Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Lenora @ 2007 11 06, 00:41)
Mitsouko labai elegantiškas ir tyliai aristokratiškas kvapas, bet tegul neįsižeis Biologė, jie turi vasaros kelio dulkių. Kvepaliukai labai švelnūs ir tylūs, bet kartu labai rafinuoti, su mielu žavesiu ir tikrai nėra eiliniai, bet aš jiems jaučiuosi kaip ir per sena.

Na, apie jų "tylumą ir neryškumą" jau ką tik šnekėta, o dėl kelio dulkių neįsižeisiu, nes pati apie jas rašiau - jos ten tikrai jaučiais, ir tai nieko blogo (man rodos, ir Minerva jų ten rado). Ak, kokie tai kvepalai... Gaila, kad jau musytėm šnd pasikrapinau, nes taip užsimaniau Mitsouko. Ypač kad Lenora jiems pasijuto per sena, o aš, nors tikriausiai esu vyresnė, tokia nesijaučiu ir įsivaizduoju esanti jaunatviškos (suvaikėjusios? lotuliukas.gif ) dūšios ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 06, 01:26)
Nu prajuokinai, įsivaizdavau, kaip tu griūni pauosčius biggrin.gif  Būtinai reikia viską uostyti( net ir muses) biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiffany, dėl Insolence tikrai nenusivilsi - toks malonus, šiltas kvapas, vis negaliu atsidžiaugti, kad juos turiu
Atsakyti
QUOTE(G.Envy @ 2007 11 06, 10:15)
Tiffany, dėl Insolence tikrai nenusivilsi - toks malonus, šiltas kvapas, vis negaliu atsidžiaugti, kad juos turiu

net neabejoju, kad patiks bigsmile.gif
dabar po truputeli jaukinuos Terracotta, sekasi labai gerai tongue.gif kuo toliau, tuo labiau patinka, o dabar kai lauke salta...niam niam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 04, 19:57)
ateityje planuoju isigyti Insolence  wub.gif
taip pat noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie sita kvapa
user posted image

Turiu situos kvepalus. Kvapas, kaip jau kazkas ir sake- gryn pudros rutuliukai. Is pradziu kai pauosciau, tai primine kazka panasaus i acetona doh.gif Bet po kurio laiko labai graziai atsiskleidzia kvapas. Ir kas svarbiausia, nerealiai ilgai laikosi kvapas (bent jau ant manes). Esu patenkinta, nesigailiu, kad pirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 06 lapkričio 2007 - 10:47
QUOTE(G.Envy @ 2007 11 06, 10:15)

Vat čia tai jau kaip kam... g.gif Negąsdinu, žinia, bet man Insolence - vieninteliai Guerlain'o kvepalai, nuo kurių net nupurto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 11:52)
Vat čia tai jau kaip kam...  g.gif  Negąsdinu, žinia, bet man Insolence - vieninteliai Guerlain'o kvepalai, nuo kurių net nupurto  lotuliukas.gif

kaip ir man, kai mano mama jeis kvepindavosi, ateidavo i svecius, poto kambarius vedindavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 11:52)
Vat čia tai jau kaip kam...  g.gif  Negąsdinu, žinia, bet man Insolence - vieninteliai Guerlain'o kvepalai, nuo kurių net nupurto  lotuliukas.gif

niu as ji uosciau ir man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 06, 11:59)
niu as ji uosciau ir man patiko  wub.gif

Tai viskas tvarkoj, juk nesakom, kad tai blogi kvepalai, tiesiog kiekvieno skoniui reikia atsirinkt "savus" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 12:04)
Tai viskas tvarkoj, juk nesakom, kad tai blogi kvepalai, tiesiog kiekvieno skoniui reikia atsirinkt "savus"  thumbup.gif

tai zinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 04, 21:12)
Dar porą savaičių teks palaukti, bet jau turiu patvirtinimą, kad pakeliui
Beje, komentarai bus ir iš Dolce Vita pusės - jai juk iš tolo buteliuką rodysiu  lotuliukas.gif

Na, iš mano pusės komentarai bus tik apie buteliuko dizainą, lotuliukas.gif patiko, nepatiko, formos ir puošybinių detalių dermė ir t.t. ir pan. lotuliukas.gif
QUOTE(Lenora @ 2007 11 05, 23:41)
Šiandien pagaliau susipažinau su Mahora ir Mitsouko, neskaitant Dolce Vitos, kuri man juos pristatė biggrin.gif Labai nustebau, kad Mitsouko tokie tylūs ir neryškūs. Aš vos ant riešo juos suodžiau, bet dabar visą vakarą juos uostau ant lapuko ir atrandu daug įdomaus. Mitsouko labai elegantiškas ir tyliai aristokratiškas kvapas, bet tegul neįsižeis Biologė, jie turi vasaros kelio dulkių. Kvepaliukai labai švelnūs ir tylūs, bet kartu labai rafinuoti, su mielu žavesiu ir tikrai nėra eiliniai, bet aš jiems jaučiuosi kaip ir per sena.

Mahora mane  čiupo visa savo jėga ir iškart patiko, bet ji neturi paslapties ir tokios elegancijos, kaip Mitsouko. Man labai patinka toks atviras šiltas, vasariškas kvapas. Jaučiu kad jis labai pavojingas ir nuodingas, nes man vis norisi uostyti ir uostyti, kaip kokie narkotikai. Mahoroje aš labai jaučiu pudrą ir man tas visai patinka biggrin.gif

Smagu kad užkabino Mahora. Na, prekyboje vis dar pasitaiko, gal ir tavęs koks buteliukas laukia pasislėpęs... ax.gif
O Mitsouko - kvapas su charakteriu, jis turi prilipt, kad galėtum pamėgt, ir ne kitaip. O apibūdinai tikrai taikliai - tyli elegancija, aš dar pridėčiau - rafinuota branda. mirksiukas.gif
Beje, malonu buvo su tavim susipažinti. rolleyes.gif Paklausysiu tavo patarimo ir kol kas savo pūkuotajai apribosiu baltymus - gal padės. g.gif
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 00:03)
blink.gif Nu kaip kitaip ir pasakysi, kad visų uoslės skirtingos? Aš vos aukštielninka nenuvirtau nuo šito kvapo-jau tokio aštrumo ir ryškumo seniai ką bebuvau uosčiusi  unsure.gif

Nome, kad tu žinotum kaip suprantu tave, nes aš lygiai taip pasijutau pirmą kartą pauosčiusi Insolence. friends.gif Net galvoje sutavaravo. doh.gif O dar kaip durna lapelį į rankinę įsidėjau. unsure.gif Antrą kartą pabandžiusi jau nepajutau tokio šoko - mat žinojau ko tikėtis. cool.gif O maždaug po kokio ketvirto bandymo (čia viskas vyko maždaug pusmečio eigoje) nebesuprantu kas pasidarė, bet pliusų jame pajutau daugiau negu minusų. Ir įtariu, kad jei turėčiau, tai visai su malonumu retkarčiais pasikvepinčiau. O prieš gerą pusmetį apie tai nė pagalvot negalėjau. blush2.gif
QUOTE(Gardenija @ 2007 11 06, 10:45)
Turiu situos kvepalus. Kvapas, kaip jau kazkas ir sake- gryn pudros rutuliukai. Is pradziu kai pauosciau, tai primine kazka panasaus i acetona doh.gif Bet po kurio laiko labai graziai atsiskleidzia kvapas. Ir kas svarbiausia, nerealiai ilgai laikosi kvapas (bent jau ant manes). Esu patenkinta, nesigailiu, kad pirkau

Ačiū už atsiliepimą. 4u.gif Teks traukt į Kristianą rutuliukų uostyt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 06, 14:28)
Ačiū už atsiliepimą. 4u.gif Teks traukt į Kristianą rutuliukų uostyt. rolleyes.gif

O Kaune Kristianoj jau yra?
Atsakyti