QUOTE(Minerva @ 2007 11 04, 21:12)
Dar porą savaičių teks palaukti, bet jau turiu patvirtinimą, kad pakeliui
Beje, komentarai bus ir iš Dolce Vita pusės - jai juk
iš tolo buteliuką rodysiu
Na, iš mano pusės komentarai bus tik apie buteliuko dizainą,

patiko, nepatiko, formos ir puošybinių detalių dermė ir t.t. ir pan.
QUOTE(Lenora @ 2007 11 05, 23:41)
Šiandien pagaliau susipažinau su Mahora ir Mitsouko, neskaitant Dolce Vitos, kuri man juos pristatė

Labai nustebau, kad Mitsouko tokie tylūs ir neryškūs. Aš vos ant riešo juos suodžiau, bet dabar visą vakarą juos uostau ant lapuko ir atrandu daug įdomaus. Mitsouko labai elegantiškas ir tyliai aristokratiškas kvapas, bet tegul neįsižeis Biologė, jie turi vasaros kelio dulkių. Kvepaliukai labai švelnūs ir tylūs, bet kartu labai rafinuoti, su mielu žavesiu ir tikrai nėra eiliniai, bet aš jiems jaučiuosi kaip ir per sena.
Mahora mane čiupo visa savo jėga ir iškart patiko, bet ji neturi paslapties ir tokios elegancijos, kaip Mitsouko. Man labai patinka toks atviras šiltas, vasariškas kvapas. Jaučiu kad jis labai pavojingas ir nuodingas, nes man vis norisi uostyti ir uostyti, kaip kokie narkotikai. Mahoroje aš labai jaučiu pudrą ir man tas visai patinka
Smagu kad užkabino Mahora. Na, prekyboje vis dar pasitaiko, gal ir tavęs koks buteliukas laukia pasislėpęs...
O Mitsouko - kvapas su charakteriu, jis turi prilipt, kad galėtum pamėgt, ir ne kitaip. O apibūdinai tikrai taikliai - tyli elegancija, aš dar pridėčiau - rafinuota branda.
Beje, malonu buvo su tavim susipažinti.
Paklausysiu tavo patarimo ir kol kas savo pūkuotajai apribosiu baltymus - gal padės.
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 00:03)

Nu kaip kitaip ir pasakysi, kad visų uoslės skirtingos? Aš vos aukštielninka nenuvirtau nuo šito kvapo-jau tokio aštrumo ir ryškumo seniai ką bebuvau uosčiusi
Nome, kad tu žinotum kaip suprantu tave, nes aš lygiai taip pasijutau pirmą kartą pauosčiusi Insolence.

Net galvoje sutavaravo.

O dar kaip durna lapelį į rankinę įsidėjau.

Antrą kartą pabandžiusi jau nepajutau tokio šoko - mat žinojau ko tikėtis.

O maždaug po kokio ketvirto bandymo (čia viskas vyko maždaug pusmečio eigoje) nebesuprantu kas pasidarė, bet pliusų jame pajutau daugiau negu minusų. Ir įtariu, kad jei turėčiau, tai visai su malonumu retkarčiais pasikvepinčiau. O prieš gerą pusmetį apie tai nė pagalvot negalėjau.
QUOTE(Gardenija @ 2007 11 06, 10:45)
Turiu situos kvepalus. Kvapas, kaip jau kazkas ir sake- gryn pudros rutuliukai. Is pradziu kai pauosciau, tai primine kazka panasaus i acetona

Bet po kurio laiko labai graziai atsiskleidzia kvapas. Ir kas svarbiausia, nerealiai ilgai laikosi kvapas (bent jau ant manes). Esu patenkinta, nesigailiu, kad pirkau
Ačiū už atsiliepimą.

Teks traukt į Kristianą rutuliukų uostyt.