Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Štai ir ketvirtoji tema! bigsmile.gif

Sena tema čia:
http://www.supermama...howtopic=230686

Linkiu daug naujų ir gražių darbelių wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mexxica: 21 lapkričio 2007 - 20:37
registruojuos thumbup.gif
o ka cia per stebukla idejai tongue.gif cia mezga jis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 21, 22:02)
registruojuos  thumbup.gif
o ka cia per stebukla idejai  tongue.gif cia mezga jis  blink.gif

jo, čia tipo mezgimo mašina cool.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labas, registruojuos ir aš 4u.gif

QUOTE(aaagnex @ 2007 11 21, 18:27)
puse mano sukneles...
user posted image

Laaaabai fainai atrodo- o mano dabar stojo mezgimas, nes nežinau kaip tom rankovėm išimt kiek akių doh.gif
Atsakyti
Ir man atrodo, kad truputį per ilgą numezgiau doh.gif

Labas rytas mezgėjėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 22, 09:29)
Ir man atrodo, kad truputį per ilgą numezgiau doh.gif

Labas rytas mezgėjėlės 4u.gif

As tai norejau ilgesnes, bet nutrumpinau... vis matavau, matavau, bet ant saves prisidejus kas karta vis skirtingai atrode, o sukneles jokios po ranka nebuvo...

Nu kita karta turesiu pagal ka matuot ax.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad biski trumpoka, ar as klystu???? Nu ir as noriu pradet, bet isvaro mane i Vilniu kt savaite sad.gif Nu gal ten nusitempti siuliukus, vyrui gi valgyt virt nereiks - galeciau visa laika skirti sau ir mezginukui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2007 11 22, 10:55)
As tai norejau ilgesnes, bet nutrumpinau... vis matavau, matavau, bet ant saves prisidejus kas karta vis skirtingai atrode, o sukneles jokios po ranka nebuvo...

Nu kita karta turesiu pagal ka matuot ax.gif

tai gi prailgink ja paprasciausiai apacioje. As net kai kuriuos pirktus megztukus, kurie nuo plovimo kartais pasitraukia, prailginu damegzdama ;P
Atsakyti
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 22, 11:08)
O man atrodo, kad biski trumpoka, ar as klystu????  Nu ir as noriu pradet, bet isvaro mane i Vilniu kt savaite sad.gif Nu gal ten nusitempti siuliukus, vyrui gi valgyt virt nereiks - galeciau visa laika skirti sau ir mezginukui smile.gif
Papildyta:
tai gi prailgink ja paprasciausiai apacioje. As net kai kuriuos pirktus megztukus, kurie nuo plovimo kartais pasitraukia, prailginu damegzdama ;P

Aisku nusivezk - nemegsi, taigi parsivesi...

Del to damezgimo mastau taip - pirma numezgu iki galo ir pasimatuoju - tada ziuresiu ka ir kaip...
Atsakyti
O aš dabar visai kitaip mezgu, bet, kadangi nugara, tai gal neatrodys labai blogai doh.gif Dabar po kokių 10cm stulpelių pradėjau lygiu raštu.
Nežinau ką aš čia gaminu doh.gif Bet, kaip pirmam kartui- kas beišeis, vis tiek bus šaunu thumbup.gif
Atsakyti
labas visoms mezgejoms!!!turiu tokia beda, noriu numegzt savo brangiajam megztini gimtadienio proga, laiko paieskom nelabai turiu, nes gimtadienis ne uz kalnu, tai prasau jusu pagalbos, kokiu pavyzdeliu nelabai sudetingu, nes megzdavau tik savo pupytei, o didelio mezginio kaip ir nesu mezgus. is anksto dekoju uz patarimus.
Atsakyti
Labas hi.gif
Čia mano suknelės nugara, tik turiu klausimą- dar megzti į viršų ar užtenka?
user posted image
Atsakyti
na kaip nugarai tai iskirpte nemaza g.gif o rankoves gali pamatuoti pridejus prie kokio megztinio ir bus viskas aisku thumbup.gif
Atsakyti