Įkraunama...
Įkraunama...

Lazeris strijoms gydyti

QUOTE(gabrieliux @ 2008 06 02, 17:46)
kaip suprantu tai nezinot? gal bent jau zinot kaip galeciau info rasti apie lazerio centrus, tiksliau kur jie yra?

vilniuje yra grozio terapijos ir chirurgijos centras, ten kosmetologes dirba su lazeriu. anksciau jos atvaziuodavo ir i klp. dabar nebe. o klp lazeri nenauduoja kol kas niekur blink.gif
Atsakyti
man irgi butu labai idomu suzinoti kaip jos ten po proceduru atrodo. Gal kas zinot, gal kur yra nuotrauku kaip atrodo strijos pries proceduras ir po ju? g.gif
Atsakyti
Pas mane striju atsirado ant blauzdu,tai didelis kompeksas. Strijos salinamos lazeriu Baltijos -Amerikos klinikoje. Idomu ar jas isvis pasalina ar tik sumazina matomuma. Kaina 500-1500 vasario menesiuka bandysiu eiti konsultuotis su ten dirbanciu dermatologu.
Atsakyti
Gal kas bandete Lietuvoje naikinti strijas lazeriu. Gal turite foto pries ir po proceduru? ax.gif
Atsakyti
Realiai strijos yra neisnaikinamos, jas tik galima sumazinti, padaryti maziau matomas. Bet tai dar priklauso ir nuo ju dydzio taip pat kiek jau laiko praejo nuo atsiradimo. Jei seniai tai nieko jau ir nepadarysi. Mano jos yra pirsto plocio ir vos ne sprindzio ilgio doh.gif O krutine kaip "saulute" smulkiai sutrukinejus, bet man jos netrugdo tongue.gif
Atsakyti
[quote=eLaura,2009 10 13, 23:10]
Gal kas bandete Lietuvoje naikinti strijas lazeriu. Gal turite foto pries ir po proceduru? ax.gif
Man irgi butu labai idomu pamatyti ax.gif turiu striju ant nugaros zemai,nera labai daug,bet butu geriau,kad nebutu ax.gif
user posted image
Atsakyti
as tai isvis nesuprantu is kur pas mane tiek striju ant slaunu...nei as gimdzius, nei as stora, nei buvo laikotarpis kai storejau..nesuprantu kame cia reikalas.. blink.gif nes pas mano mama nera striju, o pas mane yra..kaip taip gali buti, nes visos drauges net stebis nuo ko jos pas mane unsure.gif
Atsakyti
as gundziaus gundziaus, bet man pinigu gaila... gal kai vel vasara artes susigalvosiu smile.gif
Atsakyti
Ir as noreciau, pasinaikinti drinks_cheers.gif na gal bent sumazinti, kad maziau pastebimos butu rolleyes.gif
Atsakyti
Strijos tai poodiniai randeliai ir jos gali atsirasti net labai jaunom mergaitem ir labai lieknom, cia klaidinga nuomone, kad atsiranda tik del nestumo, svorio pokyciu, staigaus sustorejimo, ar sulieknejimo, nors ir tai zinoma, taciau ne tik... Kazkas su hormonais susije lyg ir ... Man strijos atsirado gal kokiu 14-15 verysad.gif Tuo metu intensyviai sportavau, tai maniau, kad nuo to... Svorio niekada nebuvau priaugusi, visa gyvenima atrodau mazdaug taip pat, maximum kokie 2 kg svyruoja.. Mamai, beje, mano irgi su trijom niekada bedu nebuvo, o man visi klubai... sad.gif verysad.gif verysad.gif

Labai noreciau lazeriu pasinaikinti, bet girdejau, jei labai senos jos, tai nebera sansu... Ar tiesa, kazin? g.gif blink.gif
Atsakyti
Pas mane bėda su kapiliarais... doh.gif
irgi domintų lazerinės procedūros unsure.gif

bet kaip supratau daugiau klausiančių čia..nei galinčių atsakyti doh.gif
Atsakyti
Lauksiu pasisakymu kas naikino strijas Lietuvoje. Noreciau ir as, tik nežinau nei kur nei kiek ir ar verta uz tiek.
Atsakyti