(mansan @ 2011 04 21, 12:45)
va ka radau
kelia siek tiek vilciu kad vis del to galima jas visai isnaikinti http://www.youtube.c...h?v=IAqcmr44aZA

LT tokiu dalyku vistiek nedaro.
keista, kad lazeriu sakot nera lt, nes www visokiu ten puslapiu skaiciau, kad kazka ten gydo lazeriu.
QUOTE(zali_sapnai @ 2011 02 27, 22:20)
keliu temą.
jis tai tikrai gydo randus.

ar bandete contatubex tepaliuka. as juo irgi viena randeli toki nemaza isisgydziau, todel rysiuosi ir strijas juo patpti, gal pades, manau, akd blogiau tikrai nieko nebus:)
QUOTE(dija @ 2011 04 21, 19:54)
LT tokiu dalyku vistiek nedaro.
keista, kad lazeriu sakot nera lt, nes www visokiu ten puslapiu skaiciau, kad kazka ten gydo lazeriu.
Bet bus po metų kelių ir LT.