Žodžiu, visai netyčia rusiškam forume užtaikiau aš ant rusaičių kalbų apie tai, kad dabar masiškai leidžiami Guerlain'o kvepalai jau neturi nieko bendro su TIKRAISIAIS Guerlain'o mados namų kvepalais, kurie buvo leidžiami iki kokių XXa. '40-tų metų
Ir kad panašiausius į anuos Guerlain'o kvepalus šiais laikais leidžia PATRICIA DE NICOLAI, kurios prosenelis buvo Guerlain'o Namų direktorius,o Jean-Paul Guerlain'as buvo jos mokytojas ir jo dėka ji pradėjo kurti kvepalus, plačiau apie tai: http://www.pnicolai....es/patricia.htm
Reikės plačiau pasidomėti NICOLAI kvepalais

Ir kad panašiausius į anuos Guerlain'o kvepalus šiais laikais leidžia PATRICIA DE NICOLAI, kurios prosenelis buvo Guerlain'o Namų direktorius,o Jean-Paul Guerlain'as buvo jos mokytojas ir jo dėka ji pradėjo kurti kvepalus, plačiau apie tai: http://www.pnicolai....es/patricia.htm
Reikės plačiau pasidomėti NICOLAI kvepalais

QUOTE(Minerva @ 2007 11 03, 22:05)
Dolce Vita, dar ilgai keliaus manieji Meteoritai, bet dar iki Kalėdų galėsi kauptis jų pauostymui 

Gerai, lauksim.

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 03, 23:11)
Žodžiu, visai netyčia rusiškam forume užtaikiau aš ant rusaičių kalbų apie tai, kad dabar masiškai leidžiami Guerlain'o kvepalai jau neturi nieko bendro su TIKRAISIAIS Guerlain'o mados namų kvepalais, kurie buvo leidžiami iki kokių XXa. '40-tų metų

Apie tai kad šių dienų Guenlain'ai skiriasi nuo senųjų buvau girdėjus, bet apie Nicolai nežinojau.

QUOTE(Nome @ 2007 11 03, 23:05)
Nome, riūūūūzavi tai ir Insolence šiaip jau.

Sudėtyje: mandarinas, pasiflora, rožinis pipiras, apelsino žiedai, mimoza, irisas, ambra, kedras, sandalmedis.
Va dar dėžutės viršelis su kokia mergina

Dar yra išleista 2003 m. "With Love" irgi limituoti, bet jau nebegaminami. Gėlių-medienos-muskuso kvapas, o sudėtis: mandarinas, citrina, lelija, frezija, muskusas, kedras, sandalmedis.

2004 m. išleistas "Precious heart", taip pat gėlių-vaisių aromatas, limituotas, gaminamas. Sudėtis: kardamonas, abrikosas, mandarinas, frezija, magnolija, jazminas, tuberoza, osmanthus, kedras, muskusas.

O 2006 metais šią meilės seriją papildė "Colours of Love", taip pat limituoto leidimo, gaminama. Gėlių-vaisių šeima, sudėtis: greipfrutas, kivi, pasiflora, našlaitė, rožiniai pipirai, rožė, mimoza, kasija, irisas, abrikosas, muskusas, ambrette.

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 04, 02:11)
Čia "Love is all" 2005 n. limituota versija, gėlių-vaisių kvapas. Šiuo metu kaip supratau dar gaminama.

Dar yra išleista 2003 m. "With Love" irgi limituoti, bet jau nebegaminami.
2004 m. išleistas "Precious heart", taip pat gėlių-vaisių aromatas, limituotas, gaminamas.
O 2006 metais šią meilės seriją papildė "Colours of Love", taip pat limituoto leidimo, gaminama.
Kažkaip man labai gaila, kad Guerlain Namai tokius kvepalus leidžia....

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 04, 10:39)
O kuo gi dar žalią jaunimėlį suviliosi? Tai negi klasika?

QUOTE(Africa @ 2007 11 04, 10:42)
Tai va būtent ir gaila/nesmagu dėl to, kad reikia dar kažką vilioti, tai reiškia - užsiimti komercija.... Manau Guerlainas sau galėtų leisti gaminti tik savo klasikinius kvepalus ir vis tiek turėtų begalę klienčių.....
QUOTE(Africa @ 2007 11 04, 11:42)
Tai žinoma - juk reikia teisingą skonį ugdyti nuo jaunystės

QUOTE(Minerva @ 2007 11 04, 10:58)
Tai kad rožiniai, "glamūriniai" kvepalai nėra teisingas skonis.....

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 04, 12:19)
Nesupratai: aš atsakinėjau apie suviliojimą klasika. O glamūriniai kvepalai - prasto skonio ženklas, taigi, taip vykdoma natūrali atranka

man iskilo toks klausimas kas turit Terracotta - ar kvapas ilgai issilaiko?
nes ant manes toks jausmas, kad nesilaiko.....

QUOTE(Tiffany @ 2007 11 04, 14:51)
man iskilo toks klausimas kas turit Terracotta - ar kvapas ilgai issilaiko?

Turiu. Laiko tikrai ilgai.