Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Minerva @ 2007 11 04, 15:13)
Turiu. Laiko tikrai ilgai.

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 04, 10:58)
Tai žinoma - juk reikia teisingą skonį ugdyti nuo jaunystės smile.gif

Pritariu Minervai. Kompotus geriau gerti, negu jais kvepintis. cool.gif
Nors kita vertus, nebandėm gi mes jų, gal ir visai neblogos kompozicijos ten. mastau.gif Kažkaip nemanau kad Guerlain'as išleistų kokius visai pigius vandenėlius... g.gif Net jei kaip YSL Elle, tai jau neblogai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 04 lapkričio 2007 - 17:42
ateityje planuoju isigyti Insolence wub.gif
taip pat noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie sita kvapa
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 04, 18:57)
ateityje planuoju isigyti Insolence  wub.gif
taip pat noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie sita kvapa
user posted image

Tai vat sulauksim Minervos kometarų, kai juos jau turės ir tada visos žinosim, kas tai per kvapas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 04, 19:59)
Tai vat sulauksim Minervos kometarų, kai juos jau turės ir tada visos žinosim, kas tai per kvapas  bigsmile.gif

Dar porą savaičių teks palaukti, bet jau turiu patvirtinimą, kad pakeliui smile.gif

Beje, komentarai bus ir iš Dolce Vita pusės - jai juk iš tolo buteliuką rodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 04, 21:12)
Dar porą savaičių teks palaukti, bet jau turiu patvirtinimą, kad pakeliui smile.gif

Beje, komentarai bus ir iš Dolce Vita pusės - jai juk iš tolo buteliuką rodysiu  lotuliukas.gif

man tai atrodo viskas su jais aišku - kvepia kaip meteoritų pudra irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 04, 22:41)
man tai atrodo viskas su jais aišku - kvepia kaip meteoritų pudra  irnesakyk.gif

Pudros neuosčiusi topsecret.gif
Atsakyti
Šiandien pagaliau susipažinau su Mahora ir Mitsouko, neskaitant Dolce Vitos, kuri man juos pristatė biggrin.gif Labai nustebau, kad Mitsouko tokie tylūs ir neryškūs. Aš vos ant riešo juos suodžiau, bet dabar visą vakarą juos uostau ant lapuko ir atrandu daug įdomaus. Mitsouko labai elegantiškas ir tyliai aristokratiškas kvapas, bet tegul neįsižeis Biologė, jie turi vasaros kelio dulkių. Kvepaliukai labai švelnūs ir tylūs, bet kartu labai rafinuoti, su mielu žavesiu ir tikrai nėra eiliniai, bet aš jiems jaučiuosi kaip ir per sena.

Mahora mane čiupo visa savo jėga ir iškart patiko, bet ji neturi paslapties ir tokios elegancijos, kaip Mitsouko. Man labai patinka toks atviras šiltas, vasariškas kvapas. Jaučiu kad jis labai pavojingas ir nuodingas, nes man vis norisi uostyti ir uostyti, kaip kokie narkotikai. Mahoroje aš labai jaučiu pudrą ir man tas visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 05, 23:41)
Labai nustebau, kad Mitsouko tokie tylūs ir neryškūs.

blink.gif blink.gif Nu kaip kitaip ir pasakysi, kad visų uoslės skirtingos? Aš vos aukštielninka nenuvirtau nuo šito kvapo-jau tokio aštrumo ir ryškumo seniai ką bebuvau uosčiusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 01:03)
blink.gif  blink.gif Nu kaip kitaip ir pasakysi, kad visų uoslės skirtingos? Aš vos aukštielninka nenuvirtau nuo šito kvapo-jau tokio aštrumo ir ryškumo seniai ką bebuvau uosčiusi  unsure.gif

Nu matai, aš pirmiau kveptelėjau Mahoros, o tik paskui Mitsouko, tai gal dėl to jie man taip nublanko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 06, 00:15)
Nu matai, aš pirmiau kveptelėjau Mahoros, o tik paskui Mitsouko, tai gal dėl to jie man taip nublanko smile.gif

Nu tokiu atveju, tada aš iš vis nerizikuosiu uostyti Mahoros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 01:23)
Nu tokiu atveju, tada aš iš vis nerizikuosiu uostyti Mahoros  lotuliukas.gif

Nu prajuokinai, įsivaizdavau, kaip tu griūni pauosčius biggrin.gif Būtinai reikia viską uostyti( net ir muses) biggrin.gif
Atsakyti