Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

O kas čia do kvepalai, kažkokie ne guerlainiški,tokie riūūūūžavi
user posted image
Atsakyti
Žodžiu, visai netyčia rusiškam forume užtaikiau aš ant rusaičių kalbų apie tai, kad dabar masiškai leidžiami Guerlain'o kvepalai jau neturi nieko bendro su TIKRAISIAIS Guerlain'o mados namų kvepalais, kurie buvo leidžiami iki kokių XXa. '40-tų metų unsure.gif
Ir kad panašiausius į anuos Guerlain'o kvepalus šiais laikais leidžia PATRICIA DE NICOLAI, kurios prosenelis buvo Guerlain'o Namų direktorius,o Jean-Paul Guerlain'as buvo jos mokytojas ir jo dėka ji pradėjo kurti kvepalus, plačiau apie tai: http://www.pnicolai....es/patricia.htm

Reikės plačiau pasidomėti NICOLAI kvepalais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 03, 22:05)
Dolce Vita, dar ilgai keliaus manieji Meteoritai, bet dar iki Kalėdų galėsi kauptis jų pauostymui hihihi.gif

Gerai, lauksim.user posted image
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 03, 23:11)
Žodžiu, visai netyčia rusiškam forume užtaikiau aš ant rusaičių kalbų apie tai, kad dabar masiškai leidžiami Guerlain'o kvepalai jau neturi nieko bendro su TIKRAISIAIS Guerlain'o mados namų kvepalais, kurie buvo leidžiami iki kokių XXa. '40-tų metų  unsure.gif
Ir kad panašiausius į anuos Guerlain'o  kvepalus šiais laikais leidžia PATRICIA DE NICOLAI, kurios prosenelis buvo  Guerlain'o Namų direktorius,o  Jean-Paul Guerlain'as buvo jos mokytojas ir jo dėka ji pradėjo kurti kvepalus, plačiau apie tai: http://www.pnicolai....es/patricia.htm

Apie tai kad šių dienų Guenlain'ai skiriasi nuo senųjų buvau girdėjus, bet apie Nicolai nežinojau. bigsmile.gif Ačiū už informaciją, įdomu. 4u.gif Bet pauostyt jos kūrinių jaučiu be šansų... unsure.gif
QUOTE(Nome @ 2007 11 03, 23:05)
O kas čia do kvepalai, kažkokie ne guerlainiški,tokie riūūūūžavi
user posted image

Nome, riūūūūzavi tai ir Insolence šiaip jau. tongue.gif Ale man šviečiasi kad čia kažkas labai jaunatviško būsiančio. mastau.gif Čia "Love is all" 2005 n. limituota versija, gėlių-vaisių kvapas. Šiuo metu kaip supratau dar gaminama. ax.gif

Sudėtyje: mandarinas, pasiflora, rožinis pipiras, apelsino žiedai, mimoza, irisas, ambra, kedras, sandalmedis.
Va dar dėžutės viršelis su kokia mergina flirt.gif :
user posted image

Dar yra išleista 2003 m. "With Love" irgi limituoti, bet jau nebegaminami. Gėlių-medienos-muskuso kvapas, o sudėtis: mandarinas, citrina, lelija, frezija, muskusas, kedras, sandalmedis.
user posted image

2004 m. išleistas "Precious heart", taip pat gėlių-vaisių aromatas, limituotas, gaminamas. Sudėtis: kardamonas, abrikosas, mandarinas, frezija, magnolija, jazminas, tuberoza, osmanthus, kedras, muskusas.
user posted image

O 2006 metais šią meilės seriją papildė "Colours of Love", taip pat limituoto leidimo, gaminama. Gėlių-vaisių šeima, sudėtis: greipfrutas, kivi, pasiflora, našlaitė, rožiniai pipirai, rožė, mimoza, kasija, irisas, abrikosas, muskusas, ambrette.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 04 lapkričio 2007 - 02:38
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 04, 02:11)

Čia "Love is all" 2005 n. limituota versija, gėlių-vaisių kvapas. Šiuo metu kaip supratau dar gaminama. ax.gif

Dar yra išleista 2003 m. "With Love" irgi limituoti, bet jau nebegaminami.

2004 m. išleistas "Precious heart", taip pat gėlių-vaisių aromatas, limituotas, gaminamas.

O 2006 metais šią meilės seriją papildė "Colours of Love", taip pat limituoto leidimo, gaminama.

Kažkaip man labai gaila, kad Guerlain Namai tokius kvepalus leidžia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 04, 10:39)
Kažkaip man labai gaila, kad Guerlain Namai tokius kvepalus leidžia....  unsure.gif

O kuo gi dar žalią jaunimėlį suviliosi? Tai negi klasika? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 04, 10:42)
O kuo gi dar žalią jaunimėlį  suviliosi?  Tai negi klasika?  mirksiukas.gif

Tai va būtent ir gaila/nesmagu dėl to, kad reikia dar kažką vilioti, tai reiškia - užsiimti komercija.... Manau Guerlainas sau galėtų leisti gaminti tik savo klasikinius kvepalus ir vis tiek turėtų begalę klienčių.....
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 04, 11:42)
O kuo gi dar žalią jaunimėlį  suviliosi?  Tai negi klasika?  mirksiukas.gif

Tai žinoma - juk reikia teisingą skonį ugdyti nuo jaunystės smile.gif
Atsakyti
Dievuliau! swoon.gif taip ir apalpulį galima iš pat ryto įvaryti su tiek riūžavumo ohmy.gif kažkaip nerimta iš Guerlain'o pusės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 04, 10:58)
Tai žinoma - juk reikia teisingą skonį ugdyti nuo jaunystės smile.gif

Tai kad rožiniai, "glamūriniai" kvepalai nėra teisingas skonis..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 04, 12:19)
Tai kad rožiniai, "glamūriniai"  kvepalai  nėra teisingas skonis.....  g.gif

Nesupratai: aš atsakinėjau apie suviliojimą klasika. O glamūriniai kvepalai - prasto skonio ženklas, taigi, taip vykdoma natūrali atranka cool.gif
Atsakyti
man iskilo toks klausimas kas turit Terracotta - ar kvapas ilgai issilaiko? smile.gif
nes ant manes toks jausmas, kad nesilaiko..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 04, 14:51)
man iskilo toks klausimas kas turit Terracotta - ar kvapas ilgai issilaiko?  smile.gif
nes ant manes toks jausmas, kad nesilaiko..... unsure.gif

Turiu. Laiko tikrai ilgai.
Atsakyti